- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.281
Cnm haftaya Cumartesi yaptıracağım inşallah. Kendi hastanemde varmış fakat radyoloji doktoru bakıyormuş, iyi değilmiş ve 200 tl. Biz de izmirde yaptırmaya karar verdik özel bi tıp merkezi perinatoloji uzmanı bakacak 350 tlKızlar detaylı ultrasonu yaptıran veya yaptıracak olanınız var mı,? Nerde yaptıracaksınız nekadar? Ben araştırma sürecindeym kendi hastanemde radyoloji var orayı istemiyorum oyüzden :/
Basurla nasıl başa çıktın cnm ? Mide yanması icin gaviscon verdi bana doktor .. diş ağrısı dısında hepsi benim de basıma geldi ama diş etlerimde de kanama oldu mesela .Size hamile kaldıgımdan bugüne kadar başıma gelenleri anlatıyım :) :)
Şiddetli baş ağrısı
Mide bulantısı
Mide yanması
Diş ağrısı
Kasık ağrısı
Basur( hemoroid)
Bakalım daha neler yaşayacagız herşey bebişlerimiz için Rabbim yardımcımız olsun
Benim 18+5 canm bende 1.5 kilo aldım çok şükür:)Kızlar merhaba, nasılsınız :)
Kaç haftalık oldunuz :) Kaçar kilo aldınız. Ben 20+5 oldum yalnızca 1 kilo aldım :))) Maşallah
İçinizde en çok alan ben miyim ? 17+6 dayım. 3 kilo aldım ben . 51.5 tum şimdi 54.5 ya da baZen 54.8 çıkıyorumBenim 18+5 canm bende 1.5 kilo aldım çok şükür:)
İçinizde en çok alan ben miyim ? 17+6 dayım. 3 kilo aldım ben . 51.5 tum şimdi 54.5 ya da baZen 54.8 çıkıyorum
Canm benimde ilk 3 ay cok bulantım oldu ondan sanırım birde bende günde nerdeyse 10 km yol yürüyorumİçinizde en çok alan ben miyim ? 17+6 dayım. 3 kilo aldım ben . 51.5 tum şimdi 54.5 ya da baZen 54.8 çıkıyorum
19+5 im 2 kilo aldım. İlk zamanlar hiç bir şey yiyemiyordum ama şimdi iştahım maşallah yerindeKızlar merhaba, nasılsınız :)
Kaç haftalık oldunuz :) Kaçar kilo aldınız. Ben 20+5 oldum yalnızca 1 kilo aldım :))) Maşallah
Peki şuan kaç kilosunuz ? Bazen kilo alıs sekli hamilelikten onceki kiloya gore de değişiyor , bir de ben tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum. Aynı zamanda da kabızlıkla uğraşıyorum hergun düzenli çıkamıyorum wc ye . Suan pilatese de gidiyorum hareket vucuda ve agrılara iyi gelecegi icin. Doktor aslında haftama göre kilomun normal oldugunu da soyledi neyseki sınırı geçmemişim :))Canım ben yerimde durmuyorum ki normalde de hiperaktifim.Şimdi de deli danalar gibi geziyorum :)))) Yürüyüş yap aktif ol.
Peki şuan kaç kilosunuz ? Bazen kilo alıs sekli hamilelikten onceki kiloya gore de değişiyor , bir de ben tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum. Aynı zamanda da kabızlıkla uğraşıyorum hergun düzenli çıkamıyorum wc ye . Suan pilatese de gidiyorum hareket vucuda ve agrılara iyi gelecegi icin. Doktor aslında haftama göre kilomun normal oldugunu da soyledi neyseki sınırı geçmemişim :))
Fitil verdi canım kullandım geçti çok şükür ama çok korkunçtu hayatımda ilk kez öyle bişey gördümBasurla nasıl başa çıktın cnm ? Mide yanması icin gaviscon verdi bana doktor .. diş ağrısı dısında hepsi benim de basıma geldi ama diş etlerimde de kanama oldu mesela .
Ben de yemek yapamıyorum pek halim olmuyor işten gelip bir de yemek yapmaya.. dun akşamdan beri de sol bacagımda sıkıntı var ağrıyor . Bugun doktor çağırdı jinekolog baktı onemli birşey olmadıgını soyledi bakalım, sanırım ters bir hareket ya da durus yaptım. Hamilelikte herşeyi takıyor insanKızlar 18. Haftamiz bitti ama hala uzerimden şu yorgunluk halsizlik hali gitmedi elim kolum kalkmıyor hiçbir sey şey yapmak istemiyorum hep yatmak uyumak isteği var üzerimde yemeğimi bile zar zor yapiyorum acikmasam inuda yapmam o derece sizde durumlar nasıl
Cok geçmiş olsun canım nekadar anlamasakta yorucu oluyor uzun süre ayni pozisyonda kalmak bile yoruyor insanıBen de yemek yapamıyorum pek halim olmuyor işten gelip bir de yemek yapmaya.. dun akşamdan beri de sol bacagımda sıkıntı var ağrıyor . Bugun doktor çağırdı jinekolog baktı onemli birşey olmadıgını soyledi bakalım, sanırım ters bir hareket ya da durus yaptım. Hamilelikte herşeyi takıyor insan
Aynen cnm hepimiz icin kolay geçsin inşallah hiçbir terslik olmadan . Burda da herkes sık sık yazardı şimdi bakıyorum herkes nadir giriyor heralde :))Cok geçmiş olsun canım nekadar anlamasakta yorucu oluyor uzun süre ayni pozisyonda kalmak bile yoruyor insanı
İlk hamileliğimde yaşamadığım şeyleri 2. Yani bu hamileliliğimde yaşadım en zoru baş ağrısı tansiyonun düşüyor 6 ya 4 kadar ve çok zor geçiyor mide bulantısı yaşadım garip garip sinir ve alınganlık halsizlik kısaca tuhaflaştımSize hamile kaldıgımdan bugüne kadar başıma gelenleri anlatıyım :) :)
Şiddetli baş ağrısı
Mide bulantısı
Mide yanması
Diş ağrısı
Kasık ağrısı
Basur( hemoroid)
Bakalım daha neler yaşayacagız herşey bebişlerimiz için Rabbim yardımcımız olsun
Annelik gerçekten zormuş :/İlk hamileliğimde yaşamadığım şeyleri 2. Yani bu hamileliliğimde yaşadım en zoru baş ağrısı tansiyonun düşüyor 6 ya 4 kadar ve çok zor geçiyor mide bulantısı yaşadım garip garip sinir ve alınganlık halsizlik kısaca tuhaflaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?