- 27 Aralık 2016
- 167
- 112
- 103
- 36
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.701
Nedir bu amniyo sıvısından çektiğimiz :)) benim de fazlaymıs bana da karbonhidrat azalt dedi ben de azalttım gerçekten ama fayda ediyor mu bilmiyorum , meyve de abartı yemiyorum ama dondurma biraz sık yiyorum. En son kontrolde yine de fazla çıktı, doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bakalım inşallah daha da çoğalmaz ya da azalmaz normal seviyede kalsa :)))Kızlar merhaba, Bugün kontrolümüz vardı NST'ye bağlandım 34+2 deyim. Bebişimizin hareketleri, kalp atışları iyi maşallah. Kilomuzda 2750 boyumuz 46 cm iyimi sizde :) Amniyon sıvımız bir tık fazlaymış yine doktor meyve az ye dedi.
Nedir bu amniyo sıvısından çektiğimiz :)) benim de fazlaymıs bana da karbonhidrat azalt dedi ben de azalttım gerçekten ama fayda ediyor mu bilmiyorum , meyve de abartı yemiyorum ama dondurma biraz sık yiyorum. En son kontrolde yine de fazla çıktı, doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bakalım inşallah daha da çoğalmaz ya da azalmaz normal seviyede kalsa :)))
Çok geçmiş olsun idrarda yanma falan olmadı mı anlamadın mı hiçbişey tesadufen mi bulundu yani ? Ay gerçekten ben de sağasalim kucağımıza alalım bebeklerimizi istiyorum artıkMerhaba arkadaşlar;
Bugün 32.hafta çalışabilir raporumu alıp işyerime getirdim. Özel hastanelerde bu raporu almak tam anlamıyla ticarete dönüşmüş, bazı hastanelerde 370 lira ücretlerden bahsediyorlar. Doktorumun tavsiye ettiği bir devlet hastanesinden ücretsiz aldım. Çalıştığım şirkete getirdim.
Şimdi 37. haftaya kadar çalışma zamanı. Ben de bu haftasonu hastane çantası hazırlama ve diğer gereksinimler için alışverişe çıkacağım. Neyse ki 9 gün bayram tatili var ve dinlenebileceğim.
Bu arada geçen haftasonu mide bulantısı ve ishal ile acile gittim. Salgın olan bir durum varmış galiba. Benim gibi dışarıdan yemek yiyen arkadaşlar çok dikkat etsinler. Aciller bu hastalıkla dolu şu aralar.
Acile gitmemin bir iyi noktası, idrar testinde mikrop tespit edilmesi oldu. İlacımı aldım. Kullanacağım. İşallah bebeğe zarar gelmeden düzeltebilirim bu durumu.
Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sevgiler.
Bir sıkıntım yoktu. Akıntı her zaman vardı ama sorun olup olmadığını anlayamadım. Tek seferlik kullanabileceğim toz antibiyotiklerden kullandım. Umarım geçer.Çok geçmiş olsun idrarda yanma falan olmadı mı anlamadın mı hiçbişey tesadufen mi bulundu yani ? Ay gerçekten ben de sağasalim kucağımıza alalım bebeklerimizi istiyorum artık
Gecmis olsunBir sıkıntım yoktu. Akıntı her zaman vardı ama sorun olup olmadığını anlayamadım. Tek seferlik kullanabileceğim toz antibiyotiklerden kullandım. Umarım geçer.
Epidural mi olucaksın cnm genel anesteziyle mi ? Valla sonlar ama sıcaklar çok zorluyorSlm kızlar nasılsınız hemen hemen sonlara doğru yaklaştık hepimiz. Dün kontrolum vardı herşey yolında çok şükür bebiş 2.700 olmuş haftaya tekrar kontrol var. Allah izin verirse 27ağustos sezeryan günüm
Epidural olucam ilk doğumumda epiduraldi çok memnun kalmıştımEpidural mi olucaksın cnm genel anesteziyle mi ? Valla sonlar ama sıcaklar çok zorluyor
Geçmiş olsunBenim epiduralden sonra miğrenim oluştu bu sefer genel düşünüyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Ben hala ne sekil olucagımı bilmiyorum bir de ilk doğumum , yavaştan endişeler başladı . İnşallah hepimiz acısız agrısız güzel doğumlar geçiririzEpidural olucam ilk doğumumda epiduraldi çok memnun kalmıştım
Slmm çok şükür herşey yolunda geçen salı gittim 2700olmuştu bu salı kontrolum var. Bayramdan sonrada doğum inş. Son zamanlar daha ağır geçiyor hiç bişey yapılmıyor amaaz kaldı inş. SabırrrKızlar herkes nasıl? Bebişler nasıl , benim kontrol dündü 2300 gr olmus kızım, biraz önden gidiyor ama herşey yolundaymıs. Sizde nasıl durumlar?
Benim doktor hala ayda 1 cagirdigi icin kontrolumuz cuma gunu bakalim insallah kilosu iyi cikar. Baya dikkat ettim bu ay yediklerime bebis kilo alsin diye cok sukur benim iyi geciyor sadece biraz is yapinca bel agrilarim oluyor o da artik normal herhaldeKızlar herkes nasıl? Bebişler nasıl , benim kontrol dündü 2300 gr olmus kızım, biraz önden gidiyor ama herşey yolundaymıs. Sizde nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?