- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.541
Selamm bende 50gr yükleme yaptırdım ilk önce 92 1saat sonra 102 çıktı
Kızlar ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Yarın sonuçları alacağız bakalım. Toplam 5 kilo aldım. Sizin satla uştrasondaki tarihler uyuyor mu
Çok aşırı yüksek çıkmamış dikkat edersen sorun çıkmaz umarımBenimde 50 gr yükleme yaptırdı doktor ,
Açlık 92
1Saat 169 çıktı.
çok tatlı yemememe rağmen yüksek15 gün sıkı diyet yap dedi. Ben arada parmaktan ölçülen cihazı olan tanıdık görünce hemen şekerime bakıyorum.
açlık 103
tokluk 2.saat 106 geldi bence normal. o kadar şekeri yükleyince yükselir tabi ya :)
Bebek arabimizi aldik ve bir kac ic badi aldim onun disinda annem banyo kuvetini almisti.Bu hafta hastane cikislarini almaya gidecegiz insallah yavas yavas basladik yaniKızlar siz neler aldınız ya da alacaksınız bebişinize :)
Karyolayla dolabını çilek mobilya düşünüyorum hem ucuz hem kaliteli
Bu saatten sonra herşey normalKIzlar gece yatarken bazen donuslerde kaburgası agrayan batan var mı ? Benim kaburgalar agrı yapmaya basladı bebek büyüdükce , normaldir heralde ?
valla canım bende 2 aydır kaburgam değil ama dönerken kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum. Bence de bu saatten sonra herşey normalKIzlar gece yatarken bazen donuslerde kaburgası agrayan batan var mı ? Benim kaburgalar agrı yapmaya basladı bebek büyüdükce , normaldir heralde ?
Kızlar merhaba, Bir şey soracağım.Benim minik bebişim çok hareketli.İnternetten okuyorum sağlıklı olduğu ve herşeyin yolunda gittiğinin göstergesidir diyor.Bizim gibi olan var mı ?Ayrıca doğunca nasıl oluyor bu yaramaz bıdıklar ?Deneyim edinen var mı ?
vallahi canım doğunca nasıl olur bilemiyorum ama benim ki de fazlasıyla hareketlihiç durmuyor
Arabayı hangi marka aldın memnun musun?Bebek arabimizi aldik ve bir kac ic badi aldim onun disinda annem banyo kuvetini almisti.Bu hafta hastane cikislarini almaya gidecegiz insallah yavas yavas basladik yani
Benim evim asansorlu degil ve 4. katta oturuyoruz. Arabamizin da bagaji cok buyuk olmadigi icin chicco lite way plus aldik. Puseti de var icinde ilk 6-7 ay pusetle daha sonrasinda normal devam ederiz dedik. Ama yerimiz falan olsaydi casual quantum veya casual cadillac da tercih edebilirdim:) insallah memnun kalirizArabayı hangi marka aldın memnun musun?
Hmm memnun kalırsın inşallah güle güle kullan canım ben arabayı son ana bıraktım arastırma yapıyorum bakalımBenim evim asansorlu degil ve 4. katta oturuyoruz. Arabamizin da bagaji cok buyuk olmadigi icin chicco lite way plus aldik. Puseti de var icinde ilk 6-7 ay pusetle daha sonrasinda normal devam ederiz dedik. Ama yerimiz falan olsaydi casual quantum veya casual cadillac da tercih edebilirdim:) insallah memnun kaliriz
Cok tesekkur ederim benim icin en zor olani araba secimiydi. Hicbirsey bilmedigim bir konuydu. buradaki topiklerden de cok yararlandim. indirimi de yakalayinca aldik hemen:) insallah siz de sizin icin en iyi olani secersiniz:)Hmm memnun kalırsın inşallah güle güle kullan canım ben arabayı son ana bıraktım arastırma yapıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?