- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.181
Ayyy çok sevindim kuzum yaaKızlarr erkek geliyo bize:))
Öyle valla canm herkesin oğlu olacak ben zaten etraftakileri duydukca erkek olduguna emin olmaya baslamstm:))Ayyy çok sevindim kuzum yaaikimiz de paşa annesi olcazz bu sene erkek senesi galibaa
Hadi hayırlı ugurlu olsun canımm saglıcakla doğsunlar inşallahÖyle valla canm herkesin oğlu olacak ben zaten etraftakileri duydukca erkek olduguna emin olmaya baslamstm:))
Amin canım hepimizinki saglıkla gelsin:)Hadi hayırlı ugurlu olsun canımm saglıcakla doğsunlar inşallah
Amin, valla bana herkes okadar erkek dedi ki senin oglun olcak senin oglun olcak diye diye kız olsa şaşıracaktmAmin canım hepimizinki saglıkla gelsin:)
Bana da öle yaptılar cok kızıyodum ama dedikleri cktı:) ben biraz kız istiyodum aslnda ama doktor erkek diyincede cok sevndm o zaman anladm hic farketmiyomus ne derse desin seviniliyo:)Amin, valla bana herkes okadar erkek dedi ki senin oglun olcak senin oglun olcak diye diye kız olsa şaşıracaktmkayınvalidem de erkek erkek diyodu hep
Aynen canım ya ben de kız kıyafetlerine bakıyodum hep cicili bicili ama herkes erkek diyince oğlum olacak galiba diyodum kendimi alıştırdım :) :)Bana da öle yaptılar cok kızıyodum ama dedikleri cktı:) ben biraz kız istiyodum aslnda ama doktor erkek diyincede cok sevndm o zaman anladm hic farketmiyomus ne derse desin seviniliyo:)
Aynen iyi olmus sizin icin,benm bi abim var eşimde tek cocuk o yuzden farketmiyodu bize ama dedgn gbi kız kıyafetlerine bakıyodum ben:)) ama erkek seneside olunca dedm kesin erkek:) ama ilk oldugu icin hic farketmezAynen canım ya ben de kız kıyafetlerine bakıyodum hep cicili bicili ama herkes erkek diyince oğlum olacak galiba diyodum kendimi alıştırdım :) :)
şimdi acıkcası bi garip oldum eşim de ben de cok sevindik bide bizim tarafta ailede erkek yok yani üç kız kardesiz eşimin de erkek kardesi yok erkek iyi oldu
Aaaa kız mı şaşırdım bak herkesinki erkek bu sene :))) hayırlı olsun cnm . Benim daha 21’inde belli olucakCinsiyetimiz belli oldu, kız geliyor :)
Hayırlı olsun kuzum saglıkla doğsun inşallahCinsiyetimiz belli oldu, kız geliyor :)
Senin de haberlerini merakla bekliyorum canım :)Aaaa kız mı şaşırdım bak herkesinki erkek bu sene :))) hayırlı olsun cnm . Benim daha 21’inde belli olucak
Evet daha ilk ya kız da olsa aynı heyecanı yaşıcaktık erkek te olsaAynen iyi olmus sizin icin,benm bi abim var eşimde tek cocuk o yuzden farketmiyodu bize ama dedgn gbi kız kıyafetlerine bakıyodum ben:)) ama erkek seneside olunca dedm kesin erkek:) ama ilk oldugu icin hic farketmez
Niye alma dedi canım ?Evet daha ilk ya kız da olsa aynı heyecanı yaşıcaktık erkek te olsasizde de sonucta eşin tekmiş sende de bi abi varmış yani erkek iyi olmus kıyafetlere başlıcak mısın benim doktor daha alma dedi
Yüzde 90 erkek ama kıyafet alma dedi henüz erken oldugunu düşünüyo :) biz de eşimle karar aldık yazın başlıcaz almaya :)Niye alma dedi canım ?
Kızlar siz bebek eşyası kıyafeti vs almaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?