- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.321
Bende öyleyim canm ben uyudugunu yada cok hareketli olmadıgını düsünüyorum hic dert etme o yuzden sürekli hissetmemiz icin 1-2 haftaya daha ihtiyacımız var sanrmm,birde evet artk bizi duyuyorlar:)Ama bazen geliyo hiçbişey hissetmiyorum ben sende de oluyor mu? Ozaman endişeye kapılıyo insan
Hatta geçen haftalarda doktoruma gtmiştim sırf bu yüzden..o da normal oldugunu bebek herzaman harreket etmez demişti
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBen de yarın detaylıya giricem hayırlısıyla güzel haberlerle çıkarız inşallah
Evet biraz daha sabır :) konusuyorum ben arada bir oğlumla ama bilmiyorum duyuyor muBende öyleyim canm ben uyudugunu yada cok hareketli olmadıgını düsünüyorum hic dert etme o yuzden sürekli hissetmemiz icin 1-2 haftaya daha ihtiyacımız var sanrmm,birde evet artk bizi duyuyorlar:)
Canm ben pek yalnız kalamıyorum bu ara o yuzden konusmadım hic ama vurdugu zaman cevap veriyorum:))Evet biraz daha sabır :) konusuyorum ben arada bir oğlumla ama bilmiyorum duyuyor musen konusuyo musun?
Hadi herkes bebeğinin son ultrason resmini yüklesin kızlar bakalım miniklerimiz ne kadar büyümüş
Benimkini gördünüz mü yukarda poposunu dönmüş :) :)Bizim ki hep yüzüstü yatıyor oluyo bir türlü poz yakalayamıyoruz :)
Kızlar bebek odası bakmaya başladınız mı ?? Nerden alıcaksınız?Benimkini gördünüz mü yukarda poposunu dönmüş :) :)
Maşallahh yaa tospikk bunlar yenirr :)Benimkini gördünüz mü yukarda poposunu dönmüş :) :)
Foto uymuyor mu buraya acaba biraz kırpsanSlm kızlar foto daha önceden ekleyebiliyordum ama şimdi ekleyemiyorum. Bi yardım etseniz
Canım ben yazın başlıcam daha hiçbişey almadıkKızlar bebek odası bakmaya başladınız mı ?? Nerden alıcaksınız?
Benmde öle kuzum baya sıklastı:))Kızlar tekmeler ard arda geliyo valla
Darısı bizeKızlar detaylı ultrason çok şükür temiz çıktı bir ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı. Vitamnlere demire devam kalsiyum da ekledik. Hala çok utangacız bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?