- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
kızlar teşekkür ederim düşünceleriniz için...ben bu yazdıklarımın hep üstünü örttüm ama içimde kalamadı artık..şuan öyle hissediyorum....bi gün kendimi bu topiğe girmeye hevesli görürsem girerim tekrar...evet bu aralar alınganlığım duygusallığım üstümde...ondan da olabilir....şuan bile iki gözü iki çeşmeyim...HOŞÇAKALIN
kızlar teşekkür ederim düşünceleriniz için...ben bu yazdıklarımın hep üstünü örttüm ama içimde kalamadı artık..şuan öyle hissediyorum....bi gün kendimi bu topiğe girmeye hevesli görürsem girerim tekrar...evet bu aralar alınganlığım duygusallığım üstümde...ondan da olabilir....şuan bile iki gözü iki çeşmeyim...HOŞÇAKALIN
Ay salaklığa bakın çok güldüm: Adamın biri az alkollu olmasına ragmen yolda kontrol oldugunu farkedince, icki kokmamak icin agzina parfüm sıkmış, kontrolde 450 promil alkollü çıkmış. Ya gerizekalı yaaaa.
Uyuyamıyorum ki ağrım var yatamıyprum zaten.Ayağım sadece bi pozisyonda ağrımıyda yukarı doğru kaldırınca.Berbat durumdayım anlayacağın...
esraaaaam senin bacağına noldu canım yaaa,,,ağrı kesici kas gevşetici falan al iyi gelir,,,
eşin geldiğinde de merhem falan varsa bi masaj yaptır,,,
benim de dizimde kıkırdakta bi sorun var,,,nemli havalarda sürekli ağrıyo bi de aşağı yukarı hareket ettirdiğimde çıttt çıttt sesler geliyo...
senin ağrın da nasıldır tahmin edebiliyorum...
geçmiş olsun dikkat et kendine...
muhtemelen incitmişsin. vicks var mı? sürüp havluyla sarıp sıcak tutarsan genelde işe yarar ve olası bir gebelik durumunda zararı yok.
Ya bilmiyorumani harekette yapmadım.Dün akşamdan beri yapmadığımız şey kalmadı.Gece yataöadım acıyo resmen ya.esraaaaam senin bacağına noldu canım yaaa,,,ağrı kesici kas gevşetici falan al iyi gelir,,,
eşin geldiğinde de merhem falan varsa bi masaj yaptır,,,
benim de dizimde kıkırdakta bi sorun var,,,nemli havalarda sürekli ağrıyo bi de aşağı yukarı hareket ettirdiğimde çıttt çıttt sesler geliyo...
senin ağrın da nasıldır tahmin edebiliyorum...
geçmiş olsun dikkat et kendine...
İncitecek bi şey yapmadım kimuhtemelen incitmişsin. vicks var mı? sürüp havluyla sarıp sıcak tutarsan genelde işe yarar ve olası bir gebelik durumunda zararı yok.
Şu viksi yaratandan Allah razı olsun.herbirşeye yi geliyor yahu. aspirin gibi.
Turlikcim seninli menisküs olabilir. Onun tedavisi ameliyat ama 10 dakikalık bişi. Ama ihmal edip de doktora gitmeyip zaman aşşımı olursa tedavisi güçleşiyo çünkü kıkırdagi asindirmis oluyosun bu sefer. sakın ihmal etme. Benim dizimden cooook büyük bir ameliyatım var. diz konusunda COK HASSASUM. voleybol antremanında bir düştüm. normalde arkaya kıvrılması gerekn dizim, öne kıvrıldı. haliyle bağlar, sinirler menisküsler ne varsa paramparça oldu, 7 saat ameliyat oldum, 6 ay yattım. ay çok zordu çok. Sen ihmal etme, tedavisi basitken çöz. belkdi ilaça bile geçer.
Evet nazlı da hamile 5 haftalıktı en son konuştuğunda
Hu huu nazlıııııııııııı
baş ağrısında bile şakaklara sürünce iyi geliyormucize ilaç
Slm canım...Evet bende geçmişi okuyordumda,yeni gördüm mesajını...Hamileliğim kesinleşti kızlaaar,inşallah bu topicte hamile olmayan kimse kalmayacak Allahın izniyle...
allah tamamına erdirsin en yeni anneSlm canım...Evet bende geçmişi okuyordumda,yeni gördüm mesajını...Hamileliğim kesinleşti kızlaaar,inşallah bu topicte hamile olmayan kimse kalmayacak Allahın izniyle...
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah hayırlısıyla kucağına da almaya nasip etsin inşallah
Kızlar iremay vardı noldu ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?