Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Ama bazen geliyo hiçbişey hissetmiyorum ben sende de oluyor mu? Ozaman endişeye kapılıyo insan
Hatta geçen haftalarda doktoruma gtmiştim sırf bu yüzden..o da normal oldugunu bebek herzaman harreket etmez demişti
Bende öyleyim canm ben uyudugunu yada cok hareketli olmadıgını düsünüyorum hic dert etme o yuzden sürekli hissetmemiz icin 1-2 haftaya daha ihtiyacımız var sanrmm,birde evet artk bizi duyuyorlar:)

Bende öyleyim canm ben uyudugunu yada cok hareketli olmadıgını düsünüyorum hic dert etme o yuzden sürekli hissetmemiz icin 1-2 haftaya daha ihtiyacımız var sanrmm,birde evet artk bizi duyuyorlar:)
Evet biraz daha sabır :) konusuyorum ben arada bir oğlumla ama bilmiyorum duyuyor mu sen konusuyo musun?

Hadi herkes bebeğinin son ultrason resmini yüklesin kızlar bakalım miniklerimiz ne kadar büyümüş

Eklentiler

• 6A80F4E7-4E13-400C-A7D3-E6345600CE0D.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar detaylı ultrason çok şükür temiz çıktı bir ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı. Vitamnlere demire devam kalsiyum da ekledik. Hala çok utangacız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…