- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.261
Evet cnm ozele gittim muayene 400tl idi ama özel sağlık sigortam kurumla anlaşmalı oldugu icin %100 karşıladı bişey ödemeden çıktım :) teşekkür ederim cnmCanımm hayırlı ugurlu olsunperinatologa özele mi gittin ne kadar ödedin?
oluyor canım,ben yatarken cok zor dönüyorum kasık kalça agrılarım var,iyiyiz bu arada cok şükür..sen nasılsınKimsenin sesi çıkmıyor :) herkes iyi mi ?
Bu haftalarda sizde de kasık agrısı ani hareketlerde kasıklarda anlık batma gibi şeyler oluyor mu?
İyiyim cnm ben de bebişler büyüyor mutlu oluyorum :) bazen agrı sızı can sıkıyor ama olsun bir de bagırsak hareketleri düzensizleşti o da can sıkıyoroluyor canım,ben yatarken cok zor dönüyorum kasık kalça agrılarım var,iyiyiz bu arada cok şükür..sen nasılsın
Canım hangi hastane?Slm kızlar bizde iyiyiz çok şükür. Bu hafta ayrıntılıya gittim herşey yolunda çok şükür. Bende kasık batması olmuyor. Bu arada detaylı için 400tl ödedim
Hangi hastane ve şehir canım? Ya ben yaptırıcam ama pahalı gibi henüz arastırıyorum :/Kızlar ben de bugün gittim doktora biizmkisi hep bağdaş kuruyo ama doktor büyük ihtimal kız dedi. Detaylı ultrason için de 500tl dediler.
Canm ben fakülteden aldm randevuyu perinatolog yapcak ücretsiz.bizim burda bi prof daha var özel oda 400 e yapıyo oda perinatolog.Kızlar detaylı ultrasonu yaptıran veya yaptıracak olanınız var mı,? Nerde yaptıracaksınız nekadar? Ben araştırma sürecindeym kendi hastanemde radyoloji var orayı istemiyorum oyüzden :/
Nerde canım hangi fakülte hangi şehirdeCanm ben fakülteden aldm randevuyu perinatolog yapcak ücretsiz.bizim burda bi prof daha var özel oda 400 e yapıyo oda perinatolog.
Eskişehir canm tıp fakülte hastanesi,randevu almak cok zor oldu 1 ay önce normal kadın doguma gittim ordan 22. Haftama gün verdiler,bizim burdaki özel olan doktor en kücük seyleri bile büyüterek sölüyomus ben o yuzden tercih etmedim bide fakültedeki doktor cok iyiymis sen nerde yasıyodunNerde canım hangi fakülte hangi şehirde
Doktora gitmedinmi??adet kanaması gibimiydi?merhabalar adetime 4 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı
ertesi gün ağrılı bir kanama geldi ve butün gün ağrı çektim benim gibi yaşayan lütfen yazabilirmi
adet kanamsından daha az geliyor ve daha ağrılıydı doktora gitmedim ama bugün kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım benim gibi olan varsa diye merak etmiştimDoktora gitmedinmi??adet kanaması gibimiydi?
Ben henüz almadım ilk 4ayda 5kilo vermiştimKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ? Ben 3.5 kilo aldım.
Hastane değil özele gittim izmitte prof. Semih Özeren'e ilk oğlumda da ona gitmiştim.Canım hangi hastane?
Benim basıma gelmedi canm ama sonucun cksn bakalm insallah sorun yoktur haber veradet kanamsından daha az geliyor ve daha ağrılıydı doktora gitmedim ama bugün kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım benim gibi olan varsa diye merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?