Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Benim de iştahım yok kızlar tatlı şeyler görünce aşeriyorum canım istiyo ama yiyemiyorum

Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı bebiş 1590gr olmuş ben kilo almamışım bu zamana kadar totelde 3kilo aldım. Doğum için 27ağustosa gün verdi. 3hafta sonra tekrar kontrole çağırdı

Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı bebiş 1590gr olmuş ben kilo almamışım bu zamana kadar totelde 3kilo aldım. Doğum için 27ağustosa gün verdi. 3hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Maşallah nasıl kilo almadınız diyet mi yaptınız? Hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebişlerimiz

Maşallah çok iyi bende iki gün sonra gidicem bakalım benim bebiş ne durumda

Kızlar nasıl gidiyor?
Sıcaklar bi yandan bi yandan halsizlik yorgunluk bi yandan dışarı da cıkamıyorum evde de durmak istemiyorum:/ bi yandan iştahım arttı doymuyorum sizin nasıl gidiyor

Ben hiç ağda yaptıramıyorum canım ya hep jilet ama artık cok zor oluyor ben de kara kara onu dusunuyorum hele normal dogum olursa diye ama heralde boyle bir cok seyle karşılaşmıslardır doktorlar :)))
Aynen cok zor oluyo insan göremiyo bi yerini :) :) ama jilet sert cıkarmaz mı?

Benim dogum normal olucak kızlar bebek 1300 gram 6 kilo almışım toplam agda işinide kuaföre gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…