Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Ayy inşallah cnm oyle merak ediyorum ki 1 ay ara verince çok uzun geliyor inşallah senin de sonuclar çok güzel gelir Allah hepimize hayırlısını versin canım haberleşelim

Canim erkek gibi sanki.çıkıntı var gibi duruyor ama tersten bi resim olmus bebis yerinde duramamis masallah keske biraz daha düz görüntü olsaydi daha iyi bi tahmin yapabilirdik
Çok hareketliydi bizim yaramaz doktor bunu zor çekti :) :) çıkıntıya neresinde bakıyosun boynu mu

Çok hareketliydi bizim yaramaz doktor bunu zor çekti :) :) çıkıntıya neresinde bakıyosun boynu mu
Maşallah canım ben cinsiyetten hiç anlamam ama ne güzel büyümüş:) ama sen hareketlerini hissetmiyosun dimi henuz ? Benim ara sıra baş ağrısı ve hafif bas donmesi oluyor senin de oluyor mu ?

Bacak arasina doğru bakiyorum kuzum,tabi gördüğüm bacak arasiysa orda hafif bi çıkıntı var gibi.ay keske düz bi cekim olaydi.

Senin icine ne doğuyor:)))

Maşallah canım ben cinsiyetten hiç anlamam ama ne güzel büyümüş:) ama sen hareketlerini hissetmiyosun dimi henuz ? Benim ara sıra baş ağrısı ve hafif bas donmesi oluyor senin de oluyor mu ?
Yok kuzum ben hareketleri hissetmiyorum hatta doktoruma sordum bukadar hareketliyken ben niye hissetmiyorum dedim daha 2 ay var dedi :) seninki de büyümüştür merak etme :)
Baş agrısı ve diş agrısı var bende canım sen de ultrason fotosunu atarsın

Tamam cnm atarım tabi.. baş ağrıları çok can sıkıcı bende henuz dişle ilgili bişey olmadı ama olsa eminin o da çok sıkıcıdır 3 ayı bir doldursak tam olarak artık :)) belki belirtiler de hafifler

Kızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş oglum olacak hayırlısıyla kanama alanı aynen duruyor sanırım doguma kadar böyle

Kızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş oglum olacak hayırlısıyla kanama alanı aynen duruyor sanırım doguma kadar böyle
Hayırlı olsun inş. Haftalarımız aynı benimde oğlum olacak. Sanırım bu sene erkek patlaması yaşanacak. Kanamada ilerleyen haftalarda geçer inş.

Hayırlı olsun inş. Haftalarımız aynı benimde oğlum olacak. Sanırım bu sene erkek patlaması yaşanacak. Kanamada ilerleyen haftalarda geçer inş.
İnşallah canım insan tedirgin oluyor Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…