- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.021
Kız canim bencede :)) hayırlısı olsun insallahYok canm erken daha dedi,valla saglıklı oldun ama kız geciyor gönlümden:))
Ayy inşallah cnm oyle merak ediyorum ki 1 ay ara verince çok uzun geliyorAz kalmıs sabretama cidden zaman geçmiyo ben de dün ikili test yaptırdım sonucu bir hafta nasıl beklicem diyorum
Benimki 12+3 canım..seninki de baya büyümüş maşallahvar ya cok cabuk büyüyorlar her gittiğimde daha da büyümüş görüyorum bebeğimi
Hele dün gözlerime inanamadım kocaman olmuss artık bebek şeklini almışş ve zıp zıp hareket ediyordu :) :) bi yerinde durmadı yaramaz :) seninki de harekete baslamıstır
Canim erkek gibi sanki.çıkıntı var gibi duruyor ama tersten bi resim olmus bebis yerinde duramamis masallahKızlar bakın bakalımCocoChanelmademoiselle
Çok hareketliydi bizim yaramaz doktor bunu zor çekti :) :) çıkıntıya neresinde bakıyosun boynu muCanim erkek gibi sanki.çıkıntı var gibi duruyor ama tersten bi resim olmus bebis yerinde duramamis masallahkeske biraz daha düz görüntü olsaydi daha iyi bi tahmin yapabilirdik
Maşallah canım ben cinsiyetten hiç anlamam ama ne güzel büyümüş:) ama sen hareketlerini hissetmiyosun dimi henuz ? Benim ara sıra baş ağrısı ve hafif bas donmesi oluyor senin de oluyor mu ?Çok hareketliydi bizim yaramaz doktor bunu zor çekti :) :) çıkıntıya neresinde bakıyosun boynu mu
Bacak arasina doğru bakiyorum kuzum,tabi gördüğüm bacak arasiysa orda hafif bi çıkıntı var gibi.ay keske düz bi cekim olaydi.Çok hareketliydi bizim yaramaz doktor bunu zor çekti :) :) çıkıntıya neresinde bakıyosun boynu mu
Yok kuzum ben hareketleri hissetmiyorum hatta doktoruma sordum bukadar hareketliyken ben niye hissetmiyorum dedim daha 2 ay var dedi :) seninki de büyümüştür merak etme :)Maşallah canım ben cinsiyetten hiç anlamam ama ne güzel büyümüş:) ama sen hareketlerini hissetmiyosun dimi henuz ? Benim ara sıra baş ağrısı ve hafif bas donmesi oluyor senin de oluyor mu ?
Kız doğuyor ama hiç farketmez diyorumBacak arasina doğru bakiyorum kuzum,tabi gördüğüm bacak arasiysa orda hafif bi çıkıntı var gibi.ay keske düz bi cekim olaydi.
Senin icine ne doğuyor:)))
Tamam cnm atarım tabi.. baş ağrıları çok can sıkıcı bende henuz dişle ilgili bişey olmadı ama olsa eminin o da çok sıkıcıdırYok kuzum ben hareketleri hissetmiyorum hatta doktoruma sordum bukadar hareketliyken ben niye hissetmiyorum dedim daha 2 ay var dedi :) seninki de büyümüştür merak etme :)
Baş agrısı ve diş agrısı var bende canımsen de ultrason fotosunu atarsın
Amin canm inşallah:)Kız canim bencede :)) hayırlısı olsun insallah
Kızlar bakın bakalımCocoChanelmademoiselle
Tesekkürler:))Kız :)
Canm bende kaş kirpik dökülmesi deglde saç dökülmesi arttı birde cok kurudu saclarm:/Kızlar benim de hamilelikten kaşım kirpiğim dökülmeye başladı. Sizler de de var mı böyle bir durum ?
Hayırlı olsun inş. Haftalarımız aynı benimde oğlum olacak. Sanırım bu sene erkek patlaması yaşanacak. Kanamada ilerleyen haftalarda geçer inş.Kızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş oglum olacak hayırlısıyla kanama alanı aynen duruyor sanırım doguma kadar böyle
İnşallah canım insan tedirgin oluyor Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun inş. Haftalarımız aynı benimde oğlum olacak. Sanırım bu sene erkek patlaması yaşanacak. Kanamada ilerleyen haftalarda geçer inş.
Hayırlı olsun kuzumKızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş oglum olacak hayırlısıyla kanama alanı aynen duruyor sanırım doguma kadar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?