Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar kontrolüm vardı bugün bebişim 680 gr olmuş boyu 30cm 3-3.5 kilo dogar inşallah dedi doktor Varisler için kalp damar doktoruna yönlendirdi yüzünü göremedik bu sefer şeker yüklemeside yaptırdım iyi çıktı bendeki haberler şimdilik bu kadar

Şişme bende yokmama kramp oluyor arada geceleri magnezyum eksikliğinden diye duymuştm. Ama çok vitamn desteği alıylruz dışardan bu sefer
Evet canım malesef kramp uykudan uyandırıyo beni canım yanıyo saniyelik oluyo geçiyo doktoruma dedim ekstradan magnezyum verdi kullanmaya başladım bakalım bide akşamları eşim bacagıma ayagıma masaj yapıyo o da iyi geldi iki gündür filan kramp yok sen de söyle doktoruna

Ahh o kramplardan ben ne çekiyorum

Ohh maşallah annesi baya büyümüş varis neden olmuş peki?? Bende de hafif şişlik oldu bide gece kramp giriyodu doktorum magnezyum verdi kullanıyorum bakalım gecicek mi..şeker yüklemesi ben de yaptırcam iki haftaya..
Bişey mi içiriyolar test sırasında canım?

Canım ayakta kalmakla ilgisi olmadığını düşünüyorum tabi abartılmamak şartıyla.Anlattıklarına göre hiç yürümüyorsun gibi bir şey, hareket iyidir. Bence düzenli yürüyüş yapmadığımızdan ve de ağırlaşan vücudumuzu taşıyamadığından ayaklarımız da kramp oluyor.

Teşekkür ederim varis çok ayakta kalmaktan oluyormuş bide kilo alıyoruz onunda etkisi var şeker testinde limonlu şekerli su içiyorsun kolay içimli bir saat sonra kan veriyorsun tabi öncesindede veriyorsun kolay yani soda içiyorum bide bol bol bebek gazlı olmuyormuş içince göreceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…