Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar kontrolüm vardı bugün bebişim 1400 gr olmuş dogum sezeryan olacak 6 Eylül dedi doktorumuz herşey yolunda şuan çok şükür ama ayaklarım şişiyor sıcaktan halsizim ve yorgunum sürekli ben de durumlar böyle

Kızlar benim de kontrolüm bugündü 1130 gram olmus , 27+4 teyim , bebegin gelişimi 28+1 gözüküyormus, doktor karbonhidratı biraz azalt dedi, amniyo sıvısı fazlaymıs cunku, kötü bişey değil ama karbonhidratı biraz azalt dedi :)

Ayni haftalardayiz sizinle benimde 27 +5 henuz doktora gitmedim kilomuzu bilmiyorum hafta icinde gideceğim inşallah herşey yolundadır siz kendiniz kaç kilo aldınız? Birde şeker yuklemesi yaptirdiniz mı?

Ayni haftalardayiz sizinle benimde 27 +5 henuz doktora gitmedim kilomuzu bilmiyorum hafta icinde gideceğim inşallah herşey yolundadır siz kendiniz kaç kilo aldınız? Birde şeker yuklemesi yaptirdiniz mı?
Evet şeker yüklemesi yaptırdım , sorun çıkmadı. Kendim hamilelik başından beri 7 kg civarı aldım, başında 52.5 tum şimdi 59.5 kg. :) umarım senin de herşey yolunda çıkar . Ama karbonhidratları biraz kesmek gerekiyor malesef benim de en sevdiğim şey börek çörek

Kızlar merhaba, Doktorum en son ki kontrolümde artık sancıların olabilir demişti.Dün akşam regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu.Sizinde sancılarınız oluyor mu ?

Merhaba arkadaşlar;
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sizi takip ediyorum. Her şey yolunda çok şükür.

Size danışmak istediğim bir konu var. Geçen hafta tatile gittik, yüzüme eczaneden aldığım yüksek faktörlü güneş kremini sürekli olarak sürdüm. Fakat bıyık ve alın bölgesinde lekelenmeye engel olamadım.

Böyle bir şey yaşayanınız var mı? Şu anda yapabileceğim bir şey yok. Ama doğum sonrasında, ya da emzirme dönemi sonrasında çözümünün olacağını bilmek beni çok rahatlatacak.

Sevgiler.

Slm kızlar bir sorum olacak
Ankara gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesine giden ve dogumunu orda yapmayi düşünen var mi acaba forum da bilgi paylaşımı yapariz diye umuyorum da varsa ve yazarsa sevinirim.

Kızlar ilk sayfadan itibaren okudum konuyu da ayy zaman nasıl geçmişş kışın konusmaya başlamısız cogumuzun bebişi daha 5-6-7 haftalıkmıs şimdi 28-29-30 lara geldikk
Şaka gibi valla çabuk geçmiş kızlar yarın bi gün doğum oldugunda da haberlerinizi bekliyorum burdan
Ben doğum olduğunda haber vercem mutlaka
Hazırlıklarınız nasıl gidiyo bitti mi devam mı neler aldınız?? Ben bu hafta mobilyasını alıcam agustosa da arabasını..ufak tefek şeyler kaldı bakalım en son bakım ürünleri ve hastane süsleri kaldı

Bu arada giysi fazla almadım bebişler çabuk büyüyorlar bide dogduktan sonra havalar soguyacak kıslık ta alırım diye düşündüm emzirme minderi alt açma nevresim ve kapı süsünü arkadaslarımla yapıyoruz :)

Dimi zaman çabuk geçiyor benim sadece alınacak banyo ürünleri kaldı diğerleri benim oğlandan kalanlar şimdilik idare eder

Kızlar selamun alykum nasılsınız nasıl geçiyor sıcakta hamişlik :) Bir şey soracağım benim aşırı yorgunluğum var.Akşam 23,30 gibi yatıyorum sabah 08,30 da zor kalkıyorum çok yorgunum halsizim.Siz de benim gibi misiniz bu arada ben hiç kilo almadım ne yersem bebişe gidiyor acaba güçsüz mü kalıyorum.

Merhaba Kızlar,
Bu haftasonu kızımızın bebek arabası, puset, park beşiğini ve içinin yatağını aldık.
Hazır büyük parçalar gündemdeyken banyo seti ve reflü yastığı da aldık.(reflü yastığını bir arkadaşım ilk günlerde çok kullanmış,tavsiye etmişti)
Eşimin ailesi giysi konusunda baya yardımcı oldular, dolabını yerleştirmeden giysi alışverişi yapmak istemiyorum.Önümüzdeki haftasonu ise hastane çantası ve içine konulacaklar ile ilgili alışveriş yapmayı düşünüyorum.
İşallah çok büyük bir harcama olmaz. :)

Bebek alışverişi kendimi iyi hissettirdi. İşyeri sıkıntılı olsa da keyfim yerinde. Herkese güzel bir hafta olsun.

Bizim hastane çantası beşigı falan herşeyı hazır bi puset almak kaldı onuda aldıkmı tamamdır

Kızlar acil bilgilerinize ihtiyacım var Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimizin boyu kilosu haftasına ayına göre çok iyi ancak bebeğimin suıyu biraz fazlaymış Doktorum kavun karpuz çok yeme kısacası meyve çok yeme dedi. Böyle olan var mı bebeğime bir şey olur mu kafama çok takıldı korkuyorum ama bebeğim iyi ALLAH'a şükür.

Hiçbişey olmaz Allahın izniyle .. benim de amniyo sıvısı fazla , bebek de 4 gün onden gidiyomus kilo olarak:) doktor kötü bişey değil ama karbonhidratı azalt dedi ,, ben hem karbonhidrat fazla alıyordum hem de karpuz çok yemiştim. Biraz azalttım ama bakalım. Sıvı az olması daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…