- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.521
Canım ben de yaptırdım ilk saat 118 çıktı, benden ikinci saat kan almadılar gerek yok dediler . Bir açlık alındı o 78 çıktı, bir de içeceği içtikten 1 saat sonra alındı . Sorun yok dediler . Yalnız ben biraz kansız çıktım o yuzden demir hapı aksatma dedilerSelam kızlar şeker yükleme yaptırdınız mı??
Ben 75 gr içecek içtim
İlk saat 136
İkinci saat 140 çıktı doktorum iyi cıkmıs normal dedi siz yaptırdınız mı sizinkiler nasıl??
Yaptırdım cnm. 75lik. Açlık 88 ,1.saat 137, 2. Saat 122 çıktı. Bi sorun yok şekerle ilgili şükür ama idrarda biraz protein çıktı, tuzu tamamen kestirdi, tansiyon takip ediyorum evdeSelam kızlar şeker yükleme yaptırdınız mı??
Ben 75 gr içecek içtim
İlk saat 136
İkinci saat 140 çıktı doktorum iyi cıkmıs normal dedi siz yaptırdınız mı sizinkiler nasıl??
Benim de açlık 73 çıktı toplam üç kere kan aldılar :/ hapını iç canım bende de hemoglabin 10 du her gün demir hapı içiyorumCanım ben de yaptırdım ilk saat 118 çıktı, benden ikinci saat kan almadılar gerek yok dediler . Bir açlık alındı o 78 çıktı, bir de içeceği içtikten 1 saat sonra alındı . Sorun yok dediler . Yalnız ben biraz kansız çıktım o yuzden demir hapı aksatma dediler
Aaa bide o var dimi :/ ben de yakın zamanda kan idrar vercem bakalım zaten tuzu cok aramam ben kullanmam ama tatlıya çok düşkünüm meyve çikolata:)Yaptırdım cnm. 75lik. Açlık 88 ,1.saat 137, 2. Saat 122 çıktı. Bi sorun yok şekerle ilgili şükür ama idrarda biraz protein çıktı, tuzu tamamen kestirdi, tansiyon takip ediyorum evde
Daha önce de alıyordun demir hapı dimi? Ben de haftada 2-3 kez alıyordum ona rağmen hemoglobin 10 çıkmıs benim de , hatta kan sayımındaki bazı değerler de oynamısBenim de açlık 73 çıktı toplam üç kere kan aldılar :/ hapını iç canım bende de hemoglabin 10 du her gün demir hapı içiyorumbide ben tatlıya düşkünüm hergün meyve tatlı yiyorum
Selamm bende 50gr yükleme yaptırdım ilk önce 92 1saat sonra 102 çıktıSelam kızlar şeker yükleme yaptırdınız mı??
Ben 75 gr içecek içtim
İlk saat 136
merhaba canım bende yaptırdım 75 gr lık 1. saat:121 <180 (sınır değer) 2.saat:81<155 (sınır değer) çıktıSelam kızlar şeker yükleme yaptırdınız mı??
Ben 75 gr içecek içtim
İlk saat 136
Hergün içiyor musun hapı canımDaha önce de alıyordun demir hapı dimi? Ben de haftada 2-3 kez alıyordum ona rağmen hemoglobin 10 çıkmıs benim de , hatta kan sayımındaki bazı değerler de oynamıs
Doktorun şunu yeme bunu yeme gibi bişey dedi mi canım?merhaba canım bende yaptırdım 75 gr lık 1. saat:121 <180 (sınır değer) 2.saat:81<155 (sınır değer) çıktı
benim de normal çok şükür
Açlık ben de yaptırmıştm düşük cıktı hatta dahiliye doktoru sütlü tatlılar ye dedi ama kendi doktorum tatlı yeme diyo :)Benim doktorun aclik ve tokluk sekeri istedi ilk etapta gerek gorurse yukleme yaptircakmis. Henuz yaptirmadim ins bende de yoktur
Aaa ne guzel keske bana da tatli ye deseAçlık ben de yaptırmıştm düşük cıktı hatta dahiliye doktoru sütlü tatlılar ye dedi ama kendi doktorum tatlı yeme diyo :)
Artık hergün alıcam cnmHergün içiyor musun hapı canım
Merhaba canım, hadi inşallah dua edicem ben sana..burda hamiş anneler de okusunlar dualarımız seninle moral önemli hep pozitif düşün iyi haberlerle gel inşallahMerhaba güzel anne adayları
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim
Bu topige sizlerden dua almak için geldim.4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bir negetif tüp denemem var.bugun 2. Tüp tedaviye başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..okuyabilecek olanlar profilime yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden Allah razi olsun arkadaşlar
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutlu oldum.amin inş ben ve benim gibi hasretle bebeğini bekleyen herkese nasip etsin RabbimMerhaba canım, hadi inşallah dua edicem ben sana..burda hamiş anneler de okusunlar dualarımız seninle moral önemli hep pozitif düşün iyi haberlerle gel inşallah
Rabbim tez zamanda kucagınıza versin inşallah bende dua ederim bahar hanımMerhaba güzel anne adayları
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim
Bu topige sizlerden dua almak için geldim.4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bir negetif tüp denemem var.bugun 2. Tüp tedaviye başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..okuyabilecek olanlar profilime yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden Allah razi olsun arkadaşlar
Oyyy maşallah canım. Sen çoğu şeyi halletmişsin:) bende yarın toplu bi alışveriş yapıcamSelam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuzben yavaştan alışverişime başladım yavaştan diyorum çünkü biz eşimle son aylarda alırız diye karar aldık :) yoksa ben cok aceleciyim..
Mesela ilk başta neler aldım yazıyım;
Kanguru-kraft
Elektrikli göğüs pompası
Hastane setleri 10lu ve 5li
5 adet zıbın
6 çift çorap
1 adet tulum
2 adet patikli alt
Ter bezi
Biberon-avent
Emzik- chicco
Tarak fırça seti
Biberon temizleyici
Mama önlüğü
2li iç zıbın
Reflü yatağı
Banyo havlusu
Emzirme sütyeni şimdilik bunları aldım ama daha tulum anne yanı yatagı emzrme yastıgı ve puset örtüsü ev tipi ana kucagı alıcam bu aysiz neler aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?