- 27 Aralık 2016
- 167
- 112
- 103
- 36
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.001
Son adet tarihim 21 aralik. Ilk ultrason kontrollerimde gec dollenme olmus olabilir demisti dr geriden geliyorduk ama pazar gunu kanama olunca apartopar hastaneye gittigimde 11 +4 dedi dr. Demekki gunumuzu yakalamisiz.Gecmiş olsun , progestanı ben hamileliğimin başından beri vajinal olarak kullanìorum herhangi bir dusuge karsı doktor vermisti. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağimiza almamiza nasip eder insAllah. Sizin son adet tarihiniz ne zaman ayniyiz sanirim
Hayırlı olsunn. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Kızlar bu sene erkek senesi bizde erkek bekliyoruz :) :) Allahım şu ikili testlerimiz de güzel çıkarsa daha ne isterim.
Benimde Sat 21 Aralık , yumurtalama tarihim 8 ocakti muhtemelen o gün tuttu. Benim dün ultrasonda 11 +2 gozuktu . Gecen haftalarda perinotoloji doktorum gec dollenme diye 28 aralik olarak sat i degistirmisti. Ama suan haftasini tamamlamis olduSon adet tarihim 21 aralik. Ilk ultrason kontrollerimde gec dollenme olmus olabilir demisti dr geriden geliyorduk ama pazar gunu kanama olunca apartopar hastaneye gittigimde 11 +4 dedi dr. Demekki gunumuzu yakalamisiz.
Dun ise gitmedim ama surekli dinlenmem mumkun degil ozel bi okulda ogretmenim ve ayaktayim
Bugün doktoruma gittim dişçiye gidebilirsin dediHamilelik süresinde zaten 1 defa dişçiye muhakkak gitmek gerekiyor.Eğer sende ağrı da varsa bence kesinlikle gitmelisin çünkü direkt bebeği etkiiyor diye biliyorum. Allah hepimize kolaylık versin. Benimde sabahları midem bulanıyor.
Testlerini oldun mu cnm sen ?Bugün doktoruma gittim dişçiye gidebilirsin dedi
Bulantı bende de devam ediyo ben bişey yesem de bi tuhaf oluyo midem
Sana da gecmis olsun canim benimde disim agriyor. Disci icin bende bu hafta kontrolumde sorcam gidebilir miyim diye. Dolgu falan olabiliyor mu peki hamilelikte?Bugün doktoruma gittim dişçiye gidebilirsin dedi
Bulantı bende de devam ediyo ben bişey yesem de bi tuhaf oluyo midem
İkili test yaptırdım sonucu haftaya çıkacakmışTestlerini oldun mu cnm sen ?
Benim doktorum yaptırabilirsin dedi ama ben korkuyorum dolgudanSana da gecmis olsun canim benimde disim agriyor. Disci icin bende bu hafta kontrolumde sorcam gidebilir miyim diye. Dolgu falan olabiliyor mu peki hamilelikte?
Benim kontrol 24’ünde daha.. bir türlü geçmiyor zaman cnm yaİkili test yaptırdım sonucu haftaya çıkacakmış
Sen naptın?
Canım enfeksiyon neden dolayı oldu?Kızlar bende de enfeksiyon çıktı akfen die bi antibiyotik kullanaccağım daha önce kullananan var mı? Doktor verdi sonuçta ama keşke hiç ilaç içmek zorunda kalmasaydım. İkili test için gittim doktor bi kaç gün sonra gel dedi dimdik duruyordu bizimkisi
Canim cinsiyeti belli oldu mu hani foto atcaktin tahmin etcektikCanım enfeksiyon neden dolayı oldu?
Az kalmıs sabretBenim kontrol 24’ünde daha.. bir türlü geçmiyor zaman cnm ya( senin kaç haftalık suan? Benim 11 hafta doldu bugün. Napıyor içerde meraktan çatlıyorum .
Canımm daha cinsiyet için cok erkenmiş atsam mı belli olur mu kiCanim cinsiyeti belli oldu mu hani foto atcaktin tahmin etcektik
Belki tahmin yapariz çıkıntı falan varsa belli olur.net çek ama fotoyuCanımm daha cinsiyet için cok erkenmiş atsam mı belli olur mu ki
Bilmiyorum ki canım bebek idrar torbasına baskı yapıyormuş ve idrar kesesinin tamamen boşalması mümkün olmuyormuş içerde kalan idrar da bakteri üretiyormuş ben hiç anlamadm yanma kaşınma yoktu ama tahlilde çıkınca ilerisi için tehlike olmasın diye kullanaağım.Canım enfeksiyon neden dolayı oldu?
Kızlaar benimkini tahmin edinn nolurCanim cinsiyeti belli oldu mu hani foto atcaktin tahmin etcektik
Seninki kız canim.bence :)) çünkü çıkıntı gozukmuyor büyük ihtimalle kiz bence.doktor bi tahminde bulunmadimiKızlaar benimkini tahmin edinn nolur
Yok canm erken daha dedi,valla saglıklı oldun ama kız geciyor gönlümden:))Seninki kız canim.bence :)) çünkü çıkıntı gozukmuyor büyük ihtimalle kiz bence.doktor bi tahminde bulunmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?