- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.101
Hayırlı olsun canım benimTeşekkür ederim canım, sağlıkla gelsinler inşallah bütün bebişler :)
Ben renni duo kullanıyorum doktorum verdi istersen bir sor geçmiş olsunSelam kızlar nasıl gidiyor hamilelik bebişleriniz nasıl:)
Ben hamilelik günlüğü tutmaya başladım hamile pantolonu almaya başladım artık kendimi tamamen öyle hissediyorum
Bide mide yanmam başladıöneriniz var mı?
Sağol canım..hangi doktora gidicem kadın doğum veriyo mu,?Ben renni duo kullanıyorum doktorum verdi istersen bir sor geçmiş olsun
Evet kadın doğum veriyor hem de şişe şişeSağol canım..hangi doktora gidicem kadın doğum veriyo mu,?
Doktoruma söyliyim ozamanEvet kadın doğum veriyor hem de şişe şişe
Demir ilacı kullanıyo musun? Eger kullanıyosan bir iki gün ara ver o da yanma yapabiliyorDoktoruma söyliyim ozamanbide mide yanması çıktı
Kan ilacı kullanıyorum ona da yeni başladım bebiş benim yanma daha önce başladı :) bişeyler yesem ardından midem kaynıyo o yüzden az az yiyorumDemir ilacı kullanıyo musun? Eger kullanıyosan bir iki gün ara ver o da yanma yapabiliyor
iyiyim canım çok şükür
İyiym ben de canım bu ara mide yanması başladı ama iyiyiz cok şüküriyiyim canım çok şükür
Sen nasilsin
Gaz ve bulantı harıcı ıyıyım cnm cuma ıkılı teste gırıcem kısmetse sen nasılsnangelone dlkkydlntpl V ve_sen A ahminelask
Kızlarrr nerdesiniz nasıl oldunuz bebişler nasıl nasıl geçiyoooo
İyiyim canım,biraz idrar yolları problemiyle savasıyorum onun dısında iyiyiz sen nasılsınn nasıl gidiyozbt2121 kuzum sen naptın
İyiyiz canım bi sıkıntı yok, annem geldi yanıma :) perşembe de sağlık ocağında randevum var. Tahlillerim yapılacak, kan ilacı yazacakmış ebe. Bir de idrar tahlili yaptırıcam akıntım için, acaba enfeksiyon mu var bilmiyorum. Senin nasıl geçiyor canımangelone dlkkydlntpl V ve_sen A ahminelask
Kızlarrr nerdesiniz nasıl oldunuz bebişler nasıl nasıl geçiyoooo
benim başından beridir yanma var devam ediyorİyiym ben de canım bu ara mide yanması başladı ama iyiyiz cok şükür
Kilo da aldım hamile pantolonu giyiyorumsenin nasıl gidiyo
Bidaki kontrolüm nisanda ve cinsiyet belli olcak inşallah
Gecmıs olsn cnm ama o nedemekmıs oyle ya ılk kez duydumMerhaba kızlar bende 18 haftalik kiz bebek bekliyoruz inşallah.. .rabbim hepimizin bebeğini saglickla hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin...cumartesi kontrolüm vardı gittik ve amniyotik bant olduğunu öğrendik yarın da perinatologa gideceğiz birde o bakacak dualarınızi eksik etmeyin var mi etrafından bunu duyan yardımcı olur musunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?