- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.301
Yarın gireceğim canım detaylıyaKızlar detaylı ultrasona girdnz mi ben randevu aldım iki hafta sonra prof e
Canımm mutlaka haber ver nasıl geçti merak ettimYarın gireceğim canım detaylıya
Cnm az önce çıktım ayrıntılıdan, çok şükür her şey yolunda, bir sıkıntımız çıkmadı. Darısı bekleyenlere:)Canımm mutlaka haber ver nasıl geçti merak ettim
Ayy ne güzel gözün aydın canım darısı bizlere :) cd foto filan verdi mi bide ne kadar sürdü?Cnm az önce çıktım ayrıntılıdan, çok şükür her şey yolunda, bir sıkıntımız çıkmadı. Darısı bekleyenlere:)
Saol canım darısı sizlere. Yarım saat kadar sürdü. Rapor ve cd var. Ultrason fotoğrafı yok :)Ayy ne güzel gözün aydın canım darısı bizlere :) cd foto filan verdi mi bide ne kadar sürdü?
Ayy daha neler neler hissetcez,ben biraz hissediyodum ama dün bugun bariz tekmeliyo benm oğlanda hele bugun bi kız bebek sevdim o ara nasıl vurdu varya tesadüf tabi ama cok güldüm çapkın olcak benm oglan:))Kızlar iki gün önce oğluşumun ilk tekmesini hissettim resmen içimde hopladı afacan:) :)
Siz hissediyo musunuz bebişinizi
Benimki de yarım saat kadar sürecekmiş cok heyecanlıyım :) nasıl böyle resmen yüzü gözü gözüküyor mu?Saol canım darısı sizlere. Yarım saat kadar sürdü. Rapor ve cd var. Ultrason fotoğrafı yok :)
Cok garip bi his dimiAyy daha neler neler hissetcez,ben biraz hissediyodum ama dün bugun bariz tekmeliyo benm oğlanda hele bugun bi kız bebek sevdim o ara nasıl vurdu varya tesadüf tabi ama cok güldüm çapkın olcak benm oglan:))
Cok acayip ya alısamadm hala ama sürekli hissetmek istiyorum..valla evet benide kıskanmıs olabilir:))Cok garip bi his dimiben bi tuhaf olmuştum çünkü tarifi olmuyo :)
Senin oğlan ya çapkın ya da annesini kıskandı
Valla cnm gözlerim dolu dolu izledim, o kadar güzeldi ki:) yüzüne odaklandı hep doktor net görüntü vermesede prensesim yine de az çok belli oldu canım:) inşallah seninki net gösterirBenimki de yarım saat kadar sürecekmiş cok heyecanlıyım :) nasıl böyle resmen yüzü gözü gözüküyor mu?
Ben de öyle valla sürekli tekme atsın diye bekliyorum resmen :) içinde hopluyo ya acaba son haftalarda nasıl hissetcezzCok acayip ya alısamadm hala ama sürekli hissetmek istiyorum..valla evet benide kıskanmıs olabilir:))
İnşallah canım ya sabırsızladım şimdi :)Valla cnm gözlerim dolu dolu izledim, o kadar güzeldi ki:) yüzüne odaklandı hep doktor net görüntü vermesede prensesim yine de az çok belli oldu canım:) inşallah seninki net gösterir
Daha kimseye benzetemedim cnm, 8.ayda falan daha belli olur:) karından bakıyor normal ultrason gibi. Senin ne zamanİnşallah canım ya sabırsızladım şimdi :)
Nasıl kendine benzettin mi bebişikarından bakıyo dimi
Uyutmıcaklar muhtemelen:)) simdi bile bu kadar güclüyse:) ayy ama insann ici rahatlıyo ya kıpır kıpır iyi oldugunu anlıyosun en azındanBen de öyle valla sürekli tekme atsın diye bekliyorum resmen :) içinde hopluyo ya acaba son haftalarda nasıl hissetcezz
Benim 19una randevu aldım canım..8. Ayda bida mı gircez detaylıyaDaha kimseye benzetemedim cnm, 8.ayda falan daha belli olur:) karından bakıyor normal ultrason gibi. Senin ne zaman
Ama bazen geliyo hiçbişey hissetmiyorum ben sende de oluyor mu? Ozaman endişeye kapılıyo insanUyutmıcaklar muhtemelen:)) simdi bile bu kadar güclüyse:) ayy ama insann ici rahatlıyo ya kıpır kıpır iyi oldugunu anlıyosun en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?