- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.481
Kızlar merhaba, Acil fikirlerinize ihtiyacım var.Hamileyim, bronşitim iki gündür nüksetti.İlaç içemiyorum doktorum ıhlamur iç dedi.Bebeğime bi zararı olur mu bir de ağrı kesici parol içebilirsin dedi.Yaşayan var mı ?
Kızlar doğum şekli nasıl hayal ediyorsunuz ? Normal mi sezeryan mi ? Hayal diyorum cunku bazen şekli bizim elimizde olmuyor. Ben akışa bıraktım ama sancı gelmeye basladıgında aşırı heyecanlanırım diye de korkuyorum bir yandan
canım ben 12 haftalıkken bir kez boğaz ağrısı geçirdim onda da sadece boğaz spreyi verdi ve ılık iç dedi sürekli ama ıhlamurun zararı olur mu bilmiyorum bazı bitki çayları zararlı hamilelikte ama
çok geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda iyileşirsinDoktorum ıhlamur iç dedi ama gün de 1 defa. Ben bebeğimi etkiler hastalığım diye korkuyorum sürekli öksürüyorum halsizim ve benim bronşitim zor geçiyor. Tedavi oldum hamile kalmadan önce ama tam silinmedi.
Benim hafif oluyo canım bide sanki tıka basa yemişim gibi daralıyorum hemen dışarı cıkıp yürüyünce iyi geliyoKızlar yemek yedikten sonra çarpıntısı olan var mı? Sebebi nedir ki?
Geçmiş olsun balım bol bol uzan dinlen bol su iç bide meyve tüketDoktorum ıhlamur iç dedi ama gün de 1 defa. Ben bebeğimi etkiler hastalığım diye korkuyorum sürekli öksürüyorum halsizim ve benim bronşitim zor geçiyor. Tedavi oldum hamile kalmadan önce ama tam silinmedi.
Geçmiş olsun ıhlamur günde 1 fincan içebilirsiniz ama ilaç kullanmayın Rabbim tez zamanda iyileşirsinKızlar merhaba, Acil fikirlerinize ihtiyacım var.Hamileyim, bronşitim iki gündür nüksetti.İlaç içemiyorum doktorum ıhlamur iç dedi.Bebeğime bi zararı olur mu bir de ağrı kesici parol içebilirsin dedi.Yaşayan var mı ?
Kızlar nasılsınız ? Herkes iyi mi herşey yolunda mı?
Benim de iyi çok şükür canım :) bu ara cok hareketli bazen zıplıyorum hareketleriyle :) benim ise kabızlık dısında çok bir sorunum yok bir de yavaş yavaş doğum ve bebek bakımı konusunda endişeler başladı :)MErhaba canım çok şükür iyiyiz senin nasıl gidiyor bebişin nasıl ?
Slm tabiki sonda takılıyorKızlar sonda mı nedir onu taktırmak zorunda mıyız dogumda? Acıtıyomuş :/
Benim de iyi çok şükür canım :) bu ara cok hareketli bazen zıplıyorum hareketleriyle :) benim ise kabızlık dısında çok bir sorunum yok bir de yavaş yavaş doğum ve bebek bakımı konusunda endişeler başladı :)
Selamm bende iyiyim çok şükür. Ptesi kontrolum vardı herşey yolunda 1.035 gr olmuşuz. Bende 2kilo almışım 27.haftamın içindeyim toplam 3kiloKızlar nasılsınız ? Herkes iyi mi herşey yolunda mı?
oo maşallah canım bende hafta sonu doktora gideceğim bakalım çok heyecanlıyım minnoş ne kadar oldu acaba?Selamm bende iyiyim çok şükür. Ptesi kontrolum vardı herşey yolunda 1.035 gr olmuşuz. Bende 2kilo almışım 27.haftamın içindeyim toplam 3kilo
Ben de her tartıya çıkışta endişeleniyorum :)) malesef bu aylar en cok kilo alınan zamanlarımızAynı problemi bende yaşıyorum sindirim başından bu yana sıkıntılı özellikle demir ilacını kullanmaya başlayınca arttı iyicetartıda sürekli farklı çıkıyorum o da sinir bozuyor malesef çok kilo almak istemiyorum ama elden birşey gelmiyor malesef
Yok yok sende iyi gidiyorsun. Bu seferki çok net belli oluyor .oo maşallah canım bende hafta sonu doktora gideceğim bakalım çok heyecanlıyım minnoş ne kadar oldu acaba?ama ben çok kilo aldım malesef 7-8 kilo arasında gidip geliyorum son 3 haftadır bakalım umarım 12 ile kapatabilirm
Yok yok sende iyi gidiyorsun. Bu seferki çok net belli oluyor .
Sağolasın inş. Benim 10yaşında bi oğlum var buda erkekayy cidden çok belli canımçok şirin ya maşallah sağlıcakla kavuşalım miniklerimize bu arada cinsiyeti ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?