- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Teraziler de mi sabirsiz olurmus bilmiyodum bak. Seda ile ben de koçuz. biz de sabursuzuuuuuuz.
evet sabırsız olur terazilerde valla bende çokk sabırsızzmmm resmen kendimle cebelleşiyorum ama sabahh negatifi görünce biraz akıllandım yani silik falan çıkması lazım değilmiydi ya hiç bişey çıkmadı silik çıksaydı gidicektim tahlile şimdi dur diyorum ortada fol yok yumurta yok diyorumadetten bir gün önce yaptırmıştın sen ces kaç çıkmıştı değerin evde test yapmışmıydın peki?
Ay evet Allah resmen bilmis de gec yumurtlatmis seni. E tabi 8 martta iyice belli olmus olur artik cinsiyeti, karnin bile belirginlensmis olur senin belki de. Benim karnim aksama dogru pek bi cikiyo hevesleniyorum. Sonra sabahları bi bakıyorum yine icine kacmis.:)keske ciksa artik ya.
Seninle benim aramda 2 hafta 5 gün fark var demek kiiiii. Ben de bugun 9+6'yim. tam da SAT'ima uygun gidiyor ultrasonlarim da. taam gunumde yumurtlamisim saat gibi kadinim vallahi :)
Ne kadan mikemmellll bi kadınsın cessss
ay topiciğiniz hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallahhhhhhhhhbenimde 14 şubat beklenmeyen reglim
Yok canım en mikeeeemmmeel gözler sendeyken ben nasil mikemmmeeel olabilirim.
reglimden 1 gün önce 207 cikmisti benim. evde test yapmadim hic ben.
İnşallahhhhhhhhhhhhh
Kaderin bugün adet günü inşallah olmamıştır.O kaa merak ediyorum ki onu
Eminim senin gözlerin benden mikemmeldir
idrar testini okudum 25 in üzerindeyse değer çıkıyormuş benim çıkmadığına göre demekki düşük bak senin bi gün önce bile yüksekmiş çok demekki ben hamiş değilim ya üffff ağlamak istiyorum
idrar testini okudum 25 in üzerindeyse değer çıkıyormuş benim çıkmadığına göre demekki düşük bak senin bi gün önce bile yüksekmiş çok demekki ben hamiş değilim ya üffff ağlamak istiyorum
en güzeli valla yoksa zaman geçmiyor.Benim de ayın 12'sinde saat 11:20'de randevum. en erken 11:20'de geliyo zaten cumartesileri. Saati erkene aldik da daha 1.5 hafta var y zaman gecmek bilmiyor.
aminnnn.gelmez olmuş o regl inşallahay topiciğiniz hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallahhhhhhhhhbenimde 14 şubat beklenmeyen reglim
Ne kadan mikemmellll bi kadınsın cessss
Gözlerim, eşimin gözlerine baktığı sürece en güzel gözler bende tabe :)
Yarebbim ne büyük ne mikemmel aşk Allah bozmasın ne diyelim
biliyorum güzelim bende okudum onları ama işte insan umutsuzluğa kapılıyo napalım yoksa çalışmalara devam edicezz tabiDur hemen karartma enseyi sakin ol adetin geçsin öyle yap.Ben bu forumda neler okudum.Adetten 4-5 gün sonra bile silik çıkıp hamile olanlar var.Hayırlısı olsun.Olmazsa da yapacak bi şey yok çalışmaya devam edicezzzzzz
ağlamak pes etmek yok. benim yumurtlamam zamanlıydı. belki sen gec yumurtlamissindir ve Seda gibi gec dollenme olmustur ne biliyosun. benim degerim literatür degil ki benimle karsilastirip kendini üzüyosun. Seda kac degerle baslamis bir sor bakalım hele.
Amiin Valla Allah hicbirimizin aşkına zeval vermesin.
ben de meraktayım,bir haber verse....İnşallahhhhhhhhhhhhh
Kaderin bugün adet günü inşallah olmamıştır.O kaa merak ediyorum ki onu
ben 25'le başladım o da kanda...heaven 19'du...neden bu karamsarlık?olmadısa da şubat var ki umarım olmuştur.idrar testini okudum 25 in üzerindeyse değer çıkıyormuş benim çıkmadığına göre demekki düşük bak senin bi gün önce bile yüksekmiş çok demekki ben hamiş değilim ya üffff ağlamak istiyorum
Amiin Valla Allah hicbirimizin aşkına zeval vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?