Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Bu aradaa bebişimin kıpırdanıslarını ne zamandır hissedemiyodum korktm doktoruma gittim hiçbir sıkıntı yokmus cok şükür iyiymiş aradaa öyle yapar kıpırdamaz dedi doktorum
Bide siz bişeyler almaya başladınız mı kızlar ben yazın başlıcam

Aklımızda bulunsun hemen panik yapmayalım. Annem çok heves etti bütün giyecek eşyalarını battaniyelerini havlulularını mendillerllerine varana kadar aldı sağolsun. Bebek arabası yatağı şifonyer gibi ağır parçalar için erken onları odasını yapmaya başladığımda alıcam. Bu arada annemin 5.torunu olmasına rağmen aynı heves.

Aynen canım paniğe gerek yok ama hamilelikte ister istemez hep endişe :)
Ohh maşallah annen heveslenmiş düzmüşş benimki de örgülerini yaptı :)
Daha ben giysi miysi hiçbişey almadım yetişir mi sence

Okullar tatil olunca ailemin yanına gidicem canım, yazın annemle beraber yaparım

Lierac hangisini aldın canım ? Fotosunu ya da model detayını paylaşırmısın? Çok çeşit var karışıyor. Benim de ctesi muayene , iyi mi diye çok merak ediyorum .. cidden endişe bitmiyor

Aynenn canım yaa. Tabiii yetişmezmi kıyafet konusu hiç sıkıntı değil e-bebek sağolsun. Sadece mobilya siparişle geliyo onu 2ay önceden halletmek lazım. Örgü konusuna gelince artık onlar giydirilmiyor. Evlerin heryeri sıcacık benim ilk oğlumda annem deli gibi örmüştü ama hiç biri giydirilmedi

Kızlar bide isim düşündünüzmü. Benim ilk oğlumun adı mert ona uygun isim önerileriniz var mı. Benim aklımda olanlar rüzgar,berk,aras,ayaz gibi.

Merhaba kizlar
Benimde Rabbim nasip ederse oglum olacak. Ismide insallah Ömer olacak
Bende bir iki tane alt ust takim aldim. Gorumcemin de oglu suan 4 aylik o da ufalanlari verdi sagolsun bisuru doldu ev:)

Kızlar kontrolden çıktım bebek iyi ama cinsiyeti öğrenemedik ( bebeğin yapısıyla alakalı birşeymiş, bir kabarıklık varmıs fakat pipi goremedi henuz :) o pipi mi olacak klitoris kabarıklıgı mı gorucez dedi uc hafta sonra diğer muayenem böyle olan var mı? 16+4 deyim

17. Haftada klitoris dısarda olmazki canm bariz ayırt edilebilir yani bence doktorun görememiş o cıkıntının kordon mu pipimi oldugunu ayırt edememiş bence.sanredebiliyorsan bekle yoks abaska bi dr a da gidebilirsin bence

17. Haftada klitoris dısarda olmazki canm bariz ayırt edilebilir yani bence doktorun görememiş o cıkıntının kordon mu pipimi oldugunu ayırt edememiş bence.sanredebiliyorsan bekle yoks abaska bi dr a da gidebilirsin bence
Canım perinatologa gittim %99 kız bu dedi hatta 4-5 kez baktı %100 kız dedi :) demekki kız ayy valla kendim bile şüphede kaldım böyle olunca

Canım perinatologa gittim %99 kız bu dedi hatta 4-5 kez baktı %100 kız dedi :) demekki kız ayy valla kendim bile şüphede kaldım böyle olunca
Yok yok şüphe etme canm artk perinatologlar organlara baktgı icin rahimini falan görmüştür:) hayırlı olsun:)

Senin de hayırlı olsun canım inşallah o da çok iyi geçer , insan nasıl seviniyor herşey iyi gidince
İnşallah canım,aynen öyle insan her birini tek tek atlattıkca mutlu oluyor inşallah sag salim kucagımıza da alırız

Selam kızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş maşallah 350 gr 20 cm ben ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünmüyorum zaten doktorum çok ayrıntılı bakıyor tüm organları inceliyor şimdilik iyi gidiyoruz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…