Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar gece kanamayla acile gittim düşük tehlikesi varmış kese dışında kanama alanı varmış yatak istirahati verdi ilaçlar veren ikili taramamıda yaptırdım bebekte sorun yok çok şükür dualarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun arkadaşım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İkili testi özelde mi yaptırdın?

Çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlen. Sakın yorma kendini. Bebişin de sağlıkla büyüyüp dünyaya gelsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım neden oluyormus acaba kanama 12. Haftaya gelmişmiydin?

Çok geçmiş olsun. İnşallah devamı gelmez. Bende 11+4te kontrole gittiğimde kese dışında rahim içinde çok küçük bi kanama alanı gözükmüştü. Bende kanama yada lekelenme olmadı ama her an tetikteyim. Kanaman neden oldu acaba kendini yordun mu, iş mi yaptın. Benim kanama alanım bir gün önce iş yapmıştım balkonları falan yıkadım hemen o gece kasığım ağrıdı. Hala progestana devam ediyorum. Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi kotusun.

Amin inşallah Rabbim bebişlerimizi korusun bugün onu gördükten sonra kalp atışlarını dinledikten sonra kaybetmek düşünemiyorum şimdi hep yatıcam bakalım bol bol dinlenin kızlar iş yapmayın ben çok korktum bugün Allah hepimizi korusun

Bu arada çalışıyor musun herhangi bir işte ? Rapor mu yazdılar ?

Kızlar merhaba, nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ? Sabah bulantılarına devam mı :) Baş ağrılarınız başladı mı ? Yorgunluk halsızlık hatta hastaymış hissi.. Bugün benimde şiddetli başım ağrıyor.Sabahları midem çok fena :) Tek temennım 7. ayıma kadar çalışmak. 3. ayımız bitti bile maşallah :):) Bu hafta kontrolümüz var bakalım hayırlısı. Doktorum bu ay ikili testleri de isteyecek.

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun.Rahat bir hamişlik yaşamak istiyorsan ilk 3 ay kendını gerçekten yorma. Kanaman olsun ya da olmasın yat dinlen çünkü ilk 3 ay yorgunluk halsızlık hat safhada sanada yatıp dinlenmek düşüyor. Ben valla 3 aydır hiçbirşey yapmadım yavaş yavaş free takıldım yattım bol bol uyudum.Sende dıkkat et kendıne, yorma ayakta çok kalma. Doktorun tavsıyelerıne uy, Allahın izniyle hıcbıseycık olmaz.

Çalışmıyorum evdeyim ve aniden oluştu 3 ped dolu dolu kanama oldu çok korktum belkide ben yormuşumdur kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…