- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.601
Cnm ya sende de kramplar sonrası baldır kasında ağrı kalıyor mu? Yürürken acıyor hatta .yok etkisi olmaz demiyorum bana da doktor gece yatarken içebilirsin dedi ama sindirim sistemim çok bozulduğu için ben öğün arasında içmeyi tercih ediyorum. daha rahatım şimdi.
Cnm ya sende de kramplar sonrası baldır kasında ağrı kalıyor mu? Yürürken acıyor hatta .
Benim de mesela suan baya sarsarak vuruyor :)Kızlar siz de tekme yiyor musunuz
Özellikle akşamları ve gece yattgmda uykuya dalacakken durmuyo benim oğlum:)
Kızlar siz de tekme yiyor musunuz
Özellikle akşamları ve gece yattgmda uykuya dalacakken durmuyo benim oğlum:)
Ben kilo bakımından çok geri kaldım ama Allahtan bebek saglıklı 4 kilo almışım bebegin agırlıgı 1200 gram 65 le hamile kaldım
Çevre yüsünden kendimi kötü hissediyordum bende niye kilo almamışsın bebege yazık falan diyorlarçok iyi canım maşallah çok kilo iyi birşey değil eğer bebek sağlıklıysa ve sen güzel besleniyorsan
Çevre yüsünden kendimi kötü hissediyordum bende niye kilo almamışsın bebege yazık falan diyorlar
Hayırlı olsun dogum yapacaginiz hastanede mi var böyle bir hizmet yoksa ayricami satin aldiniz ? Fiyatı nedir ?Benim dogum paketi fotoğraf oda süsleme hepsi içinde
Hastanenin uygulaması 4000tl fiyat ama eşimin iş yeriyle anlaşması varmış 3400 e oluyor bizeHayırlı olsun dogum yapacaginiz hastanede mi var böyle bir hizmet yoksa ayricami satin aldiniz ? Fiyatı nedir ?
Canım ben meleginelinden 300tl ye yaptırdım . Kapı süsünü de o civar . Ama cok başarılı cok guzel yapmıslar. Kapı süsünü ztn sonra çocuk odasının kapısında kullanıcam .
Kızlar ben 10 kilo aldım normal mi?bi de iştahım aşırı fazla durduramıyorum kendimizi
Dr um tartmıyor ki :)canım boyun ve başlangıç kilon ne acaba bende 9,5 kilo aldım ama doktorum normal diyor eğer öncesinde normal kilo da hamile kaldıysan çok sorun edilecek bir kilo değil bir de doktorun çok katı değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?