- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
ay valla tam sıkmalıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cess avatarındaki kedi içimi acıtıyor ya, ne kaa hüzünlüya da ben iyice romantiğe bağladım...
minnacık eller lazım onun o minnak yanaklarını sıkmak iciiin. oy kıyamam ona.
cess avatarındaki kedi içimi acıtıyor ya, ne kaa hüzünlüya da ben iyice romantiğe bağladım...
Şrek teki cizmeli kedi o, hüzünlü degil masum bakıyo diye düşün.
kızlar ben anladım ki benim burda sizlerin arasnda yerim yok...3 ay oldu nerdeyse bu topikteyim..benimsendiğimi hiç düşünmüyorum...bi baktım geçmişede bikaç kişi hariç hiç kimse ben slm vermedikçe bana slm vermemiş..hep benim yazmalarımdan sonra oldu..siz belki uzun zamndır burdasınız ve arkadaşlık ediyosunuz ona diyecek bi şeyim yok....demeyede hakkım yok zaten...doğal olarak bi gruplaşma oluşmuş....eminim ki ben bikaç gün değil 1 hafata 10 gün topike gelmesem beni çok kimsenin hatırlayıp nerde bu kız diye soracağınızı düşünmüyorum...ben aranızdan çekilmeye karar verdim siz aranızda güzel bir bağ kurmuşunuz benim yerim yok...bi kaç kişiyi muhaf tutuyorum....diğer bana bi şeyler yazanlar sırf ben sordum diye yazıyolar... cevaplarıda aranızdaki cevaplar gibi içten değil...bakın samimiyetten bahsetmiyorum.....Allah herkesin gönlüne göre versin....bi daha gelmeyecem topiğinize Hoşçakalın....
kızlar ben anladım ki benim burda sizlerin arasnda yerim yok...3 ay oldu nerdeyse bu topikteyim..benimsendiğimi hiç düşünmüyorum...bi baktım geçmişede bikaç kişi hariç hiç kimse ben slm vermedikçe bana slm vermemiş..hep benim yazmalarımdan sonra oldu..siz belki uzun zamndır burdasınız ve arkadaşlık ediyosunuz ona diyecek bi şeyim yok....demeyede hakkım yok zaten...doğal olarak bi gruplaşma oluşmuş....eminim ki ben bikaç gün değil 1 hafata 10 gün topike gelmesem beni çok kimsenin hatırlayıp nerde bu kız diye soracağınızı düşünmüyorum...ben aranızdan çekilmeye karar verdim siz aranızda güzel bir bağ kurmuşunuz benim yerim yok...bi kaç kişiyi muhaf tutuyorum....diğer bana bi şeyler yazanlar sırf ben sordum diye yazıyolar... cevaplarıda aranızdaki cevaplar gibi içten değil...bakın samimiyetten bahsetmiyorum.....Allah herkesin gönlüne göre versin....bi daha gelmeyecem topiğinize Hoşçakalın....
ayın on ikisinde göreceksin ki cess,şimdiye dek hamile olduğunu anlamamışsınheleo minik eller yumruk falan yapıp bit kadar ayaklar tekme savurunca şok oluyor insan.
kendini kabul ettirmeye çalışırkenki masum bakışlar değil mi?tamam o zaman
kendini kabul ettirmeye çalışırkenki masum bakışlar değil mi?tamam o zaman
ben burada kimsenin kasten dışlandığını sanmıyorum, yeri geliyor ben de görmüyorum bana yazılan bir şeyi...ya da benim yazdığım görümeyebiliyor. bir de her gün konuşunca çok uzun süredir tanışıyormuşuz gibi geliyor da,apekmimek sadece ocak ayında tanıştık seninle...biz de aralıkta toplandık zaten...ya sen de çok hassassın bugünlerde hamile misin ki?
huuu huuu kızlar ses çıkarın canım sıkılıyo yerimden kalkamıyorum zatennnn
Dışlamak için sebep yok zaten. Amaç paylaşımsa, paylaşım ne kadar çok kişiyle olursa o kadar iyi değil mi yani. neden insan ayıralım ki ne?
Senin yerinde olsam gerine gerine bir öğlen uykusu uyurdum Esraaaa, dün şirkette çok uyudum ben biliyomusun. patronlar yoktu, 1er saat 1er saat uyudum bütün gün.
Uyuyamıyorum ki ağrım var yatamıyprum zaten.Ayağım sadece bi pozisyonda ağrımıyda yukarı doğru kaldırınca.Berbat durumdayım anlayacağın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?