- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Senin baya yoğunmuş kanaman. İğne yaptılar mı? Kesildimi kanamanÇalışmıyorum evdeyim ve aniden oluştu 3 ped dolu dolu kanama oldu çok korktum belkide ben yormuşumdur kendimi
İgne yaptılar sabah ki kadar yogun değilSenin baya yoğunmuş kanaman. İğne yaptılar mı? Kesildimi kanaman
Kızlar gece kanamayla acile gittim düşük tehlikesi varmış kese dışında kanama alanı varmış yatak istirahati verdi ilaçlar veren ikili taramamıda yaptırdım bebekte sorun yok çok şükür dualarınızı bekliyorum
Sizede geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasınız?Öncelikle çok geçmiş olsun.
Dün gece benimde aniden kanamam oldu çok yoğun değildi ama çok korktum bebege birşey olacak diye bugün konrole gittim çok şükür bebeğin kalp atışlarını dinledik bir soru yokmuş
Sizede geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasınız?
Çok geçmiş olsun sizede insan çok panikliyor böyle bir durumda Rabbim kimseye yaşatmasın inşallahÖncelikle çok geçmiş olsun.
Dün gece benimde aniden kanamam oldu çok yoğun değildi ama çok korktum bebege birşey olacak diye bugün konrole gittim çok şükür bebeğin kalp atışlarını dinledik bir soru yokmuş
Amin canımÇok geçmiş olsun sizede insan çok panikliyor böyle bir durumda Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Geçmiş olsun canım..bebişin iyiymiş üzme kendiniKızlar gece kanamayla acile gittim düşük tehlikesi varmış kese dışında kanama alanı varmış yatak istirahati verdi ilaçlar veren ikili taramamıda yaptırdım bebekte sorun yok çok şükür dualarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim bebişim iyi çok şükür ikili testi de yaptırdık Allah ın izniyle 7 gün sonra sonuçlar çıkıcakGeçmiş olsun canım..bebişin iyiymiş üzme kendini
Sağlıcakla kucagına alırsın inşallah
Ben 13+3 teyim. Allahım inş bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. İlk çocuğunuz mu?Çok Tşk ediyorum
10+3 yani 11. Haftadayiz canım
Sizin kaç haftalık bebiş
Benimki henüz belli değil. Bir oğlum var buda kız olsa fena olmaz.Cinsiyetler bellimi kızlar
Ultrason fotografın varmıBenimki henüz belli değil. Bir oğlum var buda kız olsa fena olmaz.
Belli değil daha, 7 nisana verdi randevuyu, 16 haftalık olucam kısmetse, o zaman belli olurCinsiyetler bellimi kızlar
Ozaman kesin belli olurBelli değil daha, 7 nisana verdi randevuyu, 16 haftalık olucam kısmetse, o zaman belli olur
İşini görür mü bilemem 11+4tüm.Ultrason fotografın varmı
Erkeğe benzettim ben Allah gönlüne göre versin canımİşini görür mü bilemem 11+4tüm.
Ultrason fotografın varmı
Ne diyosunnErkeğe benzettim ben Allah gönlüne göre versin canım
Erkekler kızlara göre daha cabuk şekilleniyorlarmış ona istinaden öyle dedim tabiki kızda olabilir çok iyi anlıyorum insan olmayanı istiyorNe diyosunnben kendimi kıza alıştırmışım. Sadece hissettiğim bu. Neye göre değerlendirme yapıyorsun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?