Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kimsenin sesi çıkmıyor :) herkes iyi mi ?
Bu haftalarda sizde de kasık agrısı ani hareketlerde kasıklarda anlık batma gibi şeyler oluyor mu?

Kimsenin sesi çıkmıyor :) herkes iyi mi ?
Bu haftalarda sizde de kasık agrısı ani hareketlerde kasıklarda anlık batma gibi şeyler oluyor mu?
oluyor canım,ben yatarken cok zor dönüyorum kasık kalça agrılarım var,iyiyiz bu arada cok şükür..sen nasılsın

oluyor canım,ben yatarken cok zor dönüyorum kasık kalça agrılarım var,iyiyiz bu arada cok şükür..sen nasılsın
İyiyim cnm ben de bebişler büyüyor mutlu oluyorum :) bazen agrı sızı can sıkıyor ama olsun bir de bagırsak hareketleri düzensizleşti o da can sıkıyor

Kızlar ben de bugün gittim doktora biizmkisi hep bağdaş kuruyo ama doktor büyük ihtimal kız dedi. Detaylı ultrason için de 500tl dediler.

benimde barsak duzensizligim hat safhada. kefir iciyorum sabahlari ilik su iciyorum ama nafile. onun disinda cok sukur iyi gidiyor. Bir de hareketlerini hissetmeye calisiyorum damar atmasi gibi 2 3 kere olsi sanki ama hergun olmuyor.

Slm kızlar bizde iyiyiz çok şükür. Bu hafta ayrıntılıya gittim herşey yolunda çok şükür. Bende kasık batması olmuyor. Bu arada detaylı için 400tl ödedim

Kızlar detaylı ultrasonu yaptıran veya yaptıracak olanınız var mı,? Nerde yaptıracaksınız nekadar? Ben araştırma sürecindeym kendi hastanemde radyoloji var orayı istemiyorum oyüzden :/

Kızlar detaylı ultrasonu yaptıran veya yaptıracak olanınız var mı,? Nerde yaptıracaksınız nekadar? Ben araştırma sürecindeym kendi hastanemde radyoloji var orayı istemiyorum oyüzden :/
Canm ben fakülteden aldm randevuyu perinatolog yapcak ücretsiz.bizim burda bi prof daha var özel oda 400 e yapıyo oda perinatolog.

Nerde canım hangi fakülte hangi şehirde
Eskişehir canm tıp fakülte hastanesi,randevu almak cok zor oldu 1 ay önce normal kadın doguma gittim ordan 22. Haftama gün verdiler,bizim burdaki özel olan doktor en kücük seyleri bile büyüterek sölüyomus ben o yuzden tercih etmedim bide fakültedeki doktor cok iyiymis sen nerde yasıyodun

merhabalar adetime 4 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı
ertesi gün ağrılı bir kanama geldi ve butün gün ağrı çektim benim gibi yaşayan lütfen yazabilirmi

adet kanamsından daha az geliyor ve daha ağrılıydı doktora gitmedim ama bugün kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım benim gibi olan varsa diye merak etmiştim
Benim basıma gelmedi canm ama sonucun cksn bakalm insallah sorun yoktur haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…