Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

valla ne güzel ofismiş orası..bizim patron olmasa bile gelen gidenden hayatta koyamam kafamı masaya..koysam da biri gider anlatır sağda solda abartarak diye huzursuz olurum..
ne güzel işyeri orası ev gibi !

valla ne güzel ofismiş orası..bizim patron olmasa bile gelen gidenden hayatta koyamam kafamı masaya..koysam da biri gider anlatır sağda solda abartarak diye huzursuz olurum..
ne güzel işyeri orası ev gibi !

Bizde perşembe ve cuma taşeron ve ödeme alanların yarattığı bir trafik olur, onun dışında pek kimse gelip gitmez. Şu sıralar çizdigim bir proje de yok maalesef. E odam da ayrı kapıyı kapattım mı kimse görmez. ama patron varsa görür çünkü odalarda kamera vari o odasından bizleri görebiliyor, üst kattan izliyo bizi :)

Aman bu bildiğin yatış canım yaaa.Ben de sandım daha değişik bi pozisyon

benim pozisyonu bulamadım. Anlatıyorum. sağ elinin disreğini masaya yok elin yukarda olsun. sonra elini sağa yatır, yani vücuduna göre dışarı. sonra dirseginin V sekli olusturan ic kismina diger elini avuc icin yukari bakacak sekilde koy, yuzunu de avucunun icine koy. iste buduuuuur.

Tahayyül edemedim bi an

Ay konussaniza yaaaaa, sıkılmaya başlıcam şimdiiii, akşama ne yemek yapıyonuz deyin bakıyım bana bir.

ben sayfayı açabilsem konuşacağım da...domates çorbası yapacağım.domates püresi aldırdım.gerisi muallakta...çok karasızım...

Süt koyuyomusun domates corbasina ya da krema. ikisi de çoook yakışıyor :) Ben de tavuk pirzola cikarmistim dipfrizden sabah onu yapicam. bir de corba yapem bari.

bana gel sedaaammmm bak tam türk menüsü
Tatlımda varrrr şekerpare

Süt koyuyomusun domates corbasina ya da krema. ikisi de çoook yakışıyor :) Ben de tavuk pirzola cikarmistim dipfrizden sabah onu yapicam. bir de corba yapem bari.

krema koyarım çok az...unu kavurup yapıyorum ben,kokusu daha hoş oluyor.üstüne de kaşar...hadi ben de yanına brokoli haşlayayım sebze niyetine, tavuk olabilir bak...

krema koyarım çok az...unu kavurup yapıyorum ben,kokusu daha hoş oluyor.üstüne de kaşar...hadi ben de yanına brokoli haşlayayım sebze niyetine, tavuk olabilir bak...

ben de kavururum unu, da benim işim hiç sevmez domates çorbasını, askerlikte çok içmiş bıkmış, ben de yaylaaaa çorbası yaparım olmadı.

Bugün bi sürü bi sürü kahve içtim
Ayyy ne zamandır içmiyordum oh beeeeeeee

benim de canım çok çekti bugun, surekli de yaptırıp yaptırıp içiyo ofistekiler, mutfak da benim odamın yanında zo sabrediyorum 1 tane içmemek için. içicem birgün ama eşimle içicem valla. böle yanlız yanlız içilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…