Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Sıvı az olması daha kötü ben o yüzden erken doğum yapmıştım oğlumda fazla olursa çok sorun olmuyormuş sanırım

Benim karbonhidrat yeme şansım yok şekerim var ama karpuzu bende çok tüketiyorum, azalttım dünden beri..Oh rahatladım.

KIzlar merhaba hastane çantasını hazırlayanlar neler koydu kısaca yazabilir ler mi

Bu hafta hazırlayacağım inşallah kabaca yazayım.
Kendim için;
- Boydan gecelik
-Alt üst pijama takımı
-Lohusa külodu
-Lohusa orkidi
-Emzirme sütyeni
-Makyaj malzemesi
-Tarak
-Taç
-Tülbent
-Terlik
-Çorap
-Yelek
-Gögüs pedi
-Diş fırçası diş macunu
-Kan yapıcı kuruyemiş kuru üzüm kayısı vs. fındık
-Dilersen yastık kılıfı
-Fotoğraf makinesi
-Havlu
-Rulo peçete, ıslak mendil

Bebeği yazmıyorum bebiş o çok detaylı :))) Allah ne verdıyse koy bebişlere akıl ermiyor en az 2 tane hastane çıkışın olsun bez koy ıslak mendıl pişik kremi yelek koy puset çorap vs..

Kizlar Merhaba
Kiyafet alisverislerimi tamamladim artik diger ufak tefek seyler kaldi onlarda da sizden fikir almak istiyorum
Sampuan, bebek yagi veya losyonu, pisik kremi, bebegin kiyafetlerini yikamak icin deterjan icin hangi markalar tercih ediyorsunuz
bu hafta artik onlari da halledip alisveris islerini bitirmek istiyorum insallah

Ben hacı şakir bebek deterjanı aldım ebebekten. Aldıgım kıyafetleri onunla yıkayacagım.

Slm canım şampuan, losyon ve pişik kremi mustela aldım. Deterjan ve yumuşatıcı olarakta uni bayby aldım. Ben kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim bile. Bebişle ilgili bi eksik kalmadı sırada benim ve bebişin çantasını hazırlama var. Kendimide 2 tane gecelikli loğusa takımı aldım bu arada benim günümde belli Allah izin verirse 27ağustos

Hayirli saglikli bir dogum olsun insallah ne guzel. Masallah siz herseyi hazirlamissiniz bizim daha cok isimiz var bir de sicaklara kaldi butun isler 1 saat yapip 1 saat dinleniyorum
Mustela nin merhaba bebek banyo seti var aslinda bende ondan almayi dusunuyorum ama sebamed daha uygun acaba onu mu tercih etsem diyorum. internette uygun fiyatlara var ama cesaret edemiyorum internetten almaya

Ben hacı şakir bebek deterjanı aldım ebebekten. Aldıgım kıyafetleri onunla yıkayacagım.
canim haci sakir granul seklinde degil mi sivi deterjan degil. aslinda bende haciaakir alayim diyorum ama buradaki bazi yorumlarda makinede erimedigini yazmislar. Sen denedin mi

canim haci sakir granul seklinde degil mi sivi deterjan degil. aslinda bende haciaakir alayim diyorum ama buradaki bazi yorumlarda makinede erimedigini yazmislar. Sen denedin mi
Evet cnm ondan, bugün kendi çarşaf ve yastıklarımı yıkarken deniyorum , sana sonuclarını yazarım.. ben de once kendi eşyalarımda deniyim dedim eger memnun kalırsam bebek eşyalarını da yıkayacagım

Ben de yıkadım ütüledim yerleştirdim sadece şampuan bebek bezi kaldı bübchen tercih ediyorum banyo ürünlerinde benim de günüm şuan için 6 Eylül

Ayy maşallah kizlar siz herseyleri hazirlamissiniz ben daha ne alisveris yaptim ne de birşey hazirladim sicaklarla basim dertte artik geceleri hiç uyuyamiyorum sicaktan yatakta donmek bile öyle zor ki bacaklarima kramp giriyor gunduzleri bir iki saat uyuyabiliyorum ancak hic dinlenemiyorum dahada doguma 2 ayimiz var nasil gececek bilmiyorum
Sizlerde bu tür sıkıntılar var mi yoksa bana mi ozel bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…