- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
İremay bildigim kadarıyla baska topiklerde aktifti, hamileydi de mi o?
selamm hatunlarrranam ne kaynatmıssınız gene okuyamadım geçmişi
nasılsınızzzz bugunnn
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah hayırlısıyla kucağına da almaya nasip etsin inşallah
Kızlar iremay vardı noldu ona?
ewet
hemde ilk denemedeeee:97::97::97:
demek unuttu biziiiiiiiiiiiii
allah tamamına erdirsin en yeni anne
Amiiiin canım...Buarada vicksin hamilelikte bir zararı olmaz heralde...Çünkü ben bazen nefes almakta zorlanıyorum,önceden otrivine mentol kullanıyordum ama prospektüsünde hamilelikte kullnılmaz yazıyor...Şuan vicks kullanıyorum ama umarım bir zararı yoktur...
Bu arada nazlı da hamileymiş haberiniz var de mi. online görnüyo ama sesi çıkmıyor.. HUHUUU NAZLIIIIIII!!!!!
Merhaba cess,nasılsın canım?
zannetmiyorum bir zararı oldugunu. ben de bol bol kullanıyorum çünkü.
iyiyim iyiyim, bugun topik hareketli ya, zaman güzel güzel geçiyor iş yerinde maşallah. Topik aktif olmayınca içim sıkım sıkım sıkılıyor resmen. Sen de iyiysin de mi?
canıımmm nasılsın?selamm hatunlarrranam ne kaynatmıssınız gene okuyamadım geçmişi
nasılsınızzzz bugunnn
Amiiiin canım...Buarada vicksin hamilelikte bir zararı olmaz heralde...Çünkü ben bazen nefes almakta zorlanıyorum,önceden otrivine mentol kullanıyordum ama prospektüsünde hamilelikte kullnılmaz yazıyor...Şuan vicks kullanıyorum ama umarım bir zararı yoktur...[/QUyok yok v icks masum
hay forumun bakımına ya...girilmiyor...
ces ya geçmişi okudum da...nası uyudun büroda allah aşkınabana da öğret?
insanın uykusu gelince ne hokkabazlıklar yapıyo aklın almaz. Migrenimin öyle bi safhasındaydım ki, e bi de hamilelikten dolayi da uykum geliyo. kolumu kıvırdım, diğer elimi de kolumun üstüne koydum, yuzumu de elime koydum (bilmem anlatabildim mi :)) uyumusum baya, 2-3 kere de uyudum yine gün içinde dün öyle. Ama Allahtan migrenim cok cok siddetlenmeden geciverdi. Allah dualarıma cevap verdi de ...
Evet bir garip. Şu bakımları pazar sabahında yapsalar olmuyor. ya da belli bir günü olsun u zaman yapsınlar ama bizim de haberimiz olsun da girebilmek icin bekleşmeyelim. Bu ne böle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?