- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.501
Bende bebekken yaptırmayı düşünüyorum ama üroloji drum 3ay beklemeyi önerdi. Sonra Allah kısmet ederse yaptıracağızKızlar merhaba, nasılsınız
Bir şey soracağım oğlum olacak ben doğumda sünnetini de yaptırmak istiyorum.Hem daha sağlıklı hem daha kolay iyileşiyor diyorlar. Benim gibi düşünen var mı ?
Ben kıyafetlerin hepsini tamamladım. Duvar kağıdı ve oda boyası var onlarıda aldım bayramdan sonra yaptırıcam. Şifonyer aldım. İkeadan beşik ve alt açma ünitesi alıcam. İnstagramdan da araştırıyorum halı,avize.perde almayı düşünüyorum. Bende durumlar buKızlar alışverişe başladınızmı? Neler aldınız
Sağolasın inş. Benim 10yaşında bi oğlum var buda erkekSenin?
Geçmiş olsun ben yaşamadım böyle bir şey. Bi bilgim yok canım.Kızlar benim koltuk altım şişmiş biraz , eskiden regli donemlerimde de şişme olurdu, aksesuar meme dokusu gibi bişey oldugunu onemli olmadıgını soylemişti doktor . Ama şimdi yine şiş görünce bir endişelendim, cumartesi kontrolüm var doktora sorucam ama korktum biraz. Varmı hiç boyle durumu olan?
Benimki bi hafta önden gidiyorKızlar ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Yarın sonuçları alacağız bakalım. Toplam 5 kilo aldım. Sizin satla uştrasondaki tarihler uyuyor mu
Bende sizin gibi düşünüyorum dogunca hemen sünnet yaptirmak istiyorum bakalım henuz arastirmadim nasıl olacak ama böyle istiyorum.Kızlar merhaba, nasılsınız
Bir şey soracağım oğlum olacak ben doğumda sünnetini de yaptırmak istiyorum.Hem daha sağlıklı hem daha kolay iyileşiyor diyorlar. Benim gibi düşünen var mı ?
Bende dogunca hemen yaptırmayı düsünüyorum canm daha dogru durust gözü acılmadan atlatır o süreciBende sizin gibi düşünüyorum dogunca hemen sünnet yaptirmak istiyorum bakalım henuz arastirmadim nasıl olacak ama böyle istiyorum.
yok canım benim bebeğim yaklaşık 10 gün önden gidiyor olabilir dedi doktor çok takılma ciddi bir fark yoksa eğerKızlar ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Yarın sonuçları alacağız bakalım. Toplam 5 kilo aldım. Sizin satla uştrasondaki tarihler uyuyor mu
Masallah ne guzel ben daha hicbisey almadim sayilir 2 -3 ic bady 2-3 tane de alt ust takim. Su an biraz panik oldumBen kıyafetlerin hepsini tamamladım. Duvar kağıdı ve oda boyası var onlarıda aldım bayramdan sonra yaptırıcam. Şifonyer aldım. İkeadan beşik ve alt açma ünitesi alıcam. İnstagramdan da araştırıyorum halı,avize.perde almayı düşünüyorum. Bende durumlar bu
Sende çok iyi gidiyorsun normali zaten 12 kilo almak. Ben az aldım ilk 4ay çok kötüydüm kilo verdim ondan böyle az. Bayramdan sonra yavaştan başlarsın hazırlanmaya e-bebekte herşey mevcut zatenMasallah ne guzel ben daha hicbisey almadim sayilir 2 -3 ic bady 2-3 tane de alt ust takim. Su an biraz panik oldum
Bu arada bende 5 kilo aldim cok gibi geliyor bana o kadar dikkat etmeme ragmen kilo aliyorum dr bugun haftada yarim kilo almam gerektigini soyledi bu da dogum sonuna kadar 8kg ediyor. toplamda ise13-14 kg ediyor. Hayirlisi bakalim
Dun sizin hazirliklarinizi gorunce bugun esimle bebek arabasi bakmaya gittik 1 -2 model vardi aklimda indirim de vardi aldik cok sukur
Bizim arabamizin bagaji kucuk oldugu icin ve evimiz de asansorlu olmadigi icin hem hafif hem de pratik bi model olan Chicco lite way plus tercih ettik. Dogumdan itibaren kullanilabilen baston bir model icinde puseti de var. Hatta bende burada baya arastirma yaptiktan sonra bu modele karar verdim.çok iyi canım bende araştırıyorum ama karar veremedim hangi marka aldınız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?