- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.161
DOKtor mu tavsiye etti cnm kalsiyum magnezyum vitamini? Çok geçmiş olsun . Ben de diş temizliği yaptırsam sadece diye dusundumMalesef bende yaşıyorum bu sorunu dişçiye gitmedim çünkü baya bir işlem var dislerimde yapılması gereken dogumdan sonra yaptırmayı planlıyorum.
Kalsiyum magnezyum vitamin takviyesi kullanıyorum diş etlerimdeki sizlamanin hafiflediğini hissediyorum.
Olmaz mı hiç. Önceden de vardı bende. Diş etkerim iltihaplıydı antibiyotik kullanmıştım geçmişti ama hamilelikte yine kanamaya başladıKIZlar diş fırçalarken diş eti kanaması yaşayan var mı ? Dişçiye gittiniz mi?
Diş etiyle ilgili bir problem yaşamadım ama kırık dişim vardı o çok fena ağrı yaptı. Kadın doğum doktorumunda onayını alarak kanal tedavisi yaptırdım kurtuldum çok şükür.KIZlar diş fırçalarken diş eti kanaması yaşayan var mı ? Dişçiye gittiniz mi?
Gittin mi peki doktora?Olmaz mı hiç. Önceden de vardı bende. Diş etkerim iltihaplıydı antibiyotik kullanmıştım geçmişti ama hamilelikte yine kanamaya başladı
Tebrikler canımmm ben ancak 21’inde öğrenebilicem o zaman randevum cunku.. ayy gerçekten bu aralık-ocak ayı hamile kalanlarda full erkek çıkıyor nerdeyse:))) ben de artık erkek olduguna inanmaya basladımSelam kızlar cinsiyetleri öğrendiniz mi?
Benim oğlum olacakmış
Yok canım hamilelikte gitmedimGittin mi peki doktora?
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin paşa :) benim Cumartesi netleşecek. Başka doktor kıza benzetti bakalım kendi doktorum ne diyecek:)Selam kızlar cinsiyetleri öğrendiniz mi?
Benim oğlum olacakmış
DOKtor mu tavsiye etti cnm kalsiyum magnezyum vitamini? Çok geçmiş olsun . Ben de diş temizliği yaptırsam sadece diye dusundum
Teşekkür ederimtebrikler bu sene erkek patlaması yaşanacak
Evett kimden duyduysam bu sene hep erkekTebrikler canımmm ben ancak 21’inde öğrenebilicem o zaman randevum cunku.. ayy gerçekten bu aralık-ocak ayı hamile kalanlarda full erkek çıkıyor nerdeyse:))) ben de artık erkek olduguna inanmaya basladım
Amin canım teşekkür ederim darısı sanaTebrikler canım, sağlıkla gelsin paşa :) benim Cumartesi netleşecek. Başka doktor kıza benzetti bakalım kendi doktorum ne diyecek:)
hayırlı olsun canm ben yarın 4 te öğrenicem inşallah :) artık çatlayacammmmSelam kızlar cinsiyetleri öğrendiniz mi?
Benim oğlum olacakmış
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun canm ben yarın 4 te öğrenicem inşallah :) artık çatlayacammmm
Hayırlısı olsun canım benim adetim 2 gün geçmiştiarkadaşlar bu konuyla ilgili değil ama gebeliğini adet tarihinden önce hamileliğini öğrenen varmı bata 2gün kaldı çok heycanlıyım
Aaa yaramaza bakkBenimde SAT 22 aralık 2 kez ultrasona girdim maalesef göstermedi salı gideceğiz bakalım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?