- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.141
Benim eski elbiseler pantolonlar olmuyo 3 kg dan fazla aldımKızlar kilo durumları nasıl kim kaç kilo aldı ben 2 kilo ya yakın aldım
Ben wc için uyanmıyorum. Birden uyanıp dalamıyorum. İnş geçerGece ben de sık sık uyanıyorum ama wc yesonra geri dalıyorum..havalar ısınsın yatmadan önce ılık bi duş al bide süt iç mışıl mışıl uyursun bide soluna yat
Hergun mutlaka kuru kayisi yiyorum 2 veya 3 adet bazi basliklari okudum sitede 4.ayda geciyor gaz problemi diye insallah benim de gecer.Simdi diyeceksiniz sende de herşey varmış diyeBi ara bende pek fenaydım gazdan yana canım ama hiçbirşey yapmadım zamanla geçti...kuru kayısı bağırsak çalıştırır ya belki gazada iyi gelir dene istersen
Canım mutlaka kbb a git ihmal etmeKızlar alerji sıkıntısı yaşayan var mı? Burun tıkanıklığı hapşırık vs gibi? Benim hergun hapşırık vs varve sanırım bu durum kulağıma da yansımaya başladı . Böyle birşey yaşayanınız var mı?
ben başlayacam güya ama hala aksam eve gidince pert bir şekilde yatıyorum :)Kızlar nasılsınız ? İçinizde hamile pilatesi yapan var mı ?
Ben de sorucaktım yapan varsa iyi gidiyor mu işe yarıyor mu diye :)) ben de baslamayı dusunuyorum da cunku yuruyus yapamıyorum hem öyle bir alan yok hem çalışıyorum akşamları da çıkıp dışarda yürümek benim icin imkansız oluyorben başlayacam güya ama hala aksam eve gidince pert bir şekilde yatıyorum :)
Benmde aynı en azından evde biraz hareket edeyim diyorum ama işte bi baslayamadım henüz:/ internette videolar varmıs onlara bakıcamBen de sorucaktım yapan varsa iyi gidiyor mu işe yarıyor mu diye :)) ben de baslamayı dusunuyorum da cunku yuruyus yapamıyorum hem öyle bir alan yok hem çalışıyorum akşamları da çıkıp dışarda yürümek benim icin imkansız oluyor
Kızlar nasılsınız ? İçinizde hamile pilatesi yapan var mı ?
Ben hamilelikten once sadece 6 ay yapmıştım düzenli , doktora sordum başlayabilirsin dedi . Ben de bir hoca eşliğinde başlamayı düşünüyorun demekki yararı var teşekkür ederim :))Merhaba,ben de yürüyüş yapmıyorum hiç canım istemiyor ama hamile pilatesi yapıyorum,inanılmaz iyi geliyor.Zaten 5 senedir yapıyordum çok zayıfım,kaslarım güçlensin sağlıklı kilo alayım diye.Ayrıca ağrılara da çok iyi geliyor,vücut esniyor. Ben alışık olduğum için doktora sormadım ama ilk kez başlayacaklar doktora danışın ve mutlaka deneyin :)
Ben hamilelikten once sadece 6 ay yapmıştım düzenli , doktora sordum başlayabilirsin dedi . Ben de bir hoca eşliğinde başlamayı düşünüyorun demekki yararı var teşekkür ederim :))
Ben hala hissedemiyorum sadece minik minik ısırık ve gıdıklama tarzında şeyler hissediyorum bazenKızlar bebişleriniz kıpırdanmaya başladı mı? Benim başladı az az içimde küçük tekmeler hissediyorum
KIZlar diş fırçalarken diş eti kanaması yaşayan var mı ? Dişçiye gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?