Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim,malesef beyninde ve kalbinde bazı problemler cıktı ve yarın ankaraya gidiyorum fetal eko çekilecek,bana dua edin nolur iyi çıksın sonuclar..
Cok geçmiş olsun aklina kötü şeyler getirme inşallah birşey yoktur güzel düşün güzel şeyler olsun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi

Cok geçmiş olsun aklina kötü şeyler getirme inşallah birşey yoktur güzel düşün güzel şeyler olsun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi
Amin canım cok tesekkürler duaların için,Allah hepimizin evlatlarına saglık versin..

Kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor. Biz 23+2 olduk.Detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür iyi. Kızlar sizde de uykusu hali var mı ben bildiğiniz masada hala uyuyorum sıcaktan.. Bir de sabahları kramp giriyor bacaklarıma sizde de var mı ? Korkulu rüyam oldu kramplar

Amin canım cok tesekkürler duaların için,Allah hepimizin evlatlarına saglık versin..

Günaydın, lütfen telaş yapmayın, inanıyorum ki güzel sonuçlar alacaksınız ve bebeğinize sağlıkla kavuşacaksınız. Maalesef böyle öngörülerle bir çok anneyi olumsuz hissettiren ve düşündüren doktorlar olmuştur. Hatalı teşhis ile gebeliğin bu dönemini kötü yaşayan anne adayları da olmuştur. Ama yapılan ileri tetkikler ile her şeyin yolunda olduğu görülmüştür. Umarım sizde bizimle güzel haberlerinizi paylaşırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizin ve çocuğunuz ile...

Cok tesekkür ederim ilginiz ve dualarınız icin,evet malesef tanılardan cok doktor yaklasımı bizleri mahvediyor.tabiiki her ihtimal degerlendirilmeli önlem alınmalı ama karsılarındakinin hamile bir kadın oldugunu unutup iş gözüyle baktıkları icin yıpranıyoruz.bu kadar güzel insanlardan dua almak en önemlisibu mübarek günde Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Kızlar Türk kahvesi içiyor musunuz ?

Ben günde bir fincan içiyorum, doktoruma danışmıştım, günde bir kahveye izin vermişti. Hem tansiyonuma da iyi geliyor. Bu arda uyku ve halsizlik hali demir eksikliğinden, kramplar ise magnezyum ve kalsiyum desteği gerekebilir diye düşünüyorum.
Benim kullandığım Osteocare
Kalsiyum 400 mg
Magnezyum 150 mg
Çinko 5 mg
Vitamin D 2.5 mcg
ve I Mom vitaminlerim var.
Balık Yağı (Omega 3) (DHA) 200 mg
Vitamin B6 1,4 mg
Vitamin B2 1,4 mg
Vitamin B1 1,1 mg
Folik Asit 400 μg
İyot 150 μg
Vitamin D 5 μg
Selenyum 55 μg
Biotin 50 μg
Vitamin B12 2,5 μg
Demir 17 mg
Vitamin C 40 mg
Vitamin B3 16 mg
Çinko 10 mg
Vitamin B5 6 mg

Bu tarzda ilaç desteği ile ilk gebeliğimde yaşadığım kabus gibi kramplar ile karşılaşmadım henüz. en kısa zamanda daha iyi hissetmenizi diliyorum

Bende kan ilacı ve İmom kullanıyorum.

sosyalbilimci cnm ben de göğüs kafesime kadar yanıyorum valla bu hafta özellikle arttı (
Evet canım ben de aynıyım süt içince biraz rahatlıyorum ama sonra yine aynı yediklerim hazmetmese sürekli wc ye gitmezdim ama öyle bi sıkıntım da yok çok şükür ...inşallah daha da artmaz sen de süt yoğurt dene

Süt ben de içiyorum bir de doktor bana yemek sonrası gaviscon onerdi cnm, gunde 4 kereye kadar içilebiliyormus , al bulunsun bazen hiç çekilmez oluyor cunku

zbt2121 canım naptın merak ettim seni?
Canım fetal eko cekildi bugun,o parlaklık genelde dogumdan önce kayboluyomus,önemsiz oldugunu söyledi beyindekini de cok yuksek degl takip edlsin ama bişe cıkmaz dedi cok şükür..buda resmimiz:))

Eklentiler

• F2CDE6CA-A2C1-4CE1-9024-E0BC4DCF3F9B.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…