Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Amin, valla bana herkes okadar erkek dedi ki senin oglun olcak senin oglun olcak diye diye kız olsa şaşıracaktm kayınvalidem de erkek erkek diyodu hep
Bana da öle yaptılar cok kızıyodum ama dedikleri cktı:) ben biraz kız istiyodum aslnda ama doktor erkek diyincede cok sevndm o zaman anladm hic farketmiyomus ne derse desin seviniliyo:)

Bana da öle yaptılar cok kızıyodum ama dedikleri cktı:) ben biraz kız istiyodum aslnda ama doktor erkek diyincede cok sevndm o zaman anladm hic farketmiyomus ne derse desin seviniliyo:)
Aynen canım ya ben de kız kıyafetlerine bakıyodum hep cicili bicili ama herkes erkek diyince oğlum olacak galiba diyodum kendimi alıştırdım :) :)

şimdi acıkcası bi garip oldum eşim de ben de cok sevindik bide bizim tarafta ailede erkek yok yani üç kız kardesiz eşimin de erkek kardesi yok erkek iyi oldu

Aynen iyi olmus sizin icin,benm bi abim var eşimde tek cocuk o yuzden farketmiyodu bize ama dedgn gbi kız kıyafetlerine bakıyodum ben:)) ama erkek seneside olunca dedm kesin erkek:) ama ilk oldugu icin hic farketmez

Aynen iyi olmus sizin icin,benm bi abim var eşimde tek cocuk o yuzden farketmiyodu bize ama dedgn gbi kız kıyafetlerine bakıyodum ben:)) ama erkek seneside olunca dedm kesin erkek:) ama ilk oldugu icin hic farketmez
Evet daha ilk ya kız da olsa aynı heyecanı yaşıcaktık erkek te olsa sizde de sonucta eşin tekmiş sende de bi abi varmış yani erkek iyi olmus kıyafetlere başlıcak mısın benim doktor daha alma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…