- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.201
saol canım :) valla insan dört gözle bekliyor kontrol gününü, inşallah gönlüne göre olur :)Aaaa kız mı şaşırdım bak herkesinki erkek bu sene :))) hayırlı olsun cnm . Benim daha 21’inde belli olucak
amin kuzum saol, tüm bebişler sağlıkla doğsun :) ahdım vardı cinsiyeti öğrenir öğrenmez patik alacaktım, bugün patik aldım :) ama ağır eşyalar için araba beşik gibi yaza doğru almayı düşünüyorum. kıyafet için de hoşuma giden bir şeyler olursa yavaş yavaş alırım abartmadan :) hediye de çok gelirHayırlı olsun kuzum saglıkla doğsun inşallahsen kız biz erkek kıyafetlerine bakmacalar başlasın
Canm hevesim var ama benm kuzen daha 6 ay önce erkek cocugu oldu o baya bişe vercek bana bi onları alaym sonra eksik listesi yapıp bakıcam ayrıntılı ultrasondan önce bişe almayı düsünmüyorm bendeEvet daha ilk ya kız da olsa aynı heyecanı yaşıcaktık erkek te olsasizde de sonucta eşin tekmiş sende de bi abi varmış yani erkek iyi olmus kıyafetlere başlıcak mısın benim doktor daha alma dedi
Çok geçmiş olsun cnm şükür ki bebeğin iyi , benim de tansiyonum çok sık düşüyor , zaten hamilelikten önce de hep düşük tansiyonluydum . Bunun icin sık sık bişeyler yemek gerekiyor . Tuzlu ayran iç çok iyi geliyor . Kanama icin birşey demedi mi doktor ? Yat dinlen vs gibi ya da onlem almak icin birşeyler .Bugün yine kanamam oldu maalesef wc ye girdiğimde birden toplamda 10 damla kadar falandı de gittim bebek iyi şükür tansiyonum 7-4 sürekli baş ağrım oluyor bugün bide çarpıntım oldu ama tam Bilgi vermediler nerdeyse her hafta acildeyim 2 güne bir lekem oluyor 3-4 seferdir de böyle biraz yoğun oldu bugün ki gibi artık çok tedirginim
Artık o kadar çok gittim ki yat dinlen vs demiyorlar yaniÇok geçmiş olsun cnm şükür ki bebeğin iyi , benim de tansiyonum çok sık düşüyor , zaten hamilelikten önce de hep düşük tansiyonluydum . Bunun icin sık sık bişeyler yemek gerekiyor . Tuzlu ayran iç çok iyi geliyor . Kanama icin birşey demedi mi doktor ? Yat dinlen vs gibi ya da onlem almak icin birşeyler .captaninkarisi arkadaşımızın da kanaması oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam , nasıl son durumlar ?
Geçmiş olsun canım geçer inşallahArtık o kadar çok gittim ki yat dinlen vs demiyorlar yani
Bildiğim şeyler diye ama çok stres oluyorum bide oğlum var onu ihmal ediyorum diye kendime kızıyorum ama elimden bişey gelmiyor. Tuzlu ayran iyileşiyor evet sanırım baş ağrılarımda bu tansiyondan sanırım tabbime emanet olsunlar elimden daha fazlası gelmiyor ki
Benim de ilk gebelik canım. Normalde kardeşi olmasını isterim ama şuan bilmiyorum, önce bi kızım sağlıkla doğsun da bakarız diyorum. Ama yaparsam arayı uzatmam 32 yaşındayım çünkü. 35 de nasip olursa ikinciyi düşünebilirimKızlar bu ilk gebeliğiniz mi bilmiyorum ama benim ilk ve 2.yi düşünemiyorum gözüm korktu açıkçası :/
Ne biliyim ilk zamanlarım zor geçti bide şimdi doğumu düşünüyorum, eşim şimdiden oğlumuz dört beş yaşına gelsin 2.yi yaparız diyo :) :)
Ben istemiyorum valla zorlanıyorum
2.ciyi 3.cüyü doğuranlara helal olsun
Benim lekelenme devam artık çok takmıyorum kanama alanım ne durumda aysonu randevum ama dinlenme ve progestan tam gaz devamÇok geçmiş olsun cnm şükür ki bebeğin iyi , benim de tansiyonum çok sık düşüyor , zaten hamilelikten önce de hep düşük tansiyonluydum . Bunun icin sık sık bişeyler yemek gerekiyor . Tuzlu ayran iç çok iyi geliyor . Kanama icin birşey demedi mi doktor ? Yat dinlen vs gibi ya da onlem almak icin birşeyler .captaninkarisi arkadaşımızın da kanaması oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam , nasıl son durumlar ?
Canim kanamanin sebebi neymis tam olarak?plesenta da ayrilma mi var yoksaBenim lekelenme devam artık çok takmıyorum kanama alanım ne durumda aysonu randevum ama dinlenme ve progestan tam gaz devam
Belli bir nedeni yok aslında kesenin etrafında bir alan ayrılmada yok bilinmiyor yaniCanim kanamanin sebebi neymis tam olarak?plesenta da ayrilma mi var yoksa
Sen yjnede yerinden kalkma,iş te yapma.kendini yorma 9 ay boyunca.nolur nolmazBelli bir nedeni yok aslında kesenin etrafında bir alan ayrılmada yok bilinmiyor yani
Mümkün değil yatmak 8 yaşında bir oğlum var ona yetişmem gerekiyor ödev okul falan bide çok yatmayı sevmiyorum ilk aylarda yattım 5.aya girdim şükür bişey olmaz Allah ın izniyleSen yjnede yerinden kalkma,iş te yapma.kendini yorma 9 ay boyunca.nolur nolmaz
Insallah Allahin izniyle sag salim kucagina alirsin canim bebisini.tabi küçük çocuğun var hep yatamazsin.ama yinede gun icinde mümkün oldugunca dinlenmeye calisMümkün değil yatmak 8 yaşında bir oğlum var ona yetişmem gerekiyor ödev okul falan bide çok yatmayı sevmiyorum ilk aylarda yattım 5.aya girdim şükür bişey olmaz Allah ın izniyle
Balım geçende konu acmissin dogumla ilgili.eger normal olursa tabikide normal dogur.yani cok zor birsey olmus olsaydi kimse doguramazdi,Allah yardim eder merak etme.sezeryan başlı başına bi ameliyat sonucta,ustelik cok daha geç iyileseceksin.bence geregi yok diyorum ben.senin tercihin tabiKızlar nasıl gidiyo
Kontroller ne zaman? Benim mayısta
Bide doguma karar verdiniz mi normal mi sezeryan mi?
benm ayrıntılı ultrasondan sonra cnm mayısın ortasında,cook var daha ya :/Kızlar nasıl gidiyo
benim kontrolüm 5 mayısta canım. doktorumla konuşmadım daha doğum şeklini ama normal doğumdan yana bir doktor. bir sağlık sorunu olduğunda sezeryan yapıyormuş. benim de bir aksilik olmazsa normal doğum olurKızlar nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?