Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Var mi belirtilerin peki canım ya? Cok az kalmis test yapsan cikar belki de :) hemen aklina girmek gibi olmasin ama

kasıklarımda batma oldu 2 ün önce ama şiddetli değil ufak ufak ama şu an yok batma başkada belirtim yok sadece 2 gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum bir gün test yaptım hamileymişim diğer gün de bebeğim hatta kızım olmuş altını alıyordum ama bugün test yaptım canım negatif çıktı

ama bazı idrar testleri erken cevap vermede güvenilir olmayabiliyo biliyorsun o yusden sen yarin kan testi yaptir bence.

ama bazı idrar testleri erken cevap vermede güvenilir olmayabiliyo biliyorsun o yusden sen yarin kan testi yaptir bence.

inşallah erken olduğu için negatif sonuç vermiştir inşallah bebiş vardır sen nasıl ve ne zaman öğrendin hamiş olduğunu güzelim bu arada kızlar türkmax varsa açın isterseniz çünkü normal doğum sezaryen falan hakkında konuşçaklar:)

ben adetten 1 gün önce kan testiyle ogrenmistim. içimde testi yaptir diyen ses kazanmisti iddiayi :):):)

ben adetten 1 gün önce kan testiyle ogrenmistim. içimde testi yaptir diyen ses kazanmisti iddiayi :):):)

ayyy ne güzel ya aslında ben hayal kırıklığındanda korkuyorum ya çıkmazsa diye çıkıcağını bilsem saniye durmam valla evde canım benim bide adetim belli olmuyo bazen 26 günde geliyo bazen 30 günde bazen de 23 günde falan gelebiliyo bugün 26. günüm ondan belki hastalanabilirim diyede düşünüyorum

evet eşim de üzme bebeğimi dedi, elimde değil...galiba defneden çok bebişe ağladım...dr her şey iyi dedi.suyu,kesesi...7 cm olmuş. biz bir hafta geriden geldiğimiz için cinsiyet belli değil daha,artık 8 şubata...hayırlısı olsun ne diyeyim...elimde kız da yok erkek de...
hoş geldiniz......................
hoş bulduk, sen de hoş geldin.
slm kızlar nasılsınız valla bende şok oldum resmen Defne'nin ölümüne Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
celine merhaba.

E canim negatif ciksa nolcak, sonucta biz bu bebegi yapacaz baska yolu yok desene kendine. ha simdi ha 1 ay ha 2 ay sonra. uzme kendini negatif ciksa dahi.

Maşallah Maşallah daha 17 olcak 27 olcam canım ya büyümüş bile birsürü. 8 şubatta kesin sölicek mi cinsiyetini. kaç haftalık olmus olcak o gun 14 Mu

merhaba sedasecim nasılsın bebişin nasıl güzelim?
E canim negatif ciksa nolcak, sonucta biz bu bebegi yapacaz baska yolu yok desene kendine. ha simdi ha 1 ay ha 2 ay sonra. uzme kendini negatif ciksa dahi.
ya orası öyle canım ölüm yok ucunda ama ne bileyim şu an bebek istemi doruklarda benim iki gündür rüyamda bile görüyorum çokk istiyorum artık burcumdan dolayıda çokkk sabırsızım bişey istiyorsam hemen olucak o şey sabrım yok hiç bu arada iştahım çok açıldı psikolojikte olabilir bilmiorum ama hiç doymuyorum sürekli yemek istiyorum eskidende tıkınırdım çok ama bu sefer hiç durmuyorum sürekli bişeyler tıkınıcam bu arada sen bana bu gidişle kan testini yaptırıcaksın bugün ama sabır sabır sabır

Maşallah Maşallah daha 17 olcak 27 olcam canım ya büyümüş bile birsürü. 8 şubatta kesin sölicek mi cinsiyetini. kaç haftalık olmus olcak o gun 14 Mu
ayy 8 şubat demişim ya, 8 martta gideceğiz biz:))) o zamana zatenkesin belli olur. şimdi aslında 13 haftanın içinde olmamız lazım ama 12 hafta 4 günlük...baştan beri geriden geliyor. geç döllenme. benim gibi geç yumurtlyan biri için şaşırtıcı değil.son adet tarihim 28 ekim, dr 4 kasımla uyumlu demişti,baştan beri de gerçekten 4 kasıma uygun gidiyor. zaten hiç 28 günde bir olmadı ki reglim...tam bir hafta geç yumurtlamışım iyi ki:)yoksa bayram misafirliğinde boşa gidecekmiş yumurtam.

Yok yok yarın yaptır sen kan testini. madem 3 şubat tarihin bari tarihinde yaptır derim ben. Ama sen bilirsin.

sen de mi koçsun
bebişim dün gayet iyiydi,kıpır kıpırdı...bugün annesi ağlayıp üzdü çocuğu...

Ay evet Allah resmen bilmis de gec yumurtlatmis seni. E tabi 8 martta iyice belli olmus olur artik cinsiyeti, karnin bile belirginlensmis olur senin belki de. Benim karnim aksama dogru pek bi cikiyo hevesleniyorum. Sonra sabahları bi bakıyorum yine icine kacmis.:)keske ciksa artik ya.

Seninle benim aramda 2 hafta 5 gün fark var demek kiiiii. Ben de bugun 9+6'yim. tam da SAT'ima uygun gidiyor ultrasonlarim da. taam gunumde yumurtlamisim saat gibi kadinim vallahi :)

her işte bir hayır var gerçekten. evet yaklaşık 3 hafta aramız seninle.sen 12'sinde gideceksin değil mi? dün benim randevu saatim erkene alındı da daha az heyecan yaptım.14.30'da gittik.yoksa gün geçmiyor.sen de erken saatlere al valla

Benim de ayın 12'sinde saat 11:20'de randevum. en erken 11:20'de geliyo zaten cumartesileri. Saati erkene aldik da daha 1.5 hafta var y zaman gecmek bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…