- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Turlik geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
şekerim ben hep burdayım kiiiiiiiiiiiiii
şekerim ben hep burdayım kiiiiiiiiiiiiii
ohh geldim nihayet..yapıldı.....
Amaninnn kuzum gelmişşşşşşş.Hoşgeldin bebek.Keşke dünürlerimizde burada olsaydı değil mi?
Allahtan başka bişi diesen olcakmış. Al bakalım geldi dünürün.
Gelmiş bile
Hoşgeldin deeceemmmmmmmmm
hoşbuldum dünürüüüüüüüüüm..ii dünür laf üstüne mi gelirmiş yoksa itli bşe vardı o mu ki
Burdaydin ne niye ses etmedin bizlere şekerim?
ohh geldim nihayet..yapıldı.....
Amaninnn kuzum gelmişşşşşşş.Hoşgeldin bebek.Keşke dünürlerimizde burada olsaydı değil mi?
Valllaaa
Allah'ım bu ay bu topik toptan hamile kalsın inşallahhhhhhhhhhhh
Olmasın evet hamile olsun lütfen Allahım.Eğer bunu da tutturursan gidip falcılığa başla sen:26:
bağlantıdan dolayı yazamadım,,,net gidip geliyo.....
hoşgelmişsen bacccıııımmmm
hoşbuldum balımmmm,,,heee senin dünür geldi,bakalım benim ki ne durumda adet oldumu acep:26:inşallah olmamıştır...
iyiyim bacım gece pcde naptılarsa ucurmuşlar..açılıyo 2 dk sonra pat kapanıyodu..neyse format atıldı duzeldi...
İyidir o iyiBi de kader ebru heaven gelse tam olacak.Hakket çiçek annem nerede
Nabersin bakalım.
:26:
bağlantıdan dolayı yazamadım,,,net gidip geliyo.....
hoşgelmişsen bacccıııımmmm
hoşbuldum balımmmm,,,heee senin dünür geldi,bakalım benim ki ne durumda adet oldumu acep:26:inşallah olmamıştır...
iyiyim bacım gece pcde naptılarsa ucurmuşlar..açılıyo 2 dk sonra pat kapanıyodu..neyse format atıldı duzeldi...sen nasılsın anacım?
hoşbuldum turlikimmmmm nabeeeeer
Olmasın evet hamile olsun lütfen Allahım.Eğer bunu da tutturursan gidip falcılığa başla sen
hoşbuldum turlikimmmmm nabeeeeer
ay kızlar benimki evde annem esram ve diğerleriiiiii sizlere durumu anlattım şimdi yanlız bırakırsam iyice depresyona bağlamasın akşama gelirim topiğimize inşallah hepinizi seviyemmmmmmm
idrar testinde 1 saat sonra gölge kadar silik mi silik bir çizgi çıktı,6 gün kala yaptırdım testi...herkesin döllenme günü farklı,kitaplara umuyor pek,boşver,bekle,belki geçyumurtladın????sedasecim sen gününden önce kan testiyle öğrenmiştin biliyorum ama evde idrar testi yapmışmıydın ve kaç gün önce kan testi yaptırmıştın ve kaç çık ıştı değerin güzelim?
nasıl burda olmak o,biz görmedik kuşummmmmmşekerim ben hep burdayım kiiiiiiiiiiiiii
deecesiiii hoş geldiinnn.ohh geldim nihayet..yapıldı.....
Valllaaa
Allah'ım bu ay bu topik toptan hamile kalsın inşallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?