- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.461
Yani çalıştığım için düzenli yürüyüş yapamıyorum ama evden durağa duraktan iş yerime sonra tekrar duraktan eve yürüme sayılmaz mı acaba :/Canım ayakta kalmakla ilgisi olmadığını düşünüyorum tabi abartılmamak şartıyla.Anlattıklarına göre hiç yürümüyorsun gibi bir şey, hareket iyidir. Bence düzenli yürüyüş yapmadığımızdan ve de ağırlaşan vücudumuzu taşıyamadığından ayaklarımız da kramp oluyor.
Yani çalıştığım için düzenli yürüyüş yapamıyorum ama evden durağa duraktan iş yerime sonra tekrar duraktan eve yürüme sayılmaz mı acaba :/
Canım ilacın adı; procto glyvenolFitilin adı neydi cnm ben de doktoruma yazdım şimdi bakalım ne vericek
Kaç km bilmiyorum canım ama doğru söylüyosun elimizden geldiğince yürüyüş yapmamız lazım biz de eşimle bazen çıkıyoruz ama ben işten geliyim yemek yapıyım evi toplayım diyene kadar genelde yorgun düşüyorum eşim de iftardan sonra agırlık çöküyo :) ama artık daha cok yürürüm benArası kaç km ? Bu yürüyüş sayılmaz.Akşmları eşinle yürüyüşe çık.Bakma bende yapamıyorum ama benim durağımla iş yeri arası bayağı var. Bazen akşamları da çıkıyoruz.Yürümeye devam ettikçe şekerim düzeldi.
Varıs bende de oldu doktorum Arnica krem verdi günde iki kez sürüyorum baya rahatlattı doğumdan sonra geciyormusMaşallahbu kızlar varisleri oluşan varmı? Ben de oluştu ve çok ağrıyor ne yapmalıyım ?
Bana kalp damara git varis çorabı yaptır dedi ama bu sıcaklarda mümkün değil giyemem bende bandajlıyorum sıkıca ilerlemesini önlemek içinVarıs bende de oldu doktorum Arnica krem verdi günde iki kez sürüyorum baya rahatlattı doğumdan sonra geciyormus
Varis çorabı giyebilir misin diye sordu bana da genelde kimse kullanmıyor dedi krem verdi baya faydasını görüyorum en azından agrilarim azaldı diyebilirim bacagimi rahat hareket ettirebiliyorumsiz de doktorunuza sorup kullanabilirsiniz .Bana kalp damara git varis çorabı yaptır dedi ama bu sıcaklarda mümkün değil giyemem bende bandajlıyorum sıkıca ilerlemesini önlemek için
Teşekkür ederim Bi danışayım ne diyecekVaris çorabı giyebilir misin diye sordu bana da genelde kimse kullanmıyor dedi krem verdi baya faydasını görüyorum en azından agrilarim azaldı diyebilirim bacagimi rahat hareket ettirebiliyorumsiz de doktorunuza sorup kullanabilirsiniz .
Merhaba evet bendede oluyor sanki böyle kemiğim ağrıyormuş gibi otururken kalkarken yada diyelim yerdeki halıyı ayağımla düzeltirken bi ağrı giriyo. Sanki böyle yeni spora başlarsın vucudun ham olur ağrır ya öyle bir ağrı. Doktoruma sordum magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ilaç verdi. Sizinki nasıl bir ağrı ve doktorunuz nasıl değerlendirdi.Kızlar merhaba, Vajina ağrısı çeken var mı benim gibi..?
Merhaba evet bendede oluyor sanki böyle kemiğim ağrıyormuş gibi otururken kalkarken yada diyelim yerdeki halıyı ayağımla düzeltirken bi ağrı giriyo. Sanki böyle yeni spora başlarsın vucudun ham olur ağrır ya öyle bir ağrı. Doktoruma sordum magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ilaç verdi. Sizinki nasıl bir ağrı ve doktorunuz nasıl değerlendirdi.
Doğum şeklini hiç düşünmüyorum o an nasıl olursa. Sadece nasıl olursa olsun sağlıklı olalım kolay olsun diye dua ediyorumKızlar doğum şekli nasıl hayal ediyorsunuz ? Normal mi sezeryan mi ? Hayal diyorum cunku bazen şekli bizim elimizde olmuyor. Ben akışa bıraktım ama sancı gelmeye basladıgında aşırı heyecanlanırım diye de korkuyorum bir yandan
Bende tabi oncelikle benim ve bebegim icin hayirli olani istiyorum ama normal dogum olsun cok istiyorum insallah gonlumuze gore olur herseyKızlar doğum şekli nasıl hayal ediyorsunuz ? Normal mi sezeryan mi ? Hayal diyorum cunku bazen şekli bizim elimizde olmuyor. Ben akışa bıraktım ama sancı gelmeye basladıgında aşırı heyecanlanırım diye de korkuyorum bir yandan
Vajina ağrısı için soracaktınız. Sizin bebiş kaç cm kaç gr olmuş. Benim pazartesi kontrolım inş.Kızlar selam nasılsınız :) Bugün kontrolüm vardı benimde herşey yolunda maşallah. Sizin bebişler kaç cm kaç gram :)
Merhaba sağlıklı günler benim kuyruk sokumumda ağrı yok çok şükür. Vajina ağrısı var.merhaba arkadaşlar ben gruba yeni katıldım benimde kramp şikayetim var malesef birde kuyruk sokumu ağrısı kilo aldıkça vücud ağırlık merkezi değiştiği için normalmiş ama çok zor oluyor yatakta yan dönerken bitiyorum resmen sizde de oluyor mu?
Vajina ağrısı için soracaktınız. Sizin bebiş kaç cm kaç gr olmuş. Benim pazartesi kontrolım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?