- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.561
Evet cnm geceleri yatarken de zorlanmaya basladım bir de enteresan bişeyim var sol göğüs altımda uyuşma oluyor uzandığım anda ve yatarken hiç rahat edemiyorum bu da sinirimi bozuyo tabi. Mide yanması falan da bu ara çok. Çok aç hissetmiyorum kendimiSiz de agırlastınız mı? Benim hiçbişey yapasım gelmiyo iki günde bi yürüyüşe cıkıyoruZ onda bile zor yürüyorum evde otururken de bunalıyorum gece zor uyuyorum hep açım susuzum
Bu arada ben de arabayı aldım , markası Cybex Mios. İyi olduğunu duymustumArabayı hangi marka aldın memnun musun?
Evet canım geceleri ben de zor yatıyorum bunaltı basıyo beni :/ mide yanmam da oluyo aradaEvet cnm geceleri yatarken de zorlanmaya basladım bir de enteresan bişeyim var sol göğüs altımda uyuşma oluyor uzandığım anda ve yatarken hiç rahat edemiyorum bu da sinirimi bozuyo tabi. Mide yanması falan da bu ara çok. Çok aç hissetmiyorum kendimi
Ayni sey bende de var gogsumun hemen alti uyusuyor sanirim midem sıkışıyor o da uyusma yapiyor o yuzden gerilip oturmaya calisiyorum. Geceleri de hic uyuyamiyorum bir saga bir sola surekli donuyorumEvet cnm geceleri yatarken de zorlanmaya basladım bir de enteresan bişeyim var sol göğüs altımda uyuşma oluyor uzandığım anda ve yatarken hiç rahat edemiyorum bu da sinirimi bozuyo tabi. Mide yanması falan da bu ara çok. Çok aç hissetmiyorum kendimi
Seninde mi sol göğüs altı? Ben de bebek büyüdüğü icin kaburgalarda sıkısma yapıyor heralde sinir sıkısmasından uyusuyordur dedimAyni sey bende de var gogsumun hemen alti uyusuyor sanirim midem sıkışıyor o da uyusma yapiyor o yuzden gerilip oturmaya calisiyorum. Geceleri de hic uyuyamiyorum bir saga bir sola surekli donuyorum
Aynen canim benim de sol gogsumun alti hemen ama yemekten sonra oluyor bana baya baya uyusuyor. Bende yemekten sonra oluyor diye herhalde mideden diyordum.Seninde mi sol göğüs altı? Ben de bebek büyüdüğü icin kaburgalarda sıkısma yapıyor heralde sinir sıkısmasından uyusuyordur dedim
Benim kambur durunca bir de gece yattıgımda oluyor , özellikle gece yatarken çok oluyor , ben bir ara çok korktum acaba kalple ilgili bişey mi diye ama herkes bebek büyürken olur öyle şeyler dedi , sende de oldugunu duyunca rahatladım biraz :))Aynen canim benim de sol gogsumun alti hemen ama yemekten sonra oluyor bana baya baya uyusuyor. Bende yemekten sonra oluyor diye herhalde mideden diyordum.
Aynen canim bu surecte degisik agrilara kramplara uyusmalara alistik:) Bugunlerimize cok sukur:)Benim kambur durunca bir de gece yattıgımda oluyor , özellikle gece yatarken çok oluyor , ben bir ara çok korktum acaba kalple ilgili bişey mi diye ama herkes bebek büyürken olur öyle şeyler dedi , sende de oldugunu duyunca rahatladım biraz :))
Süt yogurt diyolar canım soguk süt iyi geliyoKızlar mide yanması için dogal yöntemleriniz var mı çok ilaç kullanmak istemiyorum
Halsizlik bendede var ama açlık hissetmiyorum sıcak zaten yenmiyor birşeyKızlar sürekli açım susuyorum sürekli halsizimsizde durum nedir
Aynen halsizlik oluyor ama sıcaktan açlık hissetmiyorum . Bu sabah bir de inanılmaz can yakan bir bacak krampı yaşadımHalsizlik bendede var ama açlık hissetmiyorum sıcak zaten yenmiyor birşey
Aynen halsizlik oluyor ama sıcaktan açlık hissetmiyorum . Bu sabah bir de inanılmaz can yakan bir bacak krampı yaşadımvar mı kramp yaşayan?
Kızlar sürekli açım susuyorum sürekli halsizimsizde durum nedir
vitamin olarak neler kullanıyorsunuz ?Her gece genelde en az 1 kere yaşıyorum bende canım uykudan uyanıyorum alıştım ama artık ayağımı geriyorum geçiyor
vitamin olarak neler kullanıyorsunuz ?
Ekstra demir hapı almıyor musun? Kansız çıkmadın ozaman ne güzel :) bEn decavit, kalsiyum ve demir hapı alıyorum, bide tiroid hastası oldugum icin sabah tiroid ilacı.. valla ilaç takip etmekten de yoruluyor insanPrevit positive kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?