- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
insanın uykusu gelince ne hokkabazlıklar yapıyo aklın almaz. Migrenimin öyle bi safhasındaydım ki, e bi de hamilelikten dolayi da uykum geliyo. kolumu kıvırdım, diğer elimi de kolumun üstüne koydum, yuzumu de elime koydum (bilmem anlatabildim mi :)) uyumusum baya, 2-3 kere de uyudum yine gün içinde dün öyle. Ama Allahtan migrenim cok cok siddetlenmeden geciverdi. Allah dualarıma cevap verdi de ...
valla ne güzel ofismiş orası..bizim patron olmasa bile gelen gidenden hayatta koyamam kafamı masaya..koysam da biri gider anlatır sağda solda abartarak diye huzursuz olurum..
ne güzel işyeri orası ev gibi !
Aman bu bildiğin yatış canım yaaa.Ben de sandım daha değişik bi pozisyon
benim pozisyonu bulamadım. Anlatıyorum. sağ elinin disreğini masaya yok elin yukarda olsun. sonra elini sağa yatır, yani vücuduna göre dışarı. sonra dirseginin V sekli olusturan ic kismina diger elini avuc icin yukari bakacak sekilde koy, yuzunu de avucunun icine koy. iste buduuuuur.
valla iyi ofismiş orası..kıymetini bil
Tahayyül edemedim bi an
Ay konussaniza yaaaaa, sıkılmaya başlıcam şimdiiii, akşama ne yemek yapıyonuz deyin bakıyım bana bir.
ben sayfayı açabilsem konuşacağım da...domates çorbası yapacağım.domates püresi aldırdım.gerisi muallakta...çok karasızım...
ben sayfayı açabilsem konuşacağım da...domates çorbası yapacağım.domates püresi aldırdım.gerisi muallakta...çok karasızım...
Süt koyuyomusun domates corbasina ya da krema. ikisi de çoook yakışıyor :) Ben de tavuk pirzola cikarmistim dipfrizden sabah onu yapicam. bir de corba yapem bari.
hiç bi fikrim yok dişçiden çıktıktan sonraki halime bağlı
çorbaya süt koyup koymaman mı
bana gel sedaaammmm bak tam türk menüsü
Tatlımda varrrr şekerpare
Süt koyuyomusun domates corbasina ya da krema. ikisi de çoook yakışıyor :) Ben de tavuk pirzola cikarmistim dipfrizden sabah onu yapicam. bir de corba yapem bari.
krema koyarım çok az...unu kavurup yapıyorum ben,kokusu daha hoş oluyor.üstüne de kaşar...hadi ben de yanına brokoli haşlayayım sebze niyetine, tavuk olabilir bak...
Bugün bi sürü bi sürü kahve içtim
Ayyy ne zamandır içmiyordum oh beeeeeeee
Bugün bi sürü bi sürü kahve içtim
Ayyy ne zamandır içmiyordum oh beeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?