Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. Kıyafetbalmaya başladınız mı? Çok güzel şeyler var ama eylül ayında doğacak bebeğe nasıl kıyafet alınmalı kısa kollu mu uzun kollu mu?

Evde giydirmek icin alttan çıtçıtlı badiler almaya basla bence hem kısa kollu olsun hem uzun kollulardan, tabi kıyafetler yogun olarak uzun kollu olacak. Oda falan bakmaya başladınız mı?

Kızlar merhaba, Konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen ? 24 haftalık hamileyim.İnternette okuduğum ve bildiğim kadarıyla işten erken çıkma hakkımız var.Bu hak konusunda bilgisi olan var mı ? Ben erken çıkmak değil sabahları yarım saat geç gelmek istiyorum çünkü tramvayla geliyorum ve o saatlerde çok yoğun oluyor kimse de yer vermiyor.Böyle bir hakkımız var ise nasıl kullanıyoruz ? Lütfen bilen varsa cevaplayabilir mi ?

Hiç bir fikrim yok ama konu dikkatimi çekti. Takipteyim

Meraba ben 24+3 gunluk hamileyim.detayli ultrason taramasi yaptırmadım.bu konuda herkes bi şey söylüyor.yaptiranlar varsa paylaşabilir mi?

Meraba ben 24+3 gunluk hamileyim.detayli ultrason taramasi yaptırmadım.bu konuda herkes bi şey söylüyor.yaptiranlar varsa paylaşabilir mi?
Canım ben 21+6 günlük hamileyim cumartesi ultrasona girdim yarım saat kadar sürdü ve doktor prof tu perinatolog..
Askında radyoloji uzmanları da bakıyo ama perinatologlar asıl bu konuda uzman olan kişiler oldugu için ben perinatolog seçtim
Devlet hastanelerinde de yapılıyo ben özele gittim ve 375 tl ödedim
Doktor bebeğimin beyninden başladı beyin şekli ölçümü kafa yapısı ordan ense ölçümü kalp damarlar böbrekler el ve ayak yapısı omurga yüz burun dudaklar kısacası tüm iç ve dış organları tek tek inceleyip bize gösterdi
Ultrason 4 boyutlu hem renkli hem renksiz baktık renkli olanda yüzü net gözüküyo ben de net gördüm oğlumu
Onun dışında hareketlerine baktık şükür herşeyi normal çıktı bittiğinde bi cd bi foto bi rapor verdi
Sen de yaptırmalısın

Çok teşekkür ederim.ama ben urfada yaşıyorum burada iyi bir perinatolog yok giden arkadaşlarım var onlarada çocuğunuz down sendromlu gözleri görmüyor vs şeyler söyledikleri için çok korkuyorum açıkçası

Evde giydirmek icin alttan çıtçıtlı badiler almaya basla bence hem kısa kollu olsun hem uzun kollulardan, tabi kıyafetler yogun olarak uzun kollu olacak. Oda falan bakmaya başladınız mı?
Oda almayı düşünmüyoruz anca 2 3yaşından sonra belki şindilik geçici bir şeyler düşünüyoruz

21. Hafta ve 23. haftalar arası yapılıyor.Sen gününü geçirmişsin şuan yaparlar mı bilmiyorum.Tatlım herkes ne söylüyor ? Renkli tarama yaptırıyorsun çocuğun organları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…