- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.581
Benim sabah uyanınca oldu kramp ama bu ara magnezyum da içsem fena olmayacak ..kaç kilo aldın şimdiye kadar, ben hiç yemiyor değilim sadece çok açlık hissetmiyorum o da bence hazımsızlıktan ötürü oluyor .Gece kramp için doktor magnorm verdi magnezyum canım o iyi geldi bide cok ayakta kalınca oluyo :/
Vitamin olarak magnezyum kalsiyum demir hapı içiyorum
Ne güzel siz pek yemiyormussunuz benim iştahım cok acık sürekli bişey yiyesim var gördüğümü de canım çekiyo
Doktoruna söyle krampı canım vitamin versinBenim sabah uyanınca oldu kramp ama bu ara magnezyum da içsem fena olmayacak ..kaç kilo aldın şimdiye kadar, ben hiç yemiyor değilim sadece çok açlık hissetmiyorum o da bence hazımsızlıktan ötürü oluyor .
canım vitamin previt positivi demir hapı maltofer balık yağı hapı kullanıyorum bir de kan cıvıltıcı iğne clexane günlük bunları kullanıyorum kramp bende çok ayakta durduğum zaman kesin oluyor bu gittiğim de söyleyeceğim arttı diye bakalım magnezyum da verir belkiEkstra demir hapı almıyor musun? Kansız çıkmadın ozaman ne güzel :) bEn decavit, kalsiyum ve demir hapı alıyorum, bide tiroid hastası oldugum icin sabah tiroid ilacı.. valla ilaç takip etmekten de yoruluyor insan
toplam 14-15 te tamamlamak normalmis aslında .Doktoruna söyle krampı canım vitamin versin
8 kg aldım sanırım 15-20 ye tamamlarım :)
aaa senin de baya fazlaymıs ilaçlarcanım vitamin previt positivi demir hapı maltofer balık yağı hapı kullanıyorum bir de kan cıvıltıcı iğne clexane günlük bunları kullanıyorum kramp bende çok ayakta durduğum zaman kesin oluyor bu gittiğim de söyleyeceğim arttı diye bakalım magnezyum da verir belkikatılıyorum ilaç takip etmek yoruyor insanı
bu mevsimde yenmiyor malesef aynen bir sürü ilaç ama herşey bebişlerin sağlığı için ne yapalım idare edeceğiz artıkaaa senin de baya fazlaymıs ilaçlar
bana balık yağı içeren hap en başlarda vermişti, 5. aya kadar kullandım, son 6 haftadır falan Decavit kullanıyorum.
Balık yağı yok ama onun içinde. Bir dahaki muayenem 7 Temmuz o gün sorucam balık yağı icin birşeyler vericek mi yine diye. Cunku ben hiç balık yiyemiyorum ki kırk yılda bir ancak .
Doktoruna söyle krampı canım vitamin versin
8 kg aldım sanırım 15-20 ye tamamlarım :)
Ben osean mummy vitamin maltofer fol demir hapı bide magnezyum içiyorum 6 kilo aldım şimdiye kadar 10 a tamamladım iyidir
Canım seninle aynı dertten muzdaribiz .. bana en başlarda verdi aslında efa mom diye bir hap 5.aya kdr kullandım sonra decavite döndük , efa momda balık yağı falan vardı ama decavitte yok. Yazın çabuk bozulurmus balık yağlı o hap. Gerek yok artık ona dedi bana da . Ama balık da yiyemiyorum bu mevsimde canım çekmiyorBide maltoferi yemekten önce mi sonra mı yatarken mi içiyosunuz?
Ben sabah aç karna tiroid ilacı içtgm için maltoferi içemem doktor gece yatmadan demişti
Gece yatmadan iç canım belki yediğin yemekler onun etkisini azaltabilirmiş :/Canım seninle aynı dertten muzdaribiz .. bana en başlarda verdi aslında efa mom diye bir hap 5.aya kdr kullandım sonra decavite döndük , efa momda balık yağı falan vardı ama decavitte yok. Yazın çabuk bozulurmus balık yağlı o hap. Gerek yok artık ona dedi bana da . Ama balık da yiyemiyorum bu mevsimde canım çekmiyorbana demir hapı olarak gyno ferro sanol diye bir hap vermişti ben de sabah tiroid ilacı aldıgım icin akşam üzeri aç karna içiyorum cnm, bazen de içmeyi unutuyorum decavitin icinde de 60mg demir var ama yetmiyor demekki kansız çıkmıstım en son tahlilde
Bel agrısı bu haftalarda normal diye biliyorum benim de oturdugumda yattığımda hep agrıyo :/Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. 26 haftayı bitirdim ancak dünden beri bel ağrım var çok adet olcakmisim gibi. Önceki zamanlarda da oluyordu ama hemen geçiyordu bu sefer geçmedi. Neden olabilir acaba yaşayan var mi
gece yatmadan içiyordum çok sindirim sorunu yaşadım kahvaltı arasında içiyorum prospektüsünde de öğün arasında yazıyor nasıl istersen senBide maltoferi yemekten önce mi sonra mı yatarken mi içiyosunuz?
Ben sabah aç karna tiroid ilacı içtgm için maltoferi içemem doktor gece yatmadan demişti
gece yatmadan içiyordum çok sindirim sorunu yaşadım kahvaltı arasında içiyorum prospektüsünde de öğün arasında yazıyor nasıl istersen sen
Gece yatmadan içilirse etkisi olmaz mı yani yemekten sonra mı içmem lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?