- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.621
anladım canım ama aralıkta gözüküyor aldığın kilo bu hafta da 9-11 kilo normal yazıyor netteki sitelerdeDr um tartmıyor ki :)
Sizin iştah nasılanladım canım ama aralıkta gözüküyor aldığın kilo bu hafta da 9-11 kilo normal yazıyor netteki sitelerde
Sizin iştah nasıl
Maşallah nasıl kilo almadınız diyet mi yaptınız? Hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebişlerimizSlm kızlar bugün dr kontrolüm vardı bebiş 1590gr olmuş ben kilo almamışım bu zamana kadar totelde 3kilo aldım. Doğum için 27ağustosa gün verdi. 3hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Maşallah çok iyi bende iki gün sonra gidicem bakalım benim bebiş ne durumdaSlm kızlar bugün dr kontrolüm vardı bebiş 1590gr olmuş ben kilo almamışım bu zamana kadar totelde 3kilo aldım. Doğum için 27ağustosa gün verdi. 3hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Sezeryan mı olucaksın ? Normal doğum ?Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı bebiş 1590gr olmuş ben kilo almamışım bu zamana kadar totelde 3kilo aldım. Doğum için 27ağustosa gün verdi. 3hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Özel bişey yapmadım 4.5ay kabus gibiydi kilo vermiştim. Yememde hiç bi değişiklik yokMaşallah nasıl kilo almadınız diyet mi yaptınız? Hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Benim ilk çocukta sezeryan o sebeple buda sezeryan olacak. Çokta memnun kalmıştımSezeryan mı olucaksın ? Normal doğum ?
BENİm ilk çocuk ben de akışına bıraktım bakalım nasıl gelmek isterse hayırlısı olsun da :)B
Benim ilk çocukta sezeryan o sebeple buda sezeryan olacak. Çokta memnun kalmıştım
Hastanenin uygulaması 4000tl fiyat ama eşimin iş yeriyle anlaşması varmış 3400 e oluyor bize
Evet canım dahil fiyatıTatlım doğumun, oda süslemen ve doğum fotoğrafı dahil mi ?
Ben hiç ağda yaptıramıyorum canım ya hep jiletBide agda sorunu var göbekten gözükmüyo
Aynen cok zor oluyo insan göremiyo bi yerini :) :) ama jilet sert cıkarmaz mı?Ben hiç ağda yaptıramıyorum canım ya hep jiletama artık cok zor oluyor ben de kara kara onu dusunuyorum hele normal dogum olursa diye ama heralde boyle bir cok seyle karşılaşmıslardır doktorlar :)))
Evet ama yapıcak bişi yok :) ben ağda acısını çekmek istemiyorum hamile değilken de yaptıramazdımAynen cok zor oluyo insan göremiyo bi yerini :) :) ama jilet sert cıkarmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?