Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

sedasecim sen gününden önce kan testiyle öğrenmiştin biliyorum ama evde idrar testi yapmışmıydın ve kaç gün önce kan testi yaptırmıştın ve kaç çık ıştı değerin güzelim?

:26:
Burdaydin ne niye ses etmedin bizlere şekerim?

bağlantıdan dolayı yazamadım,,,net gidip geliyo.....

ohh geldim nihayet..yapıldı.....

hoşgelmişsen bacccıııımmmm

Amaninnn kuzum gelmişşşşşşş.Hoşgeldin bebek.Keşke dünürlerimizde burada olsaydı değil mi?

hoşbuldum balımmmm,,,heee senin dünür geldi,bakalım benim ki ne durumda adet oldumu acep:26:inşallah olmamıştır...

Olmasın evet hamile olsun lütfen Allahım.Eğer bunu da tutturursan gidip falcılığa başla sen

İyidir o iyi Bi de kader ebru heaven gelse tam olacak.Hakket çiçek annem nerede

Nabersin bakalım.
iyiyim bacım gece pcde naptılarsa ucurmuşlar..açılıyo 2 dk sonra pat kapanıyodu..neyse format atıldı duzeldi...sen nasılsın anacım?

hoşbuldum turlikimmmmm nabeeeeer

ay kızlar benimki evde annem esram ve diğerleriiiiii sizlere durumu anlattım şimdi yanlız bırakırsam iyice depresyona bağlamasın akşama gelirim topiğimize inşallah hepinizi seviyemmmmmmm

iyiyim bacım gece pcde naptılarsa ucurmuşlar..açılıyo 2 dk sonra pat kapanıyodu..neyse format atıldı duzeldi...sen nasılsın anacım?

hoşbuldum turlikimmmmm nabeeeeer

Bacağım ağrıyo dün akşamdan beri aksak nedim gibi dolanıyorum Kalçamdan üst baldıra doğru.Acıyo resmen .Geçmezzse doktora gidicem

ay kızlar benimki evde annem esram ve diğerleriiiiii sizlere durumu anlattım şimdi yanlız bırakırsam iyice depresyona bağlamasın akşama gelirim topiğimize inşallah hepinizi seviyemmmmmmm

Tamam tatlım sen git bırakma yalnız hadi sana güveniyorum sen başarırsın bu işi

sedasecim sen gününden önce kan testiyle öğrenmiştin biliyorum ama evde idrar testi yapmışmıydın ve kaç gün önce kan testi yaptırmıştın ve kaç çık ıştı değerin güzelim?
idrar testinde 1 saat sonra gölge kadar silik mi silik bir çizgi çıktı,6 gün kala yaptırdım testi...herkesin döllenme günü farklı,kitaplara umuyor pek,boşver,bekle,belki geçyumurtladın????
şekerim ben hep burdayım kiiiiiiiiiiiiii
nasıl burda olmak o,biz görmedik kuşummmmmm
ohh geldim nihayet..yapıldı.....
deecesiiii hoş geldiinnn.

Valllaaa
Allah'ım bu ay bu topik toptan hamile kalsın inşallahhhhhhhhhhhh

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…