Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Ben geçen cuma yaptırdım sonucu merak ediyorum ense kalınlığına normal sıkıntı yok dedi inşallah ikilim de temiz çıkar.

Yaş riskini yazıyorlar canm zaten mutlaka tedirgin olmana gerek yok benmde normal risk cok düsük ama yaş riski daha yüksek cıkmıs mesela onu mecbur veriyorlar bu arada bende 30 yasındaym

Kızlar:))) benımde sat 13aralık. Bebışımın cınsıyetı ne sizce?:)

Eklentiler

• 3F4AA68E-C127-4E26-BA9B-A42C5E1CC265.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 70DDE37B-2116-4892-AE99-B4359835ED9A.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 85
Selam kızlar nasılsınız nasıl geçiyo hamilelik neler yiyip içiyosunuz?? :)
Canım ben bu sabah yine kustum bu 3. Kez falan oluyor ama sinirimi bozdu. Bir de hep pis seyler çekiyor canım hamburger makarna tarzı :)) aynı zamanda çok baş ağrım oldu son günlerde . Sen ne durumdasın

Canım ben bu sabah yine kustum bu 3. Kez falan oluyor ama sinirimi bozdu. Bir de hep pis seyler çekiyor canım hamburger makarna tarzı :)) aynı zamanda çok baş ağrım oldu son günlerde . Sen ne durumdasın
canım dikkat et kendine inşallah geçer bi an önce...benim bulantı ve agrılar oldukca azaldı arada cok agrırsa ilaç alıyorum, ama benim canım da hep makarna hamburger cips istiyor bi ara karpuz çekti zorla bulduk o da içi fos :)

Ben de benim bulantım fazla yok derken nazar değdirdim galiba baş ağrısı da çok zorladı son bir haftadır ama hiç ilaç almadım henüz. Cumartesi kontrolüm var ve testler . Canın çekince yiyor musun peki hamburger cips falan ben dayanamıyorum yiyorum

Geçer inşallah canım benim de yeni yeni geçti:) cips cok nadir yiyorum hamburger hiç yemedim ama kola da içtim :)

Kızlar kontrolden geldim kanama alanı azalmış çok şükür bebişim 97 mm olmuş büyümüş oğlum ama yine de dikkat etmem gerek sizde ne var ne yok

Kızlar kontrolden geldim kanama alanı azalmış çok şükür bebişim 97 mm olmuş büyümüş oğlum ama yine de dikkat etmem gerek sizde ne var ne yok
Maşallah çok sevindim. Benim 2gündür bulantılarım azaldı kendimi daha iyi hissediyorum. Bir dahaki kontrolum nisanın 9.da.

Iyi aksamlar kizlar benim sat 15 aralik eylul anneleri grubundayim burayi yeni gordum. Nasilsiniz cinsiyetler belli oldumu benim belli olmadi 4 nisanda kontrolum var kesin soyler hayirlisi rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah

Iyi aksamlar kizlar benim sat 15 aralik eylul anneleri grubundayim burayi yeni gordum. Nasilsiniz cinsiyetler belli oldumu benim belli olmadi 4 nisanda kontrolum var kesin soyler hayirlisi rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah
İyi akşamlar, benim sat 4aralık. Bizim cinsiyet belli erkek sizede hayırlısı olsun.

Selam kızlar benim cinsiyet belli oldu gibi. Gibi diyorum çünkü doktor hemen alışverişe başlamayın kesin demiyorum dedi. Kızım oluyor galiba :) bu da bacak arası

Eklentiler

• D5B7990F-4672-4436-AD88-D9112BD37EF4.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 62
Selam kızlar benim cinsiyet belli oldu gibi. Gibi diyorum çünkü doktor hemen alışverişe başlamayın kesin demiyorum dedi. Kızım oluyor galiba :) bu da bacak arası
Cnm hayirli olsun kiz anneleri aciklamaya basliyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…