- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Evet doktorum kendi söylüyor. Zaten ölçüm yaparken son adet tarihini giriyor ya orda olması gereken ölçü otomatikman çıkıyot. Baş çevresi ölçümü söylemiyor. Kanama alanı var mı falan bakıyor. Benimde 10sene geçti aradan sıfırdan başlıyoruz herşeyeBen sordum haftası ile uyumlu mu diye sizin doktorunuz kendimi söylüyor mesela uyumlu olup olmadığını . Bende 6 ve 7 haftalarda gittim çok detay incelemedi minik olduğu için diye düşünüyordum bu hafta 11 hafta içerisinde iken baş çevresini falan ölçülmüyor muydu ?
kızım var 7 yaşında bu ikinci gebelik tecrübe var ama zamanın verdiği unutkanlıkta mevcut
Ben henüz hissetmiyorum. Arada böyle kıpırtı hissediyor gibiyim sonra gaz sancısına dönüşüyorSlm kızlar bebisinizin hareketlerini hissedebiliyormusunuz ben bugün itibarıyle hissediyorum 11. Haftamiz çok kuvvetli değil ama pır pır ediyor sanki arada içimde birşeyÇok güzel bir duygu
Bu arada kanama durumunuz nasıl oldu. BirdeSlm kızlar bebisinizin hareketlerini hissedebiliyormusunuz ben bugün itibarıyle hissediyorum 11. Haftamiz çok kuvvetli değil ama pır pır ediyor sanki arada içimde birşeyÇok güzel bir duygu
Bu arada kanama durumunuz nasıl oldu. Birdecaptaninkarisi arkadaşım ne durumdasın. İnş geçmiştir
Arada az az oluyor ama kalkmamaya çalışıyorum dinlenmek çok önemli bu durumdaÇok şükür geçti sayılır arada kahverengi leke şeklinde oluyor ama oda birşey değil Rabbim evlatlarimizi korusun.
Ben henüz hissetmiyorum. Arada böyle kıpırtı hissediyor gibiyim sonra gaz sancısına dönüşüyorSiz baya erken hissetmişsiniz. Ben 13+4teyim bakalımm
Pazartesi gidicem belki ozaman söyler. Sizede hayırlı olsun oğluşunuz.Aynıyız cinsiyetını söyledı mı doktor :)
Selam benimde beyazlarım var beklemedeyim. Bence biraz erken ilk 3ay organ gelişimi açısından çok önemli. Biraz daha sabret o dönemi atlat sonra boyatırsın. Şimdi beyazları yok eden sprey var saç rengine göre beyaz kısımlara sıkıyosun onunla biraz idare edebilirsinKızlar selam saç boyatmak zararlı mı? Saçlarım beyazladı :/
Canim seker yuksek olunca noluyor nasil bi sıkıntı yaratiyor ki bebek icinKızlar merhaba, nasılsınız
Cinsiyetler belli mi ? Bizim oğlumuz olucak sanırım doktorum oğlan dedi hayırlısı ve sağlıklısı olsun.Rabbım olmayanlara versin.Benim tek sıkıntım şekerım yüksek birazO bıraz canımı sıkıyor onun dışında çok sukur hıcbır sıkıntımız yok.
Bu hafta gidemedim canım, önümüzdeki hafta gitcemsosyalbilimci tekrar doktora gittin mi canim
Kac haftalik oldu canim?Selam kızlar bugün dr kontrolum vardı herşey gayet yolunda çok şükür. %90 erkek
Bugün itibariyle 14bittiKac haftalik oldu canim?
Masallah gozun aydin canim,insallah vakit göz açıp kapayincaya kadar geçer:))Bugün itibariyle 14bitti
11+6 canımm bugun kontrol vardı cinsiyet söylemedizbt2121 canim sen kac haftalik oldun cinsiyet bellimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?