Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar siz de tekme yiyor musunuz
Özellikle akşamları ve gece yattgmda uykuya dalacakken durmuyo benim oğlum:)

Hareket çok artık canım benim kızımda sürekli geziniyor karnımda özellikle akşam yemekten sonra ayaklarımı uzatıp dinlenmeye geçtiğim de başlıyor oradan oraya oynamaya

Ben kilo bakımından çok geri kaldım ama Allahtan bebek saglıklı 4 kilo almışım bebegin agırlıgı 1200 gram 65 le hamile kaldım

Çevre yüsünden kendimi kötü hissediyordum bende niye kilo almamışsın bebege yazık falan diyorlar

hiç önemseme bence canım herkes konuşur doktordan iyi mi biliyorsunuz de geç eğer doktor bir sorun olsa söyler zaten ayrıca hamurişi ile tatlı ile kilo alsan bebeğe hiç faydası yok ama dışarıda ki insanlar bu seferde ne çok kilo aldın diyecekler yani hep konuşacaklar hiç takılma ben dikkat ediyorum dediğimde ye sen hamilesin diyorlar iyi de bebeğe faydalı olmayan şeyi yemenin nesi iyi anlayamıyorum

Kızlaaar , hastane odası süslemesini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Organizasyon firmaları cok para istiyor. Ben kapı süsü ve ziyaretcilere verilmek üzere 50 tane buzdolabı magneti yaptırıyorum. Ama odayı nasıl süslemek lazım suan bilemiyorum. Siz neler yapmayı planlıyorsunuz?

Kızlar bende geçen ay sordum doğum fiyatını doktorun eski hastası olduğum için 3500ten 3200e düştü. İçinde doğum ve oda fotoğrafıda var. İzmit medicalpark

Kızlar ben de oda süslerini kendim almayı düşünüyorum hobi marketlernde filan var malzemeler..
Gelen gidene dagıtmak için ben de magnet yaptırmak istiyorum G Gusucuk canım sen magneti nerden ne kadara yaptırıyorsun??

Canım ben meleginelinden 300tl ye yaptırdım . Kapı süsünü de o civar . Ama cok başarılı cok guzel yapmıslar. Kapı süsünü ztn sonra çocuk odasının kapısında kullanıcam .

Kızlar ben 10 kilo aldım normal mi?bi de iştahım aşırı fazla durduramıyorum kendimizi

canım boyun ve başlangıç kilon ne acaba bende 9,5 kilo aldım ama doktorum normal diyor eğer öncesinde normal kilo da hamile kaldıysan çok sorun edilecek bir kilo değil bir de doktorun çok katı değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…