Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Aynen ben de soracaktım ben de pazartesi için aldım ancak merak ettiğim bir şey var . Randevu saati 1730 ve araştırma hastanesinde randevum perinatologa. İl dışından gideceğim için merak ediyorum. O gün doktor başka bir güne ramdevu vermez değil mi ya da bugün git yarın geel gibi bi sıkıntıyla karşılaşmam umarım.

Kızlar iki gün önce oğluşumun ilk tekmesini hissettim resmen içimde hopladı afacan :) :)
Siz hissediyo musunuz bebişinizi

Kızlar iki gün önce oğluşumun ilk tekmesini hissettim resmen içimde hopladı afacan :) :)
Siz hissediyo musunuz bebişinizi
Ayy daha neler neler hissetcez,ben biraz hissediyodum ama dün bugun bariz tekmeliyo benm oğlanda hele bugun bi kız bebek sevdim o ara nasıl vurdu varya tesadüf tabi ama cok güldüm çapkın olcak benm oglan:))

Ayy daha neler neler hissetcez,ben biraz hissediyodum ama dün bugun bariz tekmeliyo benm oğlanda hele bugun bi kız bebek sevdim o ara nasıl vurdu varya tesadüf tabi ama cok güldüm çapkın olcak benm oglan:))
Cok garip bi his dimi ben bi tuhaf olmuştum çünkü tarifi olmuyo :)
Senin oğlan ya çapkın ya da annesini kıskandı

Benimki de yarım saat kadar sürecekmiş cok heyecanlıyım :) nasıl böyle resmen yüzü gözü gözüküyor mu?
Valla cnm gözlerim dolu dolu izledim, o kadar güzeldi ki:) yüzüne odaklandı hep doktor net görüntü vermesede prensesim yine de az çok belli oldu canım:) inşallah seninki net gösterir

Valla cnm gözlerim dolu dolu izledim, o kadar güzeldi ki:) yüzüne odaklandı hep doktor net görüntü vermesede prensesim yine de az çok belli oldu canım:) inşallah seninki net gösterir
İnşallah canım ya sabırsızladım şimdi :)
Nasıl kendine benzettin mi bebişi karından bakıyo dimi

Ben de öyle valla sürekli tekme atsın diye bekliyorum resmen :) içinde hopluyo ya acaba son haftalarda nasıl hissetcezz
Uyutmıcaklar muhtemelen:)) simdi bile bu kadar güclüyse:) ayy ama insann ici rahatlıyo ya kıpır kıpır iyi oldugunu anlıyosun en azından

Uyutmıcaklar muhtemelen:)) simdi bile bu kadar güclüyse:) ayy ama insann ici rahatlıyo ya kıpır kıpır iyi oldugunu anlıyosun en azından
Ama bazen geliyo hiçbişey hissetmiyorum ben sende de oluyor mu? Ozaman endişeye kapılıyo insan
Hatta geçen haftalarda doktoruma gtmiştim sırf bu yüzden..o da normal oldugunu bebek herzaman harreket etmez demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…