Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

bende henüz birşey almadım anneler sağolsun herşeyi hallediyorlar bende odasına dolap, beşik, bebek arabası falan bakıyorum beğenmeye çalışıyorum bakalım artık zaman da hızla geçiyor halletmek lazım aslında

Selamm bende 50gr yükleme yaptırdım ilk önce 92 1saat sonra 102 çıktı

Benimde 50 gr yükleme yaptırdı doktor ,
Açlık 92
1Saat 169 çıktı.

çok tatlı yemememe rağmen yüksek 15 gün sıkı diyet yap dedi. Ben arada parmaktan ölçülen cihazı olan tanıdık görünce hemen şekerime bakıyorum.
açlık 103
tokluk 2.saat 106
geldi bence normal. o kadar şekeri yükleyince yükselir tabi ya :)

Kızlar ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Yarın sonuçları alacağız bakalım. Toplam 5 kilo aldım. Sizin satla uştrasondaki tarihler uyuyor mu

Ben 10 kilo aldım 25.haftamızdayız :) Şeker yüklemem yüksek çıktı. doktor sıkı diyet yapmamı istedi hemen insüline başlamayalım dedi.

Çok aşırı yüksek çıkmamış dikkat edersen sorun çıkmaz umarım

Kızlar siz neler aldınız ya da alacaksınız bebişinize :)
Karyolayla dolabını çilek mobilya düşünüyorum hem ucuz hem kaliteli

Kızlar siz neler aldınız ya da alacaksınız bebişinize :)
Karyolayla dolabını çilek mobilya düşünüyorum hem ucuz hem kaliteli
Bebek arabimizi aldik ve bir kac ic badi aldim onun disinda annem banyo kuvetini almisti.Bu hafta hastane cikislarini almaya gidecegiz insallah yavas yavas basladik yani

KIzlar gece yatarken bazen donuslerde kaburgası agrayan batan var mı ? Benim kaburgalar agrı yapmaya basladı bebek büyüdükce , normaldir heralde ?

Kızlar merhaba, Bir şey soracağım.Benim minik bebişim çok hareketli.İnternetten okuyorum sağlıklı olduğu ve herşeyin yolunda gittiğinin göstergesidir diyor.Bizim gibi olan var mı ?Ayrıca doğunca nasıl oluyor bu yaramaz bıdıklar ?Deneyim edinen var mı ?

vallahi canım doğunca nasıl olur bilemiyorum ama benim ki de fazlasıyla hareketli hiç durmuyor

Kızlar bence bebişlerimiz hareketli olması iyiye işaret :) benim oğlum da hep tekmeliyo yattıgım zaman bile tekme yiyorum
Hareketlerini hissetmek çok ilginç bişey ya anlatılmıyo cidden çok güzel :) bugünlerin keyfini cıkaralım

Siz de agırlastınız mı? Benim hiçbişey yapasım gelmiyo iki günde bi yürüyüşe cıkıyoruZ onda bile zor yürüyorum evde otururken de bunalıyorum gece zor uyuyorum hep açım susuzum

Arabayı hangi marka aldın memnun musun?
Benim evim asansorlu degil ve 4. katta oturuyoruz. Arabamizin da bagaji cok buyuk olmadigi icin chicco lite way plus aldik. Puseti de var icinde ilk 6-7 ay pusetle daha sonrasinda normal devam ederiz dedik. Ama yerimiz falan olsaydi casual quantum veya casual cadillac da tercih edebilirdim:) insallah memnun kaliriz

Hmm memnun kalırsın inşallah güle güle kullan canım ben arabayı son ana bıraktım arastırma yapıyorum bakalım

Hmm memnun kalırsın inşallah güle güle kullan canım ben arabayı son ana bıraktım arastırma yapıyorum bakalım
Cok tesekkur ederim benim icin en zor olani araba secimiydi. Hicbirsey bilmedigim bir konuydu. buradaki topiklerden de cok yararlandim. indirimi de yakalayinca aldik hemen:) insallah siz de sizin icin en iyi olani secersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…