- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.441
Kaç aylıksınız. Bende şuan şişlik yok ama gece kramp oluyor çokNasılsınız kızlar nasıl gidiyo? Ayak bacak ağrınız var mı? Benim ayaklarım şişti hafif bide arada bacagıma kramp giriyo :/
Şişme bende yokmama kramp oluyor arada geceleri magnezyum eksikliğinden diye duymuştm. Ama çok vitamn desteği alıylruz dışardan bu seferNasılsınız kızlar nasıl gidiyo? Ayak bacak ağrınız var mı? Benim ayaklarım şişti hafif bide arada bacagıma kramp giriyo :/
Valla ben de çekiyorum bacak agrılarından kızlar , bir de 56 kg olmusum , bu aylar baya hızlı gidiyor kilo alışımNasılsınız kızlar nasıl gidiyo? Ayak bacak ağrınız var mı? Benim ayaklarım şişti hafif bide arada bacagıma kramp giriyo :/
Varisler oluştu bende çok ayakta kalınca ahrıyorNasılsınız kızlar nasıl gidiyo? Ayak bacak ağrınız var mı? Benim ayaklarım şişti hafif bide arada bacagıma kramp giriyo :/
22 haftalıgız şişlik için erken diyolar ama benim ayaklarm hafif şiş sanki bacaklarım da öyle.. doktoruma söyledim kramp oluyo dedim magnezyum verdi ekstradanKaç aylıksınız. Bende şuan şişlik yok ama gece kramp oluyor çok
Evet canım malesef kramp uykudan uyandırıyo beni canım yanıyoŞişme bende yokmama kramp oluyor arada geceleri magnezyum eksikliğinden diye duymuştm. Ama çok vitamn desteği alıylruz dışardan bu sefer
Doktoruna söyle canım benceValla ben de çekiyorum bacak agrılarından kızlar , bir de 56 kg olmusum , bu aylar baya hızlı gidiyor kilo alışım(
Evet canım malesef kramp uykudan uyandırıyo beni canım yanıyosaniyelik oluyo geçiyo doktoruma dedim ekstradan magnezyum verdi kullanmaya başladım bakalım bide akşamları eşim bacagıma ayagıma masaj yapıyo o da iyi geldi iki gündür filan kramp yok sen de söyle doktoruna
Ohh maşallah annesi baya büyümüşKızlar kontrolüm vardı bugün bebişim 680 gr olmuş boyu 30cm3-3.5 kilo dogar inşallah dedi doktor Varisler için kalp damar doktoruna yönlendirdi yüzünü göremedik bu sefer şeker yüklemeside yaptırdım iyi çıktı bendeki haberler şimdilik bu kadar
Cok mu zorluyoruz acaba ayakta cok mu kalıyoruz ondan mı oluyo acaba? Çünkğ ben işe gidiyorum orda ayakta değilim ama nihayetinde duraga gidip gelmesi var eve gel yemek yap topla çay meyve getir götür topla derken baya ayakta kalıyorumAhh o kramplardan ben ne çekiyorum
Kızlar bende fissur oldu sanırım bugun kanadı hatta, sizden birinde de olmustu ne yaptınız?Doktoruna söyle canım bence
Basur mu canım?Kızlar bende fissur oldu sanırım bugun kanadı hatta, sizden birinde de olmustu ne yaptınız?
Tam basur değil de bir alt kademesi gibi hamilelikten once de yaşamıştım ama bayadır olmuyordu şimdi tekrar olduBasur mu canım?
Ben olmuştum canım silerken hep kanıyodu acıyodu doktorum fitil verdi iki tane kullandım geçtiTam basur değil de bir alt kademesi gibi hamilelikten once de yaşamıştım ama bayadır olmuyordu şimdi tekrar oldu((
Cok mu zorluyoruz acaba ayakta cok mu kalıyoruz ondan mı oluyo acaba? Çünkğ ben işe gidiyorum orda ayakta değilim ama nihayetinde duraga gidip gelmesi var eve gel yemek yap topla çay meyve getir götür topla derken baya ayakta kalıyorum
Fitilin adı neydi cnm ben de doktoruma yazdım şimdi bakalım ne vericekBen olmuştum canım silerken hep kanıyodu acıyodu doktorum fitil verdi iki tane kullandım geçti
Teşekkür ederim varis çok ayakta kalmaktan oluyormuş bide kilo alıyoruz onunda etkisi var şeker testinde limonlu şekerli su içiyorsun kolay içimli bir saat sonra kan veriyorsun tabi öncesindede veriyorsun kolay yani soda içiyorum bide bol bol bebek gazlı olmuyormuş içince göreceğiz bakalımOhh maşallah annesi baya büyümüşvaris neden olmuş peki?? Bende de hafif şişlik oldu bide gece kramp giriyodu doktorum magnezyum verdi kullanıyorum bakalım gecicek mi..şeker yüklemesi ben de yaptırcam iki haftaya..
Bişey mi içiriyolar test sırasında canım?
Canım eve gidince yazıyım adınıFitilin adı neydi cnm ben de doktoruma yazdım şimdi bakalım ne vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?