Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Canım soyle anlatayım kısacası kesenin içind e ip gibi birse y oluyormuş ve bebeğin elinin kolunun ayaklarinin yada başka bir uzuvunun oraya dolanması gerekiyor dolanırsa orda gelişim bozukluğu oluyormuş...ve doğuma kadar da yapılacak birsey tedavi yok canim..doktorumda 30 yıllık mesleki hayatında hic dolanmış şekilde doğmuş görmedim genelde dolanma olmuyor ama ben sana yine de söylemiş olayım diyor

Hayırlı olsun bebişiniz. Benim ilk gebeliğimde vardı amniyotik bant, yani rahimde perde. Çok şükür hiç bir sıkınto olmadı 38.haftada sezeryan doğum yaptım. Sonra uzun süre hamile kalamadım ve rahimden ameliyat oldum perde alındı 2ay sonra hamile kaldım. Kafana takma herşey güzel olacak inş.

Aaa öyle mi genelde sağlıklı bir şekilde doğuyorlar canim ama benimki perde değil galiba çünkü ben hamilelikten On ce histereskop i oldum olsun eğer perde olaydı doktorum söylerdi...ama internetten araştırdığım kadarıyla zarın kıvrılması ile oluyormuş sanirim canim...peki sen perinatologa gittin mi hic

sosyalbilimci Selam canim ,
13+5 deyizz biz ama henüz cinsiyeti ögrenemedik ikili testte doktor once kıza benzio dedi sonra da emin olamadim kararım nötr dedi çok heyecanli bir bekleyiď. Arada lekelenmem oluyor istirahat et diyor ama raporda vermiyor . Bizim hastanenin doktorlari da bi acayip

Canım lekelenmen oluyor ama rahminin içind e ultrason da kanamanın olduğu görünüyor mu bende lekelenmem olmuştu apar topar doktora gittik iki gün hastanede kaldım ve sonrasında her kontrole gittiğimde doktorum kanamayı halen gördüğünü söyledi ama çok şükür gelen giden birse y yok vücut zamanla yok edecek mis onu sendede görünüyormu canim ultrasonda

Bana plesanta arkasında kanama alani var muhtemelen eskiden.kalma pis kandır dedi doktor.
Rahim o kanı emer yada dısari atar dedi. Şuan ne durumda bilmiyorum. Hastanede clisiyorum her hafta dayanamayip ultrasona giriyorum sıkıntı var mı diye

Kızlar hepiniz yazmıssınız teşekkür ederim inşallah hepimiz bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza alırız
Ben de iyiyim bu ara mide yanması var okadar :) nisanın 2.haftası gidicem cinsiyet için

Ben de 13+1’im ama bugün yine kustum aslında suana kadar toplamda 5 kez çıkardım, Allahtan hergün değil ama insan yine de endişe ediyor. Doktor bu haftalarda çok beklemeyiz artık kusma ama 16. Haftaya kadar da uzayabilir dedi

Canım hic korkma o kişiden kişiye değişiyor benim kuzenim doğum yapana kadar çıkardı bende 18 haftadayım ben de halen çıkarıyorum...normalde 3 aydan sonra geçer diyorlar ama o bizim icin geçerli değil sanirim sen icini ferah tut takma bunu kafana

estooree @Qwer1998 @ladess bebişler siz de yazın durumunuzu :)
ÇOk şükür iyiyim canım bizimkisine %80 erkek dedi doktor ben şu an 15. Haftadayım inşallah her şey güzel gider ve sağlıkla kucağımıza alırız
Bu arada inanılmaz kilo aldım iştahım çok açık toplamda altı yedi kilo aldım ve bu durum biraz canımı sıkıyor

Son düzenleme:
Cnmm çok teşekkurler. Benim bir de tansiyonum düşüyor çok sık , senin de düşüyor mu ?

Cnmm çok teşekkurler. Benim bir de tansiyonum düşüyor çok sık , senin de düşüyor mu ?
Ahh o dert bendede var canım benimkide sürekli düşük dün doktoruma sordum düşebilir dedi ilaç felan vereckmisiniz dedim gerek yok dedi ama düştüğü zaman bazen öyle oluyorum ki başım çok dönüyor hemen eşim yada annem tuzlu ayran getiriyor onu içince kendime geliyorum

Ben de ayran bulundurayım artık sürekli diye dusundum , ben de hemen yatmam gerekiyor çok kötü oluyorum

Kizlar aranizda gaz problemi yasayan var mi? 2 gundur aksamlari ozellikle tum karnim gaz doluyor ve sanci yapiyor. Karnim 6aylik gibi sisiyor. Onerebileceginiz biseyler var mi?

Kizlar aranizda gaz problemi yasayan var mi? 2 gundur aksamlari ozellikle tum karnim gaz doluyor ve sanci yapiyor. Karnim 6aylik gibi sisiyor. Onerebileceginiz biseyler var mi?
Simdi diyeceksiniz sende de herşey varmış diye Bi ara bende pek fenaydım gazdan yana canım ama hiçbirşey yapmadım zamanla geçti...kuru kayısı bağırsak çalıştırır ya belki gazada iyi gelir dene istersen

Kızlar bu arada benim gibi uykusuzluk sıkıntısı yaşayan var mı? Gece kalkıyorum ve birdaha dalamıyorum çok kötü gece olsun istemiyorum. Yaşayan var mı vede öneriniz var mı?

Kızlar bu arada benim gibi uykusuzluk sıkıntısı yaşayan var mı? Gece kalkıyorum ve birdaha dalamıyorum çok kötü gece olsun istemiyorum. Yaşayan var mı vede öneriniz var mı?
Gece ben de sık sık uyanıyorum ama wc ye sonra geri dalıyorum..havalar ısınsın yatmadan önce ılık bi duş al bide süt iç mışıl mışıl uyursun bide soluna yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…