- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.221
Benim karnım baya cıktı mideden şişiyo :)Ben daha cinsiyet öğrenemedim :) cunku 21 nisanda kontrol , gün sayıyorum. Kızlar benim haftalarda olanlar karnınız çok şişti mi? Benim biraz şişti ama dışardan gören hamile misin demez .. sizinkiler ne durumda?
Emin ol bende böyleydim eşim esprisine bile dese kızıyordum ama belli bir süre sonra kendin isteyeceksin oğlum 4.5 yaşında ve çok istedik şükür rabbim verdi 4 aylık olduk bile cinsiyetimizde öğrendik çok mutluyuzKızlar bu ilk gebeliğiniz mi bilmiyorum ama benim ilk ve 2.yi düşünemiyorum gözüm korktu açıkçası :/
Ne biliyim ilk zamanlarım zor geçti bide şimdi doğumu düşünüyorum, eşim şimdiden oğlumuz dört beş yaşına gelsin 2.yi yaparız diyo :) :)
Ben istemiyorum valla zorlanıyorum
2.ciyi 3.cüyü doğuranlara helal olsun
Evet 20.haftada öneriyorlar. Tüm her yerini detaylı bir şekilde inceliyor önümüzdeki hafta gidicem inşKızlar her gebelikte mutlaka bir kez perinatologa gorunmek gerekliymis diye duydum, yani riskli gebelik uzmanlarına detaylı ultrason icin. Boylece bebegin butun organlarına detaylı bakılıyormus, boyle bişeye giden ya da duyan var mı ?
Hayırlı olsun bebişiniz. Benim 2.gebeliğim 2haftadır çok yoğun hissediyorum. İlk gebeliklerde biraz daha geç hissedilebiliniyor endişelenme yakında hissedersin.Merhaba hanımlar bende hamileliğinin en başlarından beri kadınlar klubunu sessiz takip edenlerdenim... Benim sat 18 aralık, 4 gün evvel cinsiyetimizi öğrendik. Bir kızım olacak hayırlısı ile. Ilk çocuğum olacak. Aklımda bir ton soru var. Aileden de uzakta olduğum için hemen üye oldum kk'ya. Size ilk sorum bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mi? Ben çok merak ediyorum daha pek birşey hissetmiyorum. Halbuki 4 gün evvel ultrasonda gördüğümde baya hareketli bir kız di. Keşke evde bi ultrason cihazı olsa da sürekli baksam ne yapıyor ne ediyor diye.. :)))
Benim de hafif hafif başladı 2. Hamileliğim o yüzden ayırt edebiliyorum dr lara sorsan imkansız biri 19. Hafta biri 22. Hafta hissedebilirsin dedi. He he.Benim kıpırdanmalar başladı ama bu 2.çocuğum inşallah anlayabiliyorum bu yüzden
Ben banyo sonraları sebamed kullanıyorum canm bitince lierac elop hergün sürmeye baslıcamKızlar çatlak onleyici krem kullanmaya başladınız mı ??
Her gün sebamed kullanıyorum. Bitince lierac ya da mustela alacağım. Doktorum lierac, mustela ve remolent önerdiKızlar çatlak onleyici krem kullanmaya başladınız mı ??
Aynen ben de hep bebe yağı kullandım hic çatlak olmadı diyemem az birsey gobegin alt taraflarinda oldu ama orayada ben olmaz dusuncesiyle pek surmemistim ondan kaynaklandi özellikle genitalin ust taraflarina surun kizlar gobeginizden goremeseniz bile sürün.Kızlar ben bebek yağı sürüyorum her gün nemlendiriyorum. İlk gebeliğimdede bebek yağı kullanmıştım herhangi bir çatlak olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?