Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Artık 15 günde bir gidiyoruz kontrole 2840gr benim oğlan 47 cm olmuş nst bağlandı bugün çok şükür aksi bir durum yok bayramdan sonra tekrar gidicem sezeryan gününü ayarlamak için çok heyecanlıyım

Kızlar herkes nasıl? Bebişler nasıl , benim kontrol dündü 2300 gr olmus kızım, biraz önden gidiyor ama herşey yolundaymıs. Sizde nasıl durumlar?
Kızlar bugun kontrol vardı nst iyi cktı kilosu 2623 gr boyu 47 cm cıktı..dogum tahmini 17 eylül sezeryan..
Yaa nolur bana fikir verin biz isim olarak alaz koymayı düşündük ama 2 isim oksa diyorum devrim alaz nasıl?? Cokmu agır bi isim sizce bana alazın yanına ism önerisi verin nolurrr

Slm kızlar bende salı kontrole gittim 3.070 kg olmuş. Nst de sıkıntı çıkmadı perşembe yeniden çağırdı nst için gittim ondada sıkıntı yok. Haftaya cuma son nst var pztesi doğum inş. Bu arada benim bebiş başından beri aşağıda fakat ben sezeryan olucam

Hadi bir avazda inşallah ilk bebeğimiz geliyor

Biz
de
Bize de dogumdan sonra haber vermeyi unutma :)) hayırlı dogumlar olsun inşallah

İyi bayramlar kızlar
Nasılsınız nasıl geçiyor son haftalar
Benim biraz zorluyor sıcaklardan dolayı bide agırlastım iyice
Haftaya sezeryan için gün alcam en son gittiğimde bebişimin kilosu biraz az çıkmıştı haftaya düzelmiştir inşallah

Ben bayram tatili icin annemin yazligina geldim bol bol denize giriyorum bu sicaklarda cok iyi geliyor. Benim daha belli degil normal mi sezeryan mi olacagi Bebisin kilosu benimde burdaki arkadaslara gore sanki az gibi gecen hafta 34+1de 2200 gramdi.insallah 3kiloyu biraz gecebiliriz
Siz mi sezeryan olsun istediniz bu arada cunku sizinde ilk bebis diye biliyorum

Slm kızlar ne durumdasınız? doğum yapan bebeğine kavuşan oldumu merak ediyorum yazarsanız sevinirim.
Benim ayaklarım cok şişiyor ve ağrı yapiyor geceleri mide yanmalarim oluyor artik uyuyamiyorum sanki akşam sabah dogurcam gibi geliyor benim gibi şikayetleri olan var mı?
Neler yapiyorsunuz ?

BEnim de her gece mide yanması var cnm artık sağa sola donerken de zorlanıyorum gece çok kez uyanıyorum . Bugün sanki biri sezeryan olacaktı oyle hatırlıyorum . Hepimiz sağlıkla kucağımıza alsak da sonra da bakımlarını konussak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…