Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Bayadır giremiyordum biz 17.haftalığız cinsiyetimiz erkek kesinleşti 12.haftada bile söylemişti zaten yaklaşık 2 kilo aldım bende hamile pantolonu giyiyorum şişkinlik var sürekli su içmekten iştahım yerinde ama benim kusmalar yeni başladı ilk gebeliğimde de böyleydi ama çok şükür iyiyiz sadece çağla aşeriyorum bol bol yiyorum herkese sağlıklı günler bebeişleri kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar alerji sıkıntısı yaşayan var mı? Burun tıkanıklığı hapşırık vs gibi? Benim hergun hapşırık vs var ve sanırım bu durum kulağıma da yansımaya başladı . Böyle birşey yaşayanınız var mı?

KIZLar merhaba ben mutfağın altlrına kokusuz böcek spreyi sıktım iki saat evde durmadım acaba zararlı mıdır yanlış birşey mi yaptım

Hergun mutlaka kuru kayisi yiyorum 2 veya 3 adet bazi basliklari okudum sitede 4.ayda geciyor gaz problemi diye insallah benim de gecer.
Bu arada bende 1 kg aldim kizlar ama gaz cok oldugu icin karnim cok sis ve kendi pantolonlarim sıkıyor o yuzden hamile pantolonu giyiyorum bende

ben başlayacam güya ama hala aksam eve gidince pert bir şekilde yatıyorum :)
Ben de sorucaktım yapan varsa iyi gidiyor mu işe yarıyor mu diye :)) ben de baslamayı dusunuyorum da cunku yuruyus yapamıyorum hem öyle bir alan yok hem çalışıyorum akşamları da çıkıp dışarda yürümek benim icin imkansız oluyor

Benmde aynı en azından evde biraz hareket edeyim diyorum ama işte bi baslayamadım henüz:/ internette videolar varmıs onlara bakıcam

Kızlar nasılsınız ? İçinizde hamile pilatesi yapan var mı ?

Merhaba,ben de yürüyüş yapmıyorum hiç canım istemiyor ama hamile pilatesi yapıyorum,inanılmaz iyi geliyor.Zaten 5 senedir yapıyordum çok zayıfım,kaslarım güçlensin sağlıklı kilo alayım diye.Ayrıca ağrılara da çok iyi geliyor,vücut esniyor. Ben alışık olduğum için doktora sormadım ama ilk kez başlayacaklar doktora danışın ve mutlaka deneyin :)

Ben hamilelikten once sadece 6 ay yapmıştım düzenli , doktora sordum başlayabilirsin dedi . Ben de bir hoca eşliğinde başlamayı düşünüyorun demekki yararı var teşekkür ederim :))

Ben hamilelikten once sadece 6 ay yapmıştım düzenli , doktora sordum başlayabilirsin dedi . Ben de bir hoca eşliğinde başlamayı düşünüyorun demekki yararı var teşekkür ederim :))

Süper! O zaman hiç vakit kaybetmeden başlayın derim Hocayla daha iyi olur tabi,ben videolardan öğrenerek yaptım hep. Ömür boyu da yapıcam Allahın izniyle

Kızlar bebişleriniz kıpırdanmaya başladı mı? Benim başladı az az içimde küçük tekmeler hissediyorum

Merhaba kızlar bende son 1haftadır hareketlerini inanılmaz derecede hissediyorum. P.tesi günü kontrolum var bakalım 1ay sonrası nasıl değişklik olmuş

KIZlar diş fırçalarken diş eti kanaması yaşayan var mı ? Dişçiye gittiniz mi?

Malesef bende yaşıyorum bu sorunu dişçiye gitmedim çünkü baya bir işlem var dislerimde yapılması gereken dogumdan sonra yaptırmayı planlıyorum.
Kalsiyum magnezyum vitamin takviyesi kullanıyorum diş etlerimdeki sizlamanin hafiflediğini hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…