- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Tabiki sağlıklı sıhattli olması ilk temennim. Erkek olursa üzülmem ama içimden geçen kız. Oğlumda rüyamda görmüştüm erkek olacağını şimdi bunda da rüyamda kız gördüm hayırlısı. Pazartesi kontrole gidicem inş belli olur.Erkekler kızlara göre daha cabuk şekilleniyorlarmış ona istinaden öyle dedim tabiki kızda olabilir çok iyi anlıyorum insan olmayanı istiyor
Bizide haberdar et canımmTabiki sağlıklı sıhattli olması ilk temennim. Erkek olursa üzülmem ama içimden geçen kız. Oğlumda rüyamda görmüştüm erkek olacağını şimdi bunda da rüyamda kız gördüm hayırlısı. Pazartesi kontrole gidicem inş belli olur.
TabikiiBizide haberdar et canımm
Ben anladığımdan değil ama hissettiğim erkekKızlar bebişimin ultrason fotolarını atıyorum anlayanlar bakabilirmiii
İnşallah canım bir kızım var Rabbim hayırlı nasip etsinBen anladığımdan değil ama hissettiğim erkek
Çok teşekkürler, hepimizin Kadınlar Günü Kutlu olsunHerkesin Kadınlar Günü kutlu olsun arkadaşlar
Kiz canim bu.bence tabi :) kac haftalık ultrason görüntüsü bu?Tahmini olan var mı kızlar
11haftalıkKiz canim bu.bence tabi :) kac haftalık ultrason görüntüsü bu?
Bana kız gibi geldi.hayirlisi olsun.saglikli bi bebek olur insallah11haftalık
Hayır Canım uzun bir aradan sonra 3. BebeğimizBen 13+3 teyim. Allahım inş bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. İlk çocuğunuz mu?
Ooo maşallah kızlar kurtarmış kendini. Benimde oğlum 10yaşında çok istedi kardeş. Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz çok uzun ara sanki ilk doğummuş gibi heyecan varHayır Canım uzun bir aradan sonra 3. Bebeğimizolacak iki tane ablamiz var biri 13 biri 10 yaşında onlar çok istediler ve sabırsızlıkla bekliyorlar.
Sizin kaçıncı bebiş?
Merhaba bebişiniz hayırlı olsun. İlk olarak tansiyonum ölçülüyor, kilom ölçilüyor. Sonra ultrosonda bakıyor haftasıyla uyumlu mu,boyu ölçülüyor,kalp atışı dinleniyor. İlk zamanlar çok kısa sürüyor muayeneler. Hafta ilerledikçe bebiş büyüyünce her yerine ayrı ayrı bakmak gerekiyor,endişelenme. Bana herhangi bi beslenme listesi vermedi.Kızlar merhaba muayeneye gittiğiniz de doktorunuz neler söyledi. Benim sadece ultrasonla baktı ve 10+3 günlük olduğumu söyledi. Bebeğin boyu,kilosu, baş çevresi hiçbir bilgi yok .Benim kilomu ölçmedi tansiyonumu ölçmedi . Beslenme listesi vermedi. Sizde durumlar nasıl doktorunuz neler söylüyor. Ben mi fazla beklenti içerisindeyim özel e gidiyorum 81.5 tl muayane ücreti ödüyorum sadece 10+3 günlük dedi kalp atışını dinletti cd verdi 5 dk bile sürmedi çıktık odadan
Merhaba bebişiniz hayırlı olsun. İlk olarak tansiyonum ölçülüyor, kilom ölçilüyor. Sonra ultrosonda bakıyor haftasıyla uyumlu mu,boyu ölçülüyor,kalp atışı dinleniyor. İlk zamanlar çok kısa sürüyor muayeneler. Hafta ilerledikçe bebiş büyüyünce her yerine ayrı ayrı bakmak gerekiyor,endişelenme. Bana herhangi bi beslenme listesi vermedi.
Canım bende de aynı doktor sadece boyunu ölçtü kanama alanı var mı ona baktı kalbini dinletti o kadar..Ben sordum haftası ile uyumlu mu diye sizin doktorunuz kendimi söylüyor mesela uyumlu olup olmadığını . Bende 6 ve 7 haftalarda gittim çok detay incelemedi minik olduğu için diye düşünüyordum bu hafta 11 hafta içerisinde iken baş çevresini falan ölçülmüyor muydu ?
kızım var 7 yaşında bu ikinci gebelik tecrübe var ama zamanın verdiği unutkanlıkta mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?