Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar bende kansızlık ve düşük şeker çıktı bebeğime bişey olur mu?
Endişelenmeyin birşey olmaz bende de kansızlık var en basindan beri kan hapi kullaniyorum doguma kadar da devam edecegim şeker konusunda fikrim yok ama yüksek çıkması risk diye biliyorum sizinki düşükmüş dikkat edin genede kan sekeride dusebilir ac kalmayin uzun süre sıvı gidalar tuketin.
Benimde çarşamba günü detaylı ultrason randevum var çok heyecanlıyım ve ozledim bebeğimi görmek istiyorum inşallah herşey yolundadir.

Zaten en ufak şeyde endişeleniyoruz bebek için :) doğru diyosun canım iyi düşünelim iyi olsun sen ilaç kullanıyo musun?

Çarşamba günü bizi de haberdar et mutlaka:) benimki de cumartesi ben de senin gibi hem heyecanlıyım hem de özledim bebişimi günleri sayıyorum
Kan hapı dışında bi ilaç kullanıyo musun?

Yaaa kızlarrr benim gibi 20-21 haftalık hamilelerin bebişlerinin boyları kiloları ne kadarrr :))) ben bugün son halini öğreneceğim ama merak ediyorum nasıl gidiyor diye

Zaten en ufak şeyde endişeleniyoruz bebek için :) doğru diyosun canım iyi düşünelim iyi olsun sen ilaç kullanıyo musun?
Evet kullanıyorum ama kan için ayrı bi ilaç almıyorum. Demir,vitamin,magnezyum+calsiyum,progestan,kan sulandırıcı iğne... Bu hafta içi şeker yüklemesi yaptırıcam 50mg olarak. Sizler yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Yaaa kızlarrr benim gibi 20-21 haftalık hamilelerin bebişlerinin boyları kiloları ne kadarrr :))) ben bugün son halini öğreneceğim ama merak ediyorum nasıl gidiyor diye

Bende 20+4 haftalığım , 354 gr olmuş bizim prens ama boyunu artık bu haftalarda ölçemiyorlarmış öyle dedi doktor . Ama neden ölçemiyorlar rahat durmadığı için mi bilemedim

Ben 20.haftamda yaptırdım cuma günü , bence gerekli ani sezaryen olmak zorunda kalırsanız sıkıntı yaşamamanız adına vurulmalı diye düşünüyorum . Arkadaşım ebe o bu şekilde söylemişti.

Kizlar ramazanda oruç tutmayı düşünüyormusunuz ?
Ben çok çabuk acikiyorum sanırım tutamiycam.

Tutulmamalı bence ya ,tutan annelerle tutmayan annelerin bebeklerinin ağırlıklarında bir fark görülmemiş ancak , oruç tutan annelerin bebeklerinde hareket azlığı ve akciğerlerinde sıkıntı yasandığı yazıyordu internette.

Gercekten mi bunu bilmiyordum canım zaten cok acikiyorum tutamam diye tahmin ediyorum ama belki ara vererek tutabilirmiyim acaba diyordum.

Çarşamba günü bizi de haberdar et mutlaka:) benimki de cumartesi ben de senin gibi hem heyecanlıyım hem de özledim bebişimi günleri sayıyorum
Kan hapı dışında bi ilaç kullanıyo musun?
Ederim inşallah sende haber et gelismelerden
Kan hapim demir takviyeli onun dışında devit 3 damla alıyorum birde kalsiyum magnezyum takviyesi kullaniyorum canim ayaklarimda ve diş etlerimde ağrı oluyordu baya hafifledigini hissediyorum.

Bende 20+4 haftalığım , 354 gr olmuş bizim prens ama boyunu artık bu haftalarda ölçemiyorlarmış öyle dedi doktor . Ama neden ölçemiyorlar rahat durmadığı için mi bilemedim
Ultrasona tam sığmadığı için sanırım :) ama bir yerde okumuştum femur boyunu 7 ile çarptığında ortalama boyu bulunuyormuş :) ne derece doğru bilemiyorum tabi

Haftaya doktoruma gidicem canım ozaman sorcam şeker testini..,
Ama ben de yaptırmak istiyorum çünkü önemli bişey bu , yaptırınca bana da detaylı anlatır mısın nasıl yapılıyor vs

Tamam canım ben zaten cumartesi detaylı ultrason var haftaya da doktoruma muayene giderim yaZarım gelişmeleri..
Benim de kan hapımda demir var bide magnezyum kalsiyum içerikli bi hap içiyorum ama benim yine de cok yürüyünce ayagım bacagım agrıyo normal midir?

Haftaya doktoruma gidicem canım ozaman sorcam şeker testini..,
Ama ben de yaptırmak istiyorum çünkü önemli bişey bu , yaptırınca bana da detaylı anlatır mısın nasıl yapılıyor vs
Ben ilk gebeliğimde de yaptırmıştım. İlk önce aç karnına kan aldırıyorsun. Eczaneden hazır glikoz alıp içiyorsun. Hazır diyorum çünkü eskiden glikoz toz şeklindeydi bir bardak suyun içine 50gr koyup içiyorduk,şimdikiler teneke kutuda içecek gibi aç iç. Neyse içtiktenyarım saat sonra tekrar kan veriyorsun böylece şeker yükleme testini yaptırmış oluyorsun. Çıkan sonuca göre değerlendirme yapılıyor ayrıca bu test 24-28 hafta arası yapılıyor.

Bende şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah gizli şeker olabiliyormuş oğlum dada yaptırmıştım kolay uygulanan bişey zaten kontrolüm 24 ünde çok merak ediyorum bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…