- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.421
Çok sevindimm. Bebişinizde büyümüş maşallahCanım fetal eko cekildi bugun,o parlaklık genelde dogumdan önce kayboluyomus,önemsiz oldugunu söyledi beyindekini de cok yuksek degl takip edlsin ama bişe cıkmaz dedi cok şükür..buda resmimiz:))
Benim önceden olmasına rağmen şimdilik yok çok şükür.Maşallahbu kızlar varisleri oluşan varmı? Ben de oluştu ve çok ağrıyor ne yapmalıyım ?
Cok sukur canım kocaman olmusÇok sevindimm. Bebişinizde büyümüş maşallah
Maşallah canımm hadi gözün aydın inşallah sagsalim kucagımıza alırız bebişlerimiziCok sukur canım kocaman olmus
Seninde gözün aydın canımm inşallah sag salim alırız kucaklarımızaa:))Maşallah canımm hadi gözün aydın inşallah sagsalim kucagımıza alırız bebişlerimiziben de sabah girdim çok şükür iyiymiş bebeğim :)
Evde giydirmek icin alttan çıtçıtlı badiler almaya basla bence hem kısa kollu olsun hem uzun kollulardan, tabi kıyafetler yogun olarak uzun kollu olacak. Oda falan bakmaya başladınız mı?Kızlar hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. Kıyafetbalmaya başladınız mı? Çok güzel şeyler var ama eylül ayında doğacak bebeğe nasıl kıyafet alınmalı kısa kollu mu uzun kollu mu?
Kızlar merhaba, Konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen ? 24 haftalık hamileyim.İnternette okuduğum ve bildiğim kadarıyla işten erken çıkma hakkımız var.Bu hak konusunda bilgisi olan var mı ? Ben erken çıkmak değil sabahları yarım saat geç gelmek istiyorum çünkü tramvayla geliyorum ve o saatlerde çok yoğun oluyor kimse de yer vermiyor.Böyle bir hakkımız var ise nasıl kullanıyoruz ? Lütfen bilen varsa cevaplayabilir mi ?
Canım ben 21+6 günlük hamileyim cumartesi ultrasona girdim yarım saat kadar sürdü ve doktor prof tu perinatolog..Meraba ben 24+3 gunluk hamileyim.detayli ultrason taramasi yaptırmadım.bu konuda herkes bi şey söylüyor.yaptiranlar varsa paylaşabilir mi?
Oda almayı düşünmüyoruz anca 2 3yaşından sonra belki şindilik geçici bir şeyler düşünüyoruzEvde giydirmek icin alttan çıtçıtlı badiler almaya basla bence hem kısa kollu olsun hem uzun kollulardan, tabi kıyafetler yogun olarak uzun kollu olacak. Oda falan bakmaya başladınız mı?
Meraba ben 24+3 gunluk hamileyim.detayli ultrason taramasi yaptırmadım.bu konuda herkes bi şey söylüyor.yaptiranlar varsa paylaşabilir mi?
Hiç bir fikrim yok ama konu dikkatimi çekti. Takipteyim
Merhaba canım gidebileceğini yakın merkezler varsa gidip konuş yaptırmak içinMeraba ben 24+3 gunluk hamileyim.detayli ultrason taramasi yaptırmadım.bu konuda herkes bi şey söylüyor.yaptiranlar varsa paylaşabilir mi?
Yine de git yaptır bence canım renksiz ya da renkli olması nasıl önemli bilemiyorum iki hafta sonra yaptıracağım ama yine de hiç yaptırmamaktan iyidir benceVar ama renkli yapmıyorlarmış çok kararsız kaldım ben de☹
Aynen canım Allah yardımcımız olsunInşaallah yaptırayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?