Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar merhaba, Acil fikirlerinize ihtiyacım var.Hamileyim, bronşitim iki gündür nüksetti.İlaç içemiyorum doktorum ıhlamur iç dedi.Bebeğime bi zararı olur mu bir de ağrı kesici parol içebilirsin dedi.Yaşayan var mı ?

canım ben 12 haftalıkken bir kez boğaz ağrısı geçirdim onda da sadece boğaz spreyi verdi ve ılık iç dedi sürekli ama ıhlamurun zararı olur mu bilmiyorum bazı bitki çayları zararlı hamilelikte ama

valla canım bende normal doğumu çok istiyorum ama bu malesef o anki gidişatla ilgili olduğu için hayırlısını diliyorum ikimizde sağlıklı şekilde atlatalım da minnoşumla

canım ben 12 haftalıkken bir kez boğaz ağrısı geçirdim onda da sadece boğaz spreyi verdi ve ılık iç dedi sürekli ama ıhlamurun zararı olur mu bilmiyorum bazı bitki çayları zararlı hamilelikte ama

Doktorum ıhlamur iç dedi ama gün de 1 defa. Ben bebeğimi etkiler hastalığım diye korkuyorum sürekli öksürüyorum halsizim ve benim bronşitim zor geçiyor. Tedavi oldum hamile kalmadan önce ama tam silinmedi.

Ge
Doktorum ıhlamur iç dedi ama gün de 1 defa. Ben bebeğimi etkiler hastalığım diye korkuyorum sürekli öksürüyorum halsizim ve benim bronşitim zor geçiyor. Tedavi oldum hamile kalmadan önce ama tam silinmedi.
Geçmiş olsun balım bol bol uzan dinlen bol su iç bide meyve tüket

Geçmiş olsun ıhlamur günde 1 fincan içebilirsiniz ama ilaç kullanmayın Rabbim tez zamanda iyileşirsin

MErhaba canım çok şükür iyiyiz senin nasıl gidiyor bebişin nasıl ?
Benim de iyi çok şükür canım :) bu ara cok hareketli bazen zıplıyorum hareketleriyle :) benim ise kabızlık dısında çok bir sorunum yok bir de yavaş yavaş doğum ve bebek bakımı konusunda endişeler başladı :)

Aynı problemi bende yaşıyorum sindirim başından bu yana sıkıntılı özellikle demir ilacını kullanmaya başlayınca arttı iyice tartıda sürekli farklı çıkıyorum o da sinir bozuyor malesef çok kilo almak istemiyorum ama elden birşey gelmiyor malesef

Selamm bende iyiyim çok şükür. Ptesi kontrolum vardı herşey yolunda 1.035 gr olmuşuz. Bende 2kilo almışım 27.haftamın içindeyim toplam 3kilo
oo maşallah canım bende hafta sonu doktora gideceğim bakalım çok heyecanlıyım minnoş ne kadar oldu acaba? ama ben çok kilo aldım malesef 7-8 kilo arasında gidip geliyorum son 3 haftadır bakalım umarım 12 ile kapatabilirm

Ben de her tartıya çıkışta endişeleniyorum :)) malesef bu aylar en cok kilo alınan zamanlarımız demir ilacı gerçekten beni de mahvediyor ben bir gun içiyorum bir gun içmiyorum oyle idare ediyorum

Yok yok sende iyi gidiyorsun. Bu seferki çok net belli oluyor .

Eklentiler

• IMG-20180604-WA0011.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…