Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Benim sabah uyanınca oldu kramp ama bu ara magnezyum da içsem fena olmayacak ..kaç kilo aldın şimdiye kadar, ben hiç yemiyor değilim sadece çok açlık hissetmiyorum o da bence hazımsızlıktan ötürü oluyor .

Doktoruna söyle krampı canım vitamin versin
8 kg aldım sanırım 15-20 ye tamamlarım :)

Ekstra demir hapı almıyor musun? Kansız çıkmadın ozaman ne güzel :) bEn decavit, kalsiyum ve demir hapı alıyorum, bide tiroid hastası oldugum icin sabah tiroid ilacı.. valla ilaç takip etmekten de yoruluyor insan
canım vitamin previt positivi demir hapı maltofer balık yağı hapı kullanıyorum bir de kan cıvıltıcı iğne clexane günlük bunları kullanıyorum kramp bende çok ayakta durduğum zaman kesin oluyor bu gittiğim de söyleyeceğim arttı diye bakalım magnezyum da verir belki katılıyorum ilaç takip etmek yoruyor insanı

aaa senin de baya fazlaymıs ilaçlar
bana balık yağı içeren hap en başlarda vermişti, 5. aya kadar kullandım, son 6 haftadır falan Decavit kullanıyorum.
Balık yağı yok ama onun içinde. Bir dahaki muayenem 7 Temmuz o gün sorucam balık yağı icin birşeyler vericek mi yine diye. Cunku ben hiç balık yiyemiyorum ki kırk yılda bir ancak .

bu mevsimde yenmiyor malesef aynen bir sürü ilaç ama herşey bebişlerin sağlığı için ne yapalım idare edeceğiz artık

Doktoruna söyle krampı canım vitamin versin
8 kg aldım sanırım 15-20 ye tamamlarım :)

yok canım o kadar almazsın ben 22. hafta da 8 kilo almıştım biraz dikkat edince yavaşlıyor yürüyüş yapmaya çalış eğer bir engelin yoksa 30. hafta oldu 9,5 kilo oldu doktorum 12 ile kapatırsın dedi ama ben 15 e de razıyım o kadarı da normal aralıkta zaten

Kızlar bana doktorum balık hapı hiç vermedi okadar belirttim balıgı agzıma süremiyorum diye ama gerek yok dedi vermedi ama siz kullanıyormussunuz ben de doktoruma ısrar etsem mi cunku gebelikte hiç yiyemedim

Bide maltoferi yemekten önce mi sonra mı yatarken mi içiyosunuz?
Ben sabah aç karna tiroid ilacı içtgm için maltoferi içemem doktor gece yatmadan demişti

Ben sabah aç karna tiroid ilacı içtgm için maltoferi içemem doktor gece yatmadan demişti
Canım seninle aynı dertten muzdaribiz .. bana en başlarda verdi aslında efa mom diye bir hap 5.aya kdr kullandım sonra decavite döndük , efa momda balık yağı falan vardı ama decavitte yok. Yazın çabuk bozulurmus balık yağlı o hap. Gerek yok artık ona dedi bana da . Ama balık da yiyemiyorum bu mevsimde canım çekmiyor bana demir hapı olarak gyno ferro sanol diye bir hap vermişti ben de sabah tiroid ilacı aldıgım icin akşam üzeri aç karna içiyorum cnm, bazen de içmeyi unutuyorum decavitin icinde de 60mg demir var ama yetmiyor demekki kansız çıkmıstım en son tahlilde

Gece yatmadan iç canım belki yediğin yemekler onun etkisini azaltabilirmiş :/
Benim de hemoglobin 10 cıktı denir hapına ve iyi beslenmeye ragmen..doktora söylicem bakalım belki ilacımı değiştirir

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. 26 haftayı bitirdim ancak dünden beri bel ağrım var çok adet olcakmisim gibi. Önceki zamanlarda da oluyordu ama hemen geçiyordu bu sefer geçmedi. Neden olabilir acaba yaşayan var mi

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. 26 haftayı bitirdim ancak dünden beri bel ağrım var çok adet olcakmisim gibi. Önceki zamanlarda da oluyordu ama hemen geçiyordu bu sefer geçmedi. Neden olabilir acaba yaşayan var mi
Bel agrısı bu haftalarda normal diye biliyorum benim de oturdugumda yattığımda hep agrıyo :/

gece yatmadan içiyordum çok sindirim sorunu yaşadım kahvaltı arasında içiyorum prospektüsünde de öğün arasında yazıyor nasıl istersen sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…