Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Evet doktorum kendi söylüyor. Zaten ölçüm yaparken son adet tarihini giriyor ya orda olması gereken ölçü otomatikman çıkıyot. Baş çevresi ölçümü söylemiyor. Kanama alanı var mı falan bakıyor. Benimde 10sene geçti aradan sıfırdan başlıyoruz herşeye

Slm kızlar bebisinizin hareketlerini hissedebiliyormusunuz ben bugün itibarıyle hissediyorum 11. Haftamiz çok kuvvetli değil ama pır pır ediyor sanki arada içimde birşey Çok güzel bir duygu
Ben henüz hissetmiyorum. Arada böyle kıpırtı hissediyor gibiyim sonra gaz sancısına dönüşüyor Siz baya erken hissetmişsiniz. Ben 13+4teyim bakalımm

Kızlar merhaba, nasılsınız
Cinsiyetler belli mi ? Bizim oğlumuz olucak sanırım doktorum oğlan dedi hayırlısı ve sağlıklısı olsun.Rabbım olmayanlara versin.Benim tek sıkıntım şekerım yüksek biraz O bıraz canımı sıkıyor onun dışında çok sukur hıcbır sıkıntımız yok.

Kızlar selam saç boyatmak zararlı mı? Saçlarım beyazladı :/
Selam benimde beyazlarım var beklemedeyim. Bence biraz erken ilk 3ay organ gelişimi açısından çok önemli. Biraz daha sabret o dönemi atlat sonra boyatırsın. Şimdi beyazları yok eden sprey var saç rengine göre beyaz kısımlara sıkıyosun onunla biraz idare edebilirsin

Canim seker yuksek olunca noluyor nasil bi sıkıntı yaratiyor ki bebek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…