Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Benim canım bu ara cok sıkkın kızlar , bazı şeyler üstüste geldi ve devamlı ağlıyorum. Bu durum bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum (

Kac haftalik oldunuz kizlar?karın 5 aylikken falan cikmiyo mu yaa bu kadar erken mi cikiyo
13. Hafta benm canm kız yok ne 5 ayı,internette fotolara baktm bende yinede cok erken mi diye ama bu her ay foto cekenlerde gördüm 2-3 aylıkken belirmeye baslıyor..bide normalde dümdüz olunca cabuk beliriyor:)

Canım ilk haftalar çok zorlanıyordum ama şimdi rahatladım biraz. Bulantılarım ara ara oluyor ama çok rahatsız etmiyor. Çok yorulunca da belim ağrıyor. Senin nasıl geçiyor
Yemek yiyebiliyo musun canım? Benim de ilk zamanlar çok zordu bulantı şuan hafifledi ama yine yemek yiyemiyorum tiksinme var..bide diş ağrım başladı çektircem

Yemek yiyebiliyo musun canım? Benim de ilk zamanlar çok zordu bulantı şuan hafifledi ama yine yemek yiyemiyorum tiksinme var..bide diş ağrım başladı çektircem
Aman canım dişlere dikkat et ihmal etme, hamilelikte önemli. Multivitamine başladım ben sanırım iştahımı açtı. Çok şükür yemem iyi :)

MErhaba kızlar bir şey soracaktım sizlere bizim iş yerinde x ray cihazları var ben bazen dalgınlıkla bir kaç defa geçtim sizce Zararlı mı bir bileğiniz var mı????

MErhaba kızlar bir şey soracaktım sizlere bizim iş yerinde x ray cihazları var ben bazen dalgınlıkla bir kaç defa geçtim sizce Zararlı mı bir bileğiniz var mı????
Arkadaşım unutarak bir kac defa bende geçtim şu avm lerdeki x ray lardan sonra aklima geldi ve ne olur ne olmaz diye artik güvenliğe söylüyorum ve gecmemeye dikkat ediyorum. Şu elimizdeki tlf lar bile aslında hem bize hem bebeklerimize öyle zararlı ki biliyoruz ama malesef vazgeçemiyoruz da nekadar dikkat etsek kardir diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar
13.haftadayız ve ikili test sonucum düşük risk çıktı çok şükür doktorum herşeyin yolunda oldugunu söyledi
Kac yaşındasınız benim ikili tarama testim de yaşa bağlı risk olduğunu söyledi doktor biraz tedirdin oldum ama 35 yaş üzerinde ki gebelerin çoğuna yasa bağlı risk oldugunu söylüyorlarmis bunu duyunca biraz rahatladım .
İnşallah bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…