Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar merhaba, Buraya en çok soru bırakan üye benim sanırım.Birşey soracağım göğüs çevrem sancıyor bebiş sanki göğsümün altındaki kemiklerimi tekmeliyor gibi.. Ben önce sütyen falan sıkıyor sandım sütyenden değil..Size de böyle oluyor mu ?

Arkadaşlar aranızda öğretmen olan var mı? Bu çalışabilir raporu alan var mı?
Yarın alacağım pazartesi günü muayeneye gittim doktor cuma günü vereyim dedi 31+6gunluk oluyoruz yarın..37.hafta seminer döneminin ilk haftasına geldiği için 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alınabiliyor diye duydum.yarın alacağım bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

Merhaba kızlar bizde herşeyi aldık çantalar hazır benim başım yalancı sancılarla derte çok fazla kasılmam ve sancım oluyo dün hafif su sızıntısıda oldu bizim bebiş erken gelecek galiba

KIzlar bu ara daralan, iki adım yürüdüm mü kalbi ağzına gelen var mı :)) abartmıs olabilirim ama ben hemen yoruluyorum tansiyonum da dusuyor . Boyle olan var mı

Ben de daralma yok cok sukur ama bende biraz ayakta kaldimmi belim ve kasiklarimda agri oluyor. Bugun biraz mutfak dolabi sildim mesela yarim kaldi isim su an ayaklarimi uzattim dinleniyorum. Yani bi isi uzun sure yapamiyorum

Anladım canım ben de alacağım şu doğum sonrasına izni ekletme olayı düşündürdü beni ekletilemiyor diye biliyorum doktor ekletilir dedi kafam karıştı

Doğumun 32. Haftası izne çıkma hakkınız aktif oluyor... 37. Haftaya kadar çalışmak isterseniz kullanmadığınız 5 haftalık izniniz doğum sonrasına ekleniyor.. Kafanız hiç karışmasın .. ben suan çalışabilir raporumla devam ediyorum.. 1 agustos itibariyle izinde olacağım 37 yi beklemeyi düşünmüyorum.. en az 112 gün doğum izninde olmak yasal hakkımız o yüzden öncesi sonrası farketmiyor..

Bugün kontrolümüz vardı , bizim kız 1800gr olmus bir hafta önden gidiyormus , var mı boyle olan kızlar :)
Masallah canim benimde bugun kontrolum vardi 1694 gram cikti bizim oglanda normal dedi doktorumuz
1 hafta cok degil zaten ne guzel kilosu iyi iste bende ne yesemde yarasa bizim oglana diye dusunuyorum

Masallah canim benimde bugun kontrolum vardi 1694 gram cikti bizim oglanda normal dedi doktorumuz
1 hafta cok degil zaten ne guzel kilosu iyi iste bende ne yesemde yarasa bizim oglana diye dusunuyorum
Benim salı günü kontrolum vardı bizimde kilosu 1hafta önden gidiyormuş 2.300 son zamanlar çok hızlı kilo alıyorlar. Bi önceki kontrolumde yani 32. Haftada 1590'dı

Benim salı günü kontrolum vardı bizimde kilosu 1hafta önden gidiyormuş 2.300 son zamanlar çok hızlı kilo alıyorlar. Bi önceki kontrolumde yani 32. Haftada 1590'dı
İcimi rahatlattin valla:) Doktor normal dedi ama sanki bana az gibi geldi yani tabiki oyle toraman 4 kilolar istemiyorum ama en azindan 3kilo yu gecsin diyorum. Acaba az mi yiyorum falan diye dusunmeye baslamistim forumda arastirma yapiyordum bebise ne kilo aldirir diye:)

Ben 31. Haftadayım 1800gr , ben de acaba çok hızlı mı gidecek diye endişe icindeyim . Siz hiç tatlı ya da karbonhidrat yemiyormusunuz?

Ben 31. Haftadayım 1800gr , ben de acaba çok hızlı mı gidecek diye endişe icindeyim . Siz hiç tatlı ya da karbonhidrat yemiyormusunuz?
Tatlı sevmediğim için yemiyorum ama her akşam dondurma yiyorumekmek çok tüketmiyorum ama makarna yiyorum kasmıyorum kendimi bu arada 4kg aldım bu zamana kadar

Kızlar merhaba, Sağ tarafım çok ağrıyor öyle böyle değil. Bebeğimin kafası sağ tarafta ondan mı sağ tarafımın arka kısımları böbrek ağrısımı sırt mı göğüs mü belli değil

Kızlar nasıl gidiyor? Ben çok halsizim ya tansiyonum da dusuyor ayakta kalınca surekli bir yatma isteğim mevcut . Sizde var mı böyle olan?

Kızlar nasıl gidiyor? Ben çok halsizim ya tansiyonum da dusuyor ayakta kalınca surekli bir yatma isteğim mevcut . Sizde var mı böyle olan?

Evet canim ben de aynı durumdayım sıcaklar da etkikiyor tabiki birde bebisler büyüdükçe hareketleri kisitlaniyor insanın yapmayi düşündüğüm birsürü şey var aklımda ama hiç yapasim yok daha bebege alisveris bile yapmadim zibinimiz dahi yok anla yani cantamizi da bayramdan sonra hazirliycam öyle düşünüyorum bakalim hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla dogsun bebisler.

İnşallah canım ben de dolanamadıgım icin bir cok seyi internetten sipariş ettim , bu ara bir de sağ topuk agrım var onla ugrasıyorum o da agırlıktan oluyor heralde 4-5 gundur topugumda tek bir noktada ağrı var . Hayırlısıyla kucağımıza alsak bu ağrılarımız da geçse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…