Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Merhaba hanimlar.Ben bir Azeri ultrason doktoru buldum.Hem cinsiyyeti 100 de 100 dogru hesapliyor hemde hamilelikde ilgili soruları cevapliyor.Bir kaç tane buyuk hamilelerse hesaplatdım cok dogru cikti

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 24 Nisan da kontrolüm dogum mecbur sezeryan olacak bundan önceki sezeryan olduğu için karnım da çıktı biraz

Emin ol bende böyleydim eşim esprisine bile dese kızıyordum ama belli bir süre sonra kendin isteyeceksin oğlum 4.5 yaşında ve çok istedik şükür rabbim verdi 4 aylık olduk bile cinsiyetimizde öğrendik çok mutluyuz

Kızlar bir hafta kaldı kontrolüme ama resmen meraktan çatlayacagım , hareket fln da hissetmediğim icin cok endişe ediyorum acaba iyi mi büyüyor mu diye .. benim gibi hisseden var mı ?

Merhaba hanımlar bende hamileliğinin en başlarından beri kadınlar klubunu sessiz takip edenlerdenim... Benim sat 18 aralık, 4 gün evvel cinsiyetimizi öğrendik. Bir kızım olacak hayırlısı ile. Ilk çocuğum olacak. Aklımda bir ton soru var. Aileden de uzakta olduğum için hemen üye oldum kk'ya. Size ilk sorum bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mi? Ben çok merak ediyorum daha pek birşey hissetmiyorum. Halbuki 4 gün evvel ultrasonda gördüğümde baya hareketli bir kız di. Keşke evde bi ultrason cihazı olsa da sürekli baksam ne yapıyor ne ediyor diye.. :)))

Kızlar her gebelikte mutlaka bir kez perinatologa gorunmek gerekliymis diye duydum, yani riskli gebelik uzmanlarına detaylı ultrason icin. Boylece bebegin butun organlarına detaylı bakılıyormus, boyle bişeye giden ya da duyan var mı ?

Evet 20.haftada öneriyorlar. Tüm her yerini detaylı bir şekilde inceliyor önümüzdeki hafta gidicem inş

Hayırlı olsun bebişiniz. Benim 2.gebeliğim 2haftadır çok yoğun hissediyorum. İlk gebeliklerde biraz daha geç hissedilebiliniyor endişelenme yakında hissedersin.

Kızlar ben bebek yağı sürüyorum her gün nemlendiriyorum. İlk gebeliğimdede bebek yağı kullanmıştım herhangi bir çatlak olmamıştı

Kızlar ben bebek yağı sürüyorum her gün nemlendiriyorum. İlk gebeliğimdede bebek yağı kullanmıştım herhangi bir çatlak olmamıştı
Aynen ben de hep bebe yağı kullandım hic çatlak olmadı diyemem az birsey gobegin alt taraflarinda oldu ama orayada ben olmaz dusuncesiyle pek surmemistim ondan kaynaklandi özellikle genitalin ust taraflarina surun kizlar gobeginizden goremeseniz bile sürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…