- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
- 53
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.121
Hayırlı olsun bebişiniz. Benim ilk gebeliğimde vardı amniyotik bant, yani rahimde perde. Çok şükür hiç bir sıkınto olmadı 38.haftada sezeryan doğum yaptım. Sonra uzun süre hamile kalamadım ve rahimden ameliyat oldum perde alındı 2ay sonra hamile kaldım. Kafana takma herşey güzel olacak inş.Merhaba kızlar bende 18 haftalik kiz bebek bekliyoruz inşallah.. .rabbim hepimizin bebeğini saglickla hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin...cumartesi kontrolüm vardı gittik ve amniyotik bant olduğunu öğrendik yarın da perinatologa gideceğiz birde o bakacak dualarınızi eksik etmeyin var mi etrafından bunu duyan yardımcı olur musunuz bana
Aaa öyle mi genelde sağlıklı bir şekilde doğuyorlar canim ama benimki perde değil galiba çünkü ben hamilelikten On ce histereskop i oldum olsun eğer perde olaydı doktorum söylerdi...ama internetten araştırdığım kadarıyla zarın kıvrılması ile oluyormuş sanirim canim...peki sen perinatologa gittin mi hicHayırlı olsun bebişiniz. Benim ilk gebeliğimde vardı amniyotik bant, yani rahimde perde. Çok şükür hiç bir sıkınto olmadı 38.haftada sezeryan doğum yaptım. Sonra uzun süre hamile kalamadım ve rahimden ameliyat oldum perde alındı 2ay sonra hamile kaldım. Kafana takma herşey güzel olacak inş.
Canım lekelenmen oluyor ama rahminin içind e ultrason da kanamanın olduğu görünüyor mu bende lekelenmem olmuştu apar topar doktora gittik iki gün hastanede kaldım ve sonrasında her kontrole gittiğimde doktorum kanamayı halen gördüğünü söyledi ama çok şükür gelen giden birse y yok vücut zamanla yok edecek mis onu sendede görünüyormu canim ultrasondasosyalbilimci Selam canim ,
13+5 deyizz biz ama henüz cinsiyeti ögrenemedik ikili testte doktor once kıza benzio dedi sonra da emin olamadim kararım nötr dedi çok heyecanli bir bekleyiď. Arada lekelenmem oluyor istirahat et diyor ama raporda vermiyor . Bizim hastanenin doktorlari da bi acayip
Ben de ikili testin sonucunu alacağım haftaya belki cinsiyeti de öğreniriz die erteliyorum sonucu. Ben de hamile pantalonu aldm giymeye başladm ancak hiç kilo almadm kusma mide bulantısı da olmadı. Benim gibi olan var mı?
Canım hic korkma o kişiden kişiye değişiyor benim kuzenim doğum yapana kadar çıkardı bende 18 haftadayım ben de halen çıkarıyorum...normalde 3 aydan sonra geçer diyorlar ama o bizim icin geçerli değil sanirimBen de 13+1’im ama bugün yine kustumaslında suana kadar toplamda 5 kez çıkardım, Allahtan hergün değil ama insan yine de endişe ediyor. Doktor bu haftalarda çok beklemeyiz artık kusma ama 16. Haftaya kadar da uzayabilir dedi
ÇOk şükür iyiyim canım bizimkisine %80 erkek dedi doktor ben şu an 15. Haftadayım inşallah her şey güzel gider ve sağlıkla kucağımıza alırız
Cnmm çok teşekkurler. Benim bir de tansiyonum düşüyor çok sık , senin de düşüyor mu ?Canım hic korkma o kişiden kişiye değişiyor benim kuzenim doğum yapana kadar çıkardı bende 18 haftadayım ben de halen çıkarıyorum...normalde 3 aydan sonra geçer diyorlar ama o bizim icin geçerli değil sanirimsen icini ferah tut takma bunu kafana
Ahh o dert bendede var canım benimkide sürekli düşük dün doktoruma sordum düşebilir dedi ilaç felan vereckmisiniz dedim gerek yok dedi ama düştüğü zaman bazen öyle oluyorum ki başım çok dönüyor hemen eşim yada annem tuzlu ayran getiriyor onu içince kendime geliyorumCnmm çok teşekkurler. Benim bir de tansiyonum düşüyor çok sık , senin de düşüyor mu ?
Ben de ayran bulundurayım artık sürekli diye dusundum , ben de hemen yatmam gerekiyor çok kötü oluyorumAhh o dert bendede var canım benimkide sürekli düşük dün doktoruma sordum düşebilir dedi ilaç felan vereckmisiniz dedim gerek yok dedi ama düştüğü zaman bazen öyle oluyorum ki başım çok dönüyor hemen eşim yada annem tuzlu ayran getiriyor onu içince kendime geliyorum
Simdi diyeceksiniz sende de herşey varmış diyeKizlar aranizda gaz problemi yasayan var mi? 2 gundur aksamlari ozellikle tum karnim gaz doluyor ve sanci yapiyor. Karnim 6aylik gibi sisiyor. Onerebileceginiz biseyler var mi?
Ben 5kilo verdim 2kilosunu aldım daha 3kilo hakkım var hamile olduğum kiloya ulaşmam içinKızlar kilo durumları nasıl kim kaç kilo aldı ben 2 kilo ya yakın aldım
Gece ben de sık sık uyanıyorum ama wc yeKızlar bu arada benim gibi uykusuzluk sıkıntısı yaşayan var mı? Gece kalkıyorum ve birdaha dalamıyorum çok kötü gece olsun istemiyorum. Yaşayan var mı vede öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?