- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.661
Hiçbişey olmaz Allahın izniyle .. benim de amniyo sıvısı fazla , bebek de 4 gün onden gidiyomus kilo olarak:) doktor kötü bişey değil ama karbonhidratı azalt dedi ,, ben hem karbonhidrat fazla alıyordum hem de karpuz çok yemiştim. Biraz azalttım ama bakalım. Sıvı az olması daha kötü.
KIzlar merhaba hastane çantasını hazırlayanlar neler koydu kısaca yazabilir ler mi
Ben hacı şakir bebek deterjanı aldım ebebekten. Aldıgım kıyafetleri onunla yıkayacagım.Kizlar Merhaba
Kiyafet alisverislerimi tamamladim artik diger ufak tefek seyler kaldi onlarda da sizden fikir almak istiyorum
Sampuan, bebek yagi veya losyonu, pisik kremi, bebegin kiyafetlerini yikamak icin deterjan icin hangi markalar tercih ediyorsunuz
bu hafta artik onlari da halledip alisveris islerini bitirmek istiyorum insallah
Slm canım şampuan, losyon ve pişik kremi mustela aldım. Deterjan ve yumuşatıcı olarakta uni bayby aldım. Ben kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim bile. Bebişle ilgili bi eksik kalmadı sırada benim ve bebişin çantasını hazırlama var. Kendimide 2 tane gecelikli loğusa takımı aldım bu arada benim günümde belli Allah izin verirse 27ağustosKizlar Merhaba
Kiyafet alisverislerimi tamamladim artik diger ufak tefek seyler kaldi onlarda da sizden fikir almak istiyorum
Sampuan, bebek yagi veya losyonu, pisik kremi, bebegin kiyafetlerini yikamak icin deterjan icin hangi markalar tercih ediyorsunuz
bu hafta artik onlari da halledip alisveris islerini bitirmek istiyorum insallah
Hayirli saglikli bir dogum olsun insallah ne guzel. Masallah siz herseyi hazirlamissiniz bizim daha cok isimiz var bir de sicaklara kaldi butun isler 1 saat yapip 1 saat dinleniyorumSlm canım şampuan, losyon ve pişik kremi mustela aldım. Deterjan ve yumuşatıcı olarakta uni bayby aldım. Ben kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim bile. Bebişle ilgili bi eksik kalmadı sırada benim ve bebişin çantasını hazırlama var. Kendimide 2 tane gecelikli loğusa takımı aldım bu arada benim günümde belli Allah izin verirse 27ağustos
canim haci sakir granul seklinde degil mi sivi deterjan degil. aslinda bende haciaakir alayim diyorum ama buradaki bazi yorumlarda makinede erimedigini yazmislar. Sen denedin miBen hacı şakir bebek deterjanı aldım ebebekten. Aldıgım kıyafetleri onunla yıkayacagım.
Evet cnm ondan, bugün kendi çarşaf ve yastıklarımı yıkarken deniyorum , sana sonuclarını yazarım.. ben de once kendi eşyalarımda deniyim dedim eger memnun kalırsam bebek eşyalarını da yıkayacagımcanim haci sakir granul seklinde degil mi sivi deterjan degil. aslinda bende haciaakir alayim diyorum ama buradaki bazi yorumlarda makinede erimedigini yazmislar. Sen denedin mi
CAnım yıkandı bitti , benim makine eritmis hepsini gayet guzel yıkamıs vallacanim haci sakir granul seklinde degil mi sivi deterjan degil. aslinda bende haciaakir alayim diyorum ama buradaki bazi yorumlarda makinede erimedigini yazmislar. Sen denedin mi
Cok sagol canim bende gonul rahatligiyla alirim o zamanCAnım yıkandı bitti , benim makine eritmis hepsini gayet guzel yıkamıs valla
Kızlar merhaba, Bebişler napıyor hareketliler mi ? Az kaldı kavuşmalarımıza
Ben kestirdim canım , boyayı anladım da kesilmez mevzusunu hiç anlamadım :)Merhaba Kızlar
Doğumuma çok az bir zaman kaldı. Saçım başım birbirine girdi.Hamileyken saç kestiren var mı ? Nedir bu hamileyken saç kestirilmez mevzusu ?
Benimki oglenleri cok hareketli degil daha cok geceleri sanirim biraz tembel bir bebis olcakKızlar merhaba, Bebişler napıyor hareketliler mi ? Az kaldı kavuşmalarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?