Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Zaman mı geçmiyor nedir ben hala 10+6 , su 3 ayı bir bitiremedim yahu :))) sosyalbilimci sen neden erteledin randevunu ?
Insan baska birinin hamile olduğunu ogrendigi zaman 9 ayin nasil gectigini anlamiyor,sanki ogrendikten hemencecik sonra doğum olmus gibi ne ara doğurdu diyoruz:)) ama insanin kendisine gelince o vakit gecmek bilmiyor sanki degil mi

Insan baska birinin hamile olduğunu ogrendigi zaman 9 ayin nasil gectigini anlamiyor,sanki ogrendikten hemencecik sonra doğum olmus gibi ne ara doğurdu diyoruz:)) ama insanin kendisine gelince o vakit gecmek bilmiyor sanki degil mi
Kesinlikle öyle canım su tarama testlerini atlatıyım diye ne zamandır bekliyorum bir türlü gelmedi 24 mart

11 hafta 2 günlük hamileyim , dün hafif kahverengi lekelenmem oldu . bugün doktor Plesanta alanında kanama gördü. İstirahat etmemi söyledi. O kanama ya rahim emiyormuş yada kanama yoluyla dışarıya atılıyormuş. İnşAllah bebeğime birşey olmaz

Geçmiş olsun bende 11+4te gitmiştim rahim içinde küçük bir kanama alanı görmüştü. Rahim ağzına yakın olmadığı için lekelenme olmaz yorma kendini dinlen dedi. Progestan kullanıyorum bugün 14.haftam bitti kontrolde kanama alanı yoktu. O yüzden hiç panik yapma bol sıvı tüketimi ve dinlenmeyle,Allahın izniyle geçer.

Cok gecmis olsun bende 11 haftanin icindeyim dun bende de kanama oldu dr progestan basladi. Allahim sifa versin hepimize

Cok gecmis olsun bende 11 haftanin icindeyim dun bende de kanama oldu dr progestan basladi. Allahim sifa versin hepimize
Gecmiş olsun , progestanı ben hamileliğimin başından beri vajinal olarak kullanìorum herhangi bir dusuge karsı doktor vermisti. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağimiza almamiza nasip eder insAllah. Sizin son adet tarihiniz ne zaman ayniyiz sanirim

Çok geçmiş olsun kanaması olan arkadaşlara ( neden oluyor bu kanamalar acaba tam diyoruz haftalar ilerledi artık güzel gidecek , niye böyle ters seyler çıkıyor

Sorunsuz hamilelik geçiren sayisinaz gliba ya , benim Allahtan bulantı ve kusmam yok öyle daha da zor olurdu hersey

Kızlar mümkün olduğunca çok dinlenin bu kanamalar bu yüzden oluyor karın kaslarınızı zorlamayın geçmiş olsun

Kızlar bende bu sefer de diş ağrısı başladı akşamları bi başlıyo gece devam ediyo çok fena uyutmuyo
Napsam dişçiye mi gitsem?? Dört beş gündür çekiyorum ya

Kızlar bende bu sefer de diş ağrısı başladı akşamları bi başlıyo gece devam ediyo çok fena uyutmuyo
Napsam dişçiye mi gitsem?? Dört beş gündür çekiyorum ya

Hamilelik süresinde zaten 1 defa dişçiye muhakkak gitmek gerekiyor.Eğer sende ağrı da varsa bence kesinlikle gitmelisin çünkü direkt bebeği etkiiyor diye biliyorum. Allah hepimize kolaylık versin. Benimde sabahları midem bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…