Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Ben 5+3te gittigim zaman karindan bakti igne ucu kadar kesen dedi iki uc gun sonra gelisir gel bakalim dedi ama gitmedim. Yarin 7+0iz gidiyoruz doktora :)
Ayy cnm inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin .. benim tabi bide bu alttan görüntü . Benim ilişki tarihlerim 1 ve 4 ocaktı, o tarihlerde yumurtlama oldu sanırım . Belki bu sebeple geç geliyor olabilir bişeyler çok da bilmiyorum, seninle çok yakınız ama demekki

Guzel dusunelim guzel olsun :) bal boceklerimiz kollarimizda olsun 8 ay sonra insallaaaahjj

İnşallah canımmm :)) çok belirtin var mı? Benim hiç bulantım falan yok mesela . Çok az belim agrıyor bir de kasıklar hafif. Bir de wc sıklığı tabi
Yoo bulanti falan bisey yok sadece ara sira kasik agrisi o da uc bes saniye olup geciyor. Seviniyorum sinyal verdikce o :)

Kesenin içinde iki tane yuvarlak görüyorum bn sizce ne olabilir
Kese göründü bebek gözükmedi doğru mu canım? Daha cok erken ya cok minikler inşallah bidaki gittiğinde gösterir kendini

Evet öyle oldu ama ben kesenin içinde de yuvarlak görüyorum acaba bebek o yuvarlak mı

Aynen benim de merak ettiğim konu o. Ultrason 4+5 haftalık Ancak adete göre 6haftalığız. Sağlıklı olsun yeter ki. Ben sevinemiyorum yakın arkadaşımın ikisi de bebeklerini 5 8 haftalıkken kaybetmişlerdi. Allah bilir tabi ama inşallah sağlıklı hayırlı evlat olur.

Merhaba kızlar bende aramıza yeni katildimm SAT 30 aralık bugün test yaptım çok belirgin pozitif çıktı 4 haftalık oluyorum yarin doktora gidicem
Benim de otuz aralık. Iki üç gun gecikince test yapacam. Inşallah hamileyim çok istiyorum

Kızlar sizin belirtiler oldu mu hiç adet öncesi, benim belirtiler, kabızlık göğüs ağrısı hafif bas ağrısı ve az bir şey akıntı. Bata son bir gun. Gecikince test yapacağım deli gibi merak ediyorum

Kalbi inanılmaz hızlı atıyor zaten 5 sn filan dinletti gayet iyi gelişimi dedi resim yükleyemiyorum buraya canım ama ultrason görüntüsünde badem tanesi kadar görünüyor hareket etmiyor daha galiba kese içinde farketmedim o anki duygusallığımdan inş sende duyarsın sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba canım , kalp atısı 6 haftalıkken duyulmuyor mu? Beni doktorum haftaya kalp için cagırdı ozaman bebeğim 6hftası bitmiş oluyo
Ben 6+4te gittiğimde doktorda 5+4 görünüyordu ve duyulmamaıştı daha küçük demişti ama bir önceki haftaya göre kesem baya büyümüştü demekki gelişiyor dedim ama yinede panik oldum 1 hafta sonra başka bir doktora gittim tam 8 haftalık olmuştu ve gümbür gümbür dinledim doktora ve ultrasona göre değişiyor galiba açığı kapatmış çok şükür bence 7 8 haftalıkken gitmek mantıklı çünkü 6 da erken oluyor anneler panik oluyor

Bence gununun gecmesine hic gerek yok benimde bata 1 gun kala cok koyu cikti testim benim en buyuk belirtim gogus uclarim oldu elimi surdumde felaket bir agri beynime vuruyor agri halada agriyor 1.5 haftadir hemen hemen bu belirtiyi yasiyordun 3 gundurde kasikta kramplar sancilar bel agrisi bukadar

Kızlar bu mide bulantıları beni öldürecek önerisi olan var mı yemek filan yiyemiyorum mutfagın önünden geçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…