- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.641
Benim de 10 gün sonra kontrolüm var cok merak ediyor insan bebeği kaç kilo boyu kaç cm filan:)Benim dogum normal olucak kızlar bebek 1300 gram 6 kilo almışım toplam agda işinide kuaföre gidecem
Evet ya diger kızım hep geriden geliyordu bunda dikkat ediyorum bebegin kilo alacagı şeyleri yiyiyorumBenim de 10 gün sonra kontrolüm var cok merak ediyor insan bebeği kaç kilo boyu kaç cm filan:)
Maşallah seninki iyi kilo almıs
Ayni haftalardayiz sizinle benimde 27 +5 henuz doktora gitmedim kilomuzu bilmiyorum hafta icinde gideceğim inşallah herşey yolundadır siz kendiniz kaç kilo aldınız? Birde şeker yuklemesi yaptirdiniz mı?Kızlar benim de kontrolüm bugündü 1130 gram olmus , 27+4 teyim , bebegin gelişimi 28+1 gözüküyormus, doktor karbonhidratı biraz azalt dedi, amniyo sıvısı fazlaymıs cunku, kötü bişey değil ama karbonhidratı biraz azalt dedi :)
Evet şeker yüklemesi yaptırdım , sorun çıkmadı. Kendim hamilelik başından beri 7 kg civarı aldım, başında 52.5 tum şimdi 59.5 kg. :) umarım senin de herşey yolunda çıkar . Ama karbonhidratları biraz kesmek gerekiyor malesef benim de en sevdiğim şey börek çörekAyni haftalardayiz sizinle benimde 27 +5 henuz doktora gitmedim kilomuzu bilmiyorum hafta icinde gideceğim inşallah herşey yolundadır siz kendiniz kaç kilo aldınız? Birde şeker yuklemesi yaptirdiniz mı?
Ben hatim okuyorum zikir çekmedimKızlar merhaba, Hamileliğiniz boyunca hangi zikirleri çektiniz, hangilerini çekmeliyiz ?
Hiçbişey olmaz Allahın izniyle .. benim de amniyo sıvısı fazla , bebek de 4 gün onden gidiyomus kilo olarak:) doktor kötü bişey değil ama karbonhidratı azalt dedi ,, ben hem karbonhidrat fazla alıyordum hem de karpuz çok yemiştim. Biraz azalttım ama bakalım. Sıvı az olması daha kötü.Kızlar acil bilgilerinize ihtiyacım varBugün kontrolümüz vardı. Bebeğimizin boyu kilosu haftasına ayına göre çok iyi ancak bebeğimin suıyu biraz fazlaymış Doktorum kavun karpuz çok yeme kısacası meyve çok yeme dedi. Böyle olan var mı bebeğime bir şey olur mu kafama çok takıldı korkuyorum ama bebeğim iyi ALLAH'a şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?