Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Teraziler de mi sabirsiz olurmus bilmiyodum bak. Seda ile ben de koçuz. biz de sabursuzuuuuuuz.

evet sabırsız olur terazilerde valla bende çokk sabırsızzmmm resmen kendimle cebelleşiyorum ama sabahh negatifi görünce biraz akıllandım yani silik falan çıkması lazım değilmiydi ya hiç bişey çıkmadı silik çıksaydı gidicektim tahlile şimdi dur diyorum ortada fol yok yumurta yok diyorum adetten bir gün önce yaptırmıştın sen ces kaç çıkmıştı değerin evde test yapmışmıydın peki?

Kad_er :2 Şubat

Celine85 :3 Şubat

Soulfly_eu : 10 Şubat

Aleynamm :14 Şubat

Apekmimek: 15 Şubat

Deecem : 23 Şubat

Hadi listeye başşladık hayırlısı olsun...Bol hamileli bir ay olur inşallahhhhhhhhhhhh

reglimden 1 gün önce 207 cikmisti benim. evde test yapmadim hic ben.

Ne kadan mikemmellll bi kadınsın cessss

Dur hemen karartma enseyi sakin ol adetin geçsin öyle yap.Ben bu forumda neler okudum.Adetten 4-5 gün sonra bile silik çıkıp hamile olanlar var.Hayırlısı olsun.Olmazsa da yapacak bi şey yok çalışmaya devam edicezzzzzz

ağlamak pes etmek yok. benim yumurtlamam zamanlıydı. belki sen gec yumurtlamissindir ve Seda gibi gec dollenme olmustur ne biliyosun. benim degerim literatür degil ki benimle karsilastirip kendini üzüyosun. Seda kac degerle baslamis bir sor bakalım hele.

Benim de ayın 12'sinde saat 11:20'de randevum. en erken 11:20'de geliyo zaten cumartesileri. Saati erkene aldik da daha 1.5 hafta var y zaman gecmek bilmiyor.
en güzeli valla yoksa zaman geçmiyor.
ay topiciğiniz hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallahhhhhhhhh benimde 14 şubat beklenmeyen reglim
aminnnn.gelmez olmuş o regl inşallah

Ne kadan mikemmellll bi kadınsın cessss

çatlakkkk esraa

biliyorum güzelim bende okudum onları ama işte insan umutsuzluğa kapılıyo napalım yoksa çalışmalara devam edicezz tabi

ya bu ay ümitlendim ama yumurtlamayı takip etmedim bu ay hngi gün çalıştık kaçıncı gündü falan bilmiyorum hiç hesaplamadım ve ara verdik mesela 3 gün falan yani gün aşırı olmadı ve erkendende bırakmak istedim ben çalışmayı(((

İnşallahhhhhhhhhhhhh
Kaderin bugün adet günü inşallah olmamıştır.O kaa merak ediyorum ki onu
ben de meraktayım,bir haber verse....

ben 25'le başladım o da kanda...heaven 19'du...neden bu karamsarlık?olmadısa da şubat var ki umarım olmuştur.

Amiin Valla Allah hicbirimizin aşkına zeval vermesin.

amiiinnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…