- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.041
Canım saçlarını bolca nemlendir ve suyu bol içCanm bende kaş kirpik dökülmesi deglde saç dökülmesi arttı birde cok kurudu saclarm:/
Nerden anladın kız :)Bu kuzucuk erkeğer benzer bea :)
Mide bulantın falan kalmadı değil mi canım ? Benim midem bosken hala ara sıra kotu oluyor ozellikle sabah açken .. spor yapmayı dusunuyomusunuz mesela hamile pilatesi gibi bişey ? Normal dogum icin baya faydalıymıs diye duydumNerden anladın kız :)
Ayy canm suyu iciyorum da sac bakımı yapamadım bir türlü vakit bulupta bi mayonez bakımı yapayım ben:)Canım saçlarını bolca nemlendir ve suyu bol iç
Nerden anladın kız :)
Kız ne bir ayı benim 13+5 te belli oldu %100 hemdeHayırlı olsun kuzumbana da herkes senin oglun olacak diyor bakalım hayırlısı cinsiyete bir ay var daha
Nasıl o kadar erken belli oldu canım ben de hep 15-16. Haftalarda belli olur diye biliyorum. Seninki erken gostermis bayaKız ne bir ayı benim 13+5 te belli oldu %100 hemde
Valla bacaklarının arasından küçücük görünüyorduNasıl o kadar erken belli oldu canım ben de hep 15-16. Haftalarda belli olur diye biliyorum. Seninki erken gostermis baya
Mide bulantım oluyo canım mesela sabah ta oluyo akşam da..hala sıcak yemek yiyemiyorum sen?Mide bulantın falan kalmadı değil mi canım ? Benim midem bosken hala ara sıra kotu oluyor ozellikle sabah açken .. spor yapmayı dusunuyomusunuz mesela hamile pilatesi gibi bişey ? Normal dogum icin baya faydalıymıs diye duydum
Hadi hayırlısıİçime doğdu şu günlerde ne söylesem çıkıyor hadı hayırlısı bir de heybetli duruyor erkek çocukları hemen gelişiyormuş. Benim paşada belli etti kendini :)
Ayyy canım benim çok sağol çok teşekkür ederimsosyalbilimci hamile olmana sevindim çok istediğini biliyorum :)
güzel ve sağlıklı bir hamilelik dilerim
Doktorum bir ay var dediKız ne bir ayı benim 13+5 te belli oldu %100 hemde
Canım ilk haftalar çok zorlanıyordum ama şimdi rahatladım biraz. Bulantılarım ara ara oluyor ama çok rahatsız etmiyor. Çok yorulunca da belim ağrıyor. Senin nasıl geçiyorangelone nasıl gidiyo canım okulda zorlanıyo musun
Ben basladım canım ya benm karnım baya belirdi,hic kilo almadım aksine verdim normalde dümdüzdür ama yok portakal gbi cıktı valla o yuzden sürüyorum ben.Bide kızlar ben yürüyüşe başladım çalıştıgım için haftada 1-2...hem temiz hava alıyorum
Bide çatlak kremine başlıcam siz başladınız mı??
Ben kiza benzettim nasilda nazik durmus yerimMerhaba kizlar cinsiyet tahmini alabilirmiyim bende.
Doktorum erkege benzedigini söyledi sizinde yorumunuzu alabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?