Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Son adet tarihim 21 aralik. Ilk ultrason kontrollerimde gec dollenme olmus olabilir demisti dr geriden geliyorduk ama pazar gunu kanama olunca apartopar hastaneye gittigimde 11 +4 dedi dr. Demekki gunumuzu yakalamisiz.
Dun ise gitmedim ama surekli dinlenmem mumkun degil ozel bi okulda ogretmenim ve ayaktayim

İkili testimiz güzel çıktı çok şükür ama kanama alanı aynen duruyor sürekli dinlenmem gerek zor geçiyor bu dönemler

Benimde Sat 21 Aralık , yumurtalama tarihim 8 ocakti muhtemelen o gün tuttu. Benim dün ultrasonda 11 +2 gozuktu . Gecen haftalarda perinotoloji doktorum gec dollenme diye 28 aralik olarak sat i degistirmisti. Ama suan haftasini tamamlamis oldu

Bugün doktoruma gittim dişçiye gidebilirsin dedi
Bulantı bende de devam ediyo ben bişey yesem de bi tuhaf oluyo midem

Bugün doktoruma gittim dişçiye gidebilirsin dedi
Bulantı bende de devam ediyo ben bişey yesem de bi tuhaf oluyo midem
Sana da gecmis olsun canim benimde disim agriyor. Disci icin bende bu hafta kontrolumde sorcam gidebilir miyim diye. Dolgu falan olabiliyor mu peki hamilelikte?

Kızlar bende de enfeksiyon çıktı akfen die bi antibiyotik kullanaccağım daha önce kullananan var mı? Doktor verdi sonuçta ama keşke hiç ilaç içmek zorunda kalmasaydım. İkili test için gittim doktor bi kaç gün sonra gel dedi dimdik duruyordu bizimkisi

Canım enfeksiyon neden dolayı oldu?

Benim kontrol 24’ünde daha.. bir türlü geçmiyor zaman cnm ya ( senin kaç haftalık suan? Benim 11 hafta doldu bugün. Napıyor içerde meraktan çatlıyorum .
Az kalmıs sabret ama cidden zaman geçmiyo ben de dün ikili test yaptırdım sonucu bir hafta nasıl beklicem diyorum
Benimki 12+3 canım..seninki de baya büyümüş maşallah var ya cok cabuk büyüyorlar her gittiğimde daha da büyümüş görüyorum bebeğimi
Hele dün gözlerime inanamadım kocaman olmuss artık bebek şeklini almışş ve zıp zıp hareket ediyordu :) :) bi yerinde durmadı yaramaz :) seninki de harekete baslamıstır

Canım enfeksiyon neden dolayı oldu?
Bilmiyorum ki canım bebek idrar torbasına baskı yapıyormuş ve idrar kesesinin tamamen boşalması mümkün olmuyormuş içerde kalan idrar da bakteri üretiyormuş ben hiç anlamadm yanma kaşınma yoktu ama tahlilde çıkınca ilerisi için tehlike olmasın diye kullanaağım.

Eklentiler

• 1895CEA9-1356-4A1E-AF61-199BAC102022.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 7CA0B58D-E0EC-4AED-BD6A-60635AE782AC.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…