Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Günaydın güzel anne adayları
Tüp bebek yöntemi ile anne adayıyım. Sat 23 aralık
Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın. Benim 14 yaşında bir oğlum var. Allah kısmet ederse ikinci oğlum da eylül ayında kucağımızda olacak. Oğlum abi olacağı için bizler de tekrardan mis kokulu bir evlat koklayacağımız için çok heyecanlıyız.
Ben ikili üçlü testlerden yaptırmadım 13 haftada Nifty testi yaptırdım, çok şükür ki bir risk görülmedi.
Allah hepimizin kucağına eksiksiz fazlasız sağlıklı bebekler nasip ederi inşallah.
Oğlumun teyze ve ablalarına selamları var

Günaydın hayırlı olsun bebişiniz benimde 10yaşında bir oğlum var bu da erkek. Alah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişinizde çok tatlı,gülmüş poz vermiş sizlere.

Maşallah allah bağışlasın, ne güzel poz vermiş öyle :)

Maşallah Allah analı babalı büyütsün gülümsüyor resmen
Bu 4 boyutlu detaylı ultrason mu?

Maşallah Allah analı babalı büyütsün gülümsüyor resmen
Bu 4 boyutlu detaylı ultrason mu?

Doktorumuz her gittiğimizde 4 boyutlu ultrasonda bakıyor ve bizlere fotolarını veriyor. Cinsiyet tahmininde hiç tereddüt etmedik, paşam çok cömert davranmıştı.

Allah'ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok, gönlüm bira kızdan yana idi. Adı da belliydi. Ama belli ki iki gelin kızım olacak inşallah.
17 mayısta ayrıntılı ultrasona randevum var. Sanırım alışverişi ancak bu randevudan sonra başlayacağım.
Allah hepimizin yavrularını korusun

Maşallah
sağlıkla büyüsün
Daha şimdiden ne kadar bağlanıyoruz ve özlüyoruz minikleri di mi?
Teşekkürler, yaa evet ama 1ay bekliyoruz kontrolü gül yüzünü göstersin istiyoruz. Bir de bizimkiler 2.çocuk ama arada yaş farkı olunca ilki gibi heyecanlanlı oluyor. İlk bebişmiş gibi

Ayy maşallah çok güzel fotoğraf olmus bu gulucukler saçıyor demekki keyfi yerinde :)) benim de yarın kontrolüm var . Fetal dna testini ben de 12-13 hafta arası yaptırdım bir sorun çıkmadı cok şükür . Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım gerçekten yeterki iyi olsunlar diye bekliyoruz. Benimki kız hatta bir süre göstermedi kendini :) karnım büyüdükçe yan taraflar kaburgalar kasılıyor hassasiyet oluyor hissediyorum :) hareketleri de hissediyorum çok şükür

Günaydın kızlar
20 hafta Tetanoz aşısını ne yaptınız? Dün hemşire aradı beni, doktorunuzu arayın sorun onay verirse gelin yapalım dedi. Doktoruma sordum, “yaptırma” dedi bana ama nedenini sormadım?
Sizde durumlar nedir?

Ben yaptırdım canım 2 doz yapılmalıymıs bi doz daha kaldı

Slm şekerler ben ilk gebelikte 10senelik koruma süresi olan dozda yaptırmıştım. Doktorum ve ebem bu gebelikte tek doz yeterli dedi vede yaptırmamda hiç bir sakınca görmedi. Bu hafta içi yaptırıcam inş. Bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca yapıyorlar

Ben de bugün yaptırdım cnm , çocukluk aşıların tamsa tek doz yeterli dedi doktor. O yuzden tek doz oldum başka olmayacak . Neden yaptırma dediki sana ? Öğren bence bi

Selam kızlar nasıl gidiyo? Benim Cumartesi detaylı ultrason var heyecanlıyım
Bide ayaklarım çok ağrıyo yürüyünce size de oluyo mu??

Kızlar bende kansızlık ve düşük şeker çıktı bebeğime bişey olur mu?
Slm benimde kanım düşük sadece daha çabuk yorulursun merak etme, ayak ağrın içinde drun magnezyum ve calsiyum içerikli bi ilaç yazar rahatlarsın. Allaha emanet bebişlerimiz takılma güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…