- 26 Kasım 2014
- 57
- 31
- 38
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.381
Ama bu testi yaptırmazsan da bi risk değil mi canım? Zaten test sırasında az bi miktar glikoz veriyolarmıs o da yediğimiz tatlılar kadarmısBen şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum bebege zararlı olduğunu söylüyor çoğu doktorlar bu yuzden yaptirmiycam
Canm yine senin fikrin tabi ama yaptırmamak daha zararlı emin ol.gebelik sekeri tehlikeli ve baska türlü anlama sansın yok zaten verilen seker koladaki kadarmısBen şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum bebege zararlı olduğunu söylüyor çoğu doktorlar bu yuzden yaptirmiycam
Valla ben de zaten hamileyken de tatlı yiyorum, o yuzden yaptırırım o testiCanm yine senin fikrin tabi ama yaptırmamak daha zararlı emin ol.gebelik sekeri tehlikeli ve baska türlü anlama sansın yok zaten verilen seker koladaki kadarmıs
Valla ben hergün dondurma yiyorum canım:)Valla ben de zaten hamileyken de tatlı yiyorum, o yuzden yaptırırım o testisiz hiç tatlı yemiyor musunuz arkadaşlar hamileyken ?
Ben her gün tatlı dondurma çikolata yememe ragmen şekerim düşük çıktıValla ben de zaten hamileyken de tatlı yiyorum, o yuzden yaptırırım o testisiz hiç tatlı yemiyor musunuz arkadaşlar hamileyken ?
Tabiiki senin fikrin canm,bizde kendi fikrimizi söyledik..Allah hepimize saglıklı dogumlar nasip etsin..Arkadaşlar çayı şekersiz içiyorum çikolata ve tatliyla pek aram yok şeker çok tuketmiyorum. kan tahlilimi tabikide yaptıracağım fakat sekerli suyu icmeyi düşünmüyorum benim fikrim bu
Darısı başımıza inşallahSlm kızlar az once detaylı ultrason çektirdim çok şükür herşey normal dedi doktorum oglusumu gördüm el salladı sanki bana çok güzel bir duygu annelik yaaa rabbim isteyen herkese yasatsin inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
çok mutluyum öpüyorum hepinizi
Ayy benim de cumartesi randevumm cok heyecanlıDarısı başımıza inşallah
Benim de detaylı ultrason randevumuz yarin
Hayırlı olsun canım Allah saglıklıca kucagına almayı nasip etsin:) darısı bizeMerhaba Eylül Anneleri :)
Randevumuz bugün oldu. Çok şükür her şey yolunda. bebeğim 25 cm olmuştu ve 400 gr civarındaydı.Uslu bir bebek olduğunu düşünüyor radyolog, zaten bende dedim: tekmelerini daha bir haftadır duyuyorum sadece. Tembel biraz :)
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza versin, güzel haberlerinizi bekliyoruz
benim olmuyor canım mide yanması. hamilelikte çok olan bir şeymiş,doktoruna söyle istersen ona göre gaviscon veriyor galibaKızlar benim midem yanıyo sanki artk sadece midem kaynamıyo da böyle yemek boruma kadar yanıyorum gibi hissediyorum sizde de oluyo mu??
çok geçmiş olsun canım, inşallah güzel haberlerle dönersin. genelde ayrıntılıda böyle söyleyip hiç bir şey çıkmadığı durum çok oluyor, kalpte beyinde parlaklık var diyorlar yönlendiriyorlar ama bir şey çıkmıyor. inşallah senin de böyle olur, temiz çıkar.Kızlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim,malesef beyninde ve kalbinde bazı problemler cıktı ve yarın ankaraya gidiyorum fetal eko çekilecek,bana dua edin nolur iyi çıksın sonuclar..
İnşallah canım cok sagol,kalbindeki parlaklık beynindeki sıvı alanının genişliği sınırdaymıs onu takip edicekler artarsa mr cekeceklermişbenim olmuyor canım mide yanması. hamilelikte çok olan bir şeymiş,doktoruna söyle istersen ona göre gaviscon veriyor galiba
çok geçmiş olsun canım, inşallah güzel haberlerle dönersin. genelde ayrıntılıda böyle söyleyip hiç bir şey çıkmadığı durum çok oluyor, kalpte beyinde parlaklık var diyorlar yönlendiriyorlar ama bir şey çıkmıyor. inşallah senin de böyle olur, temiz çıkar.
Canım inş hayırlı haberlerle dönersin. Benimde ilk gebeliğimde ayrıntılıda bir sürü problem çıkmıştı kalpte ve bağırsaklarda parlama tarama testide kötü çıkmıştı. Amniyosentez yaptırdım çok şükür temiz çıktı. O yüzden üzme kendini inş. herşey güzel sonuçlanır.Kızlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim,malesef beyninde ve kalbinde bazı problemler cıktı ve yarın ankaraya gidiyorum fetal eko çekilecek,bana dua edin nolur iyi çıksın sonuclar..
Canımm moralini bozma Allahın izniyle temiz çıkacak sonuçlar , böyle biçok kişide duyduk temiz çıkıyo sağsalim doğuyolar sen içini ferah tut bizi de haberdar etKızlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim,malesef beyninde ve kalbinde bazı problemler cıktı ve yarın ankaraya gidiyorum fetal eko çekilecek,bana dua edin nolur iyi çıksın sonuclar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?