- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ikili tarama yapilmadi mi peki11+6 canımm bugun kontrol vardı cinsiyet söylemedi
Insan baska birinin hamile olduğunu ogrendigi zaman 9 ayin nasil gectigini anlamiyor,sanki ogrendikten hemencecik sonra doğum olmus gibi ne ara doğurdu diyoruz:)) ama insanin kendisine gelince o vakit gecmek bilmiyor sanki degil miZaman mı geçmiyor nedir ben hala 10+6 , su 3 ayı bir bitiremedim yahu :)))sosyalbilimci sen neden erteledin randevunu ?
Kesinlikle öyle canım su tarama testlerini atlatıyım diye ne zamandır bekliyorum bir türlü gelmedi 24 martInsan baska birinin hamile olduğunu ogrendigi zaman 9 ayin nasil gectigini anlamiyor,sanki ogrendikten hemencecik sonra doğum olmus gibi ne ara doğurdu diyoruz:)) ama insanin kendisine gelince o vakit gecmek bilmiyor sanki degil mi
Yarın 13 haftalık oluyoruz canım :)angelone canim sen kac haftalik oldun?
yapıldı canm bugun sonuc haftaya cıkıcak,ense kalınlıgı 0,16 cıktı gayet iyi dediIkili tarama yapilmadi mi peki
Geçmiş olsun bende 11+4te gitmiştim rahim içinde küçük bir kanama alanı görmüştü. Rahim ağzına yakın olmadığı için lekelenme olmaz yorma kendini dinlen dedi. Progestan kullanıyorum bugün 14.haftam bitti kontrolde kanama alanı yoktu. O yüzden hiç panik yapma bol sıvı tüketimi ve dinlenmeyle,Allahın izniyle geçer.11 hafta 2 günlük hamileyim , dün hafif kahverengi lekelenmem oldu . bugün doktor Plesanta alanında kanama gördü. İstirahat etmemi söyledi. O kanama ya rahim emiyormuş yada kanama yoluyla dışarıya atılıyormuş. İnşAllah bebeğime birşey olmaz
Cok gecmis olsun bende 11 haftanin icindeyim dun bende de kanama oldu dr progestan basladi. Allahim sifa versin hepimize11 hafta 2 günlük hamileyim , dün hafif kahverengi lekelenmem oldu . bugün doktor Plesanta alanında kanama gördü. İstirahat etmemi söyledi. O kanama ya rahim emiyormuş yada kanama yoluyla dışarıya atılıyormuş. İnşAllah bebeğime birşey olmaz
Cnm nasılsın nasıl gıdıyor hamılelıkGeçmiş olsun canım..bebişin iyiymiş üzme kendini
Sağlıcakla kucagına alırsın inşallah
En etkili çözum dinlenmek ve stres yapmamak sanırımCok gecmis olsun bende 11 haftanin icindeyim dun bende de kanama oldu dr progestan basladi. Allahim sifa versin hepimize
Gecmiş olsun , progestanı ben hamileliğimin başından beri vajinal olarak kullanìorum herhangi bir dusuge karsı doktor vermisti. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağimiza almamiza nasip eder insAllah. Sizin son adet tarihiniz ne zaman ayniyiz sanirimCok gecmis olsun bende 11 haftanin icindeyim dun bende de kanama oldu dr progestan basladi. Allahim sifa versin hepimize
Çok geçmiş olsun kanaması olan arkadaşlara11 hafta 2 günlük hamileyim , dün hafif kahverengi lekelenmem oldu . bugün doktor Plesanta alanında kanama gördü. İstirahat etmemi söyledi. O kanama ya rahim emiyormuş yada kanama yoluyla dışarıya atılıyormuş. İnşAllah bebeğime birşey olmaz
Selam kızlar bugün dr kontrolum vardı herşey gayet yolunda çok şükür. %90 erkek
Sağolasın evet oda erkekHayırlısı ile kucağına da almayı nasil etsin Allah. diğer çocuğunuzda erkek di yanlış hatırlamıyorsam
Kızlar bende bu sefer de diş ağrısı başladı akşamları bi başlıyo gece devam ediyo çok fena uyutmuyo
Napsam dişçiye mi gitsem?? Dört beş gündür çekiyorum ya
Kızlar bu sene erkek senesi bizde erkek bekliyoruz :) :) Allahım şu ikili testlerimiz de güzel çıkarsa daha ne isterim.Sağolasın evet oda erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?